AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

mare

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
imam pitanje...iz prve godine mi je ostalo 10 bodova,upisujem drugu,znaci jos 60 bodova...ako placam u dvije rate,da li 70 bodova dijelim na dva dijela ,znaci 35 bodova i upisnina u prvoj rati ili u prvoj rati placam 40 bodova +300 kn upisninu,a u drugoj 30 bodova ili??? hvala

monii

Pise u uputama da se placa po principu polovica bodova u prvoj rati + 300 kn upisnine, pa u drugoj radi druga polovica bodova. Sto bi znacilo 35 bodova + 300kn i onda opet 35 bodova. Koliko sam ja shvatila :)

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ja sam pisala prošle godine molbu i samo sam priložila rodni list djeteta. Molbu sam ti poslala na pm. Možeš je poslati poštom, a možeš i odnijeti Sanji u referadu (tako sam ja)...
bok mozda je pitanje glupo ali.. koliko bi se produzila skolarina tj kad bi ju trebali platiti ako ne sad u 10mj

chasei

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
imam pitanje...iz prve godine mi je ostalo 10 bodova,upisujem drugu,znaci jos 60 bodova...ako placam u dvije rate,da li 70 bodova dijelim na dva dijela ,znaci 35 bodova i upisnina u prvoj rati ili u prvoj rati placam 40 bodova +300 kn upisninu,a u drugoj 30 bodova ili??? hvala
prva pola plus 300

Biljana84

Pise u uputama da se placa po principu polovica bodova u prvoj rati + 300 kn upisnine, pa u drugoj radi druga polovica bodova. Sto bi znacilo 35 bodova + 300kn i onda opet 35 bodova. Koliko sam ja shvatila :)
što nije maksimum 60 bodova za upis??:unsure:

pardonček, ja krivo skužila... :(

IVANA1102

ok ja sad vise uopce nemam pojma koliko kosta godina za izvanredne studente???ja sam upisala paricijalu druge,sto bi znacilo da sam rijesila sve sa prve i dio druge.od upisanih predmeta nisam rijesila samo gradansko i uljp.sve skupa imam 46 ects bodova...znaci ja bi sad upisla ta dva predmeta i ostatak druge/trece do 60 ects bodova...i koliko ce to mene onda kostati???kad sam upisivala parcijalu druge faks me kosta sve skupa 3300,00 kuna...hoce opet toliko ili ce me ovaj put kostati vise???ajde molim vas za pomoc ako netko zna konkretan odgovor na ovo pitanje,jer sutra namjeravam to ici platiti a nitko ne zna odgovor na ovo moje pitanje...

marionette

ok ja sad vise uopce nemam pojma koliko kosta godina za izvanredne studente???ja sam upisala paricijalu druge,sto bi znacilo da sam rijesila sve sa prve i dio druge.od upisanih predmeta nisam rijesila samo gradansko i uljp.sve skupa imam 46 ects bodova...znaci ja bi sad upisla ta dva predmeta i ostatak druge/trece do 60 ects bodova...i koliko ce to mene onda kostati???kad sam upisivala parcijalu druge faks me kosta sve skupa 3300,00 kuna...hoce opet toliko ili ce me ovaj put kostati vise???ajde molim vas za pomoc ako netko zna konkretan odgovor na ovo pitanje,jer sutra namjeravam to ici platiti a nitko ne zna odgovor na ovo moje pitanje...
plačaš kolko bodova upisuješ, za izvanredne je 80 kn po ETCS bodu, ako budeš upisala 60 dobova to je 4800 kn + 300 kn upisnine

Darijana

molim ako netko zna koliko se moze odgoditi placanje skolarine zbog rođenja djeteta tj kad bi se trebalo platit ako ne sad u 10 mj

Latica

molim ako netko zna koliko se moze odgoditi placanje skolarine zbog rođenja djeteta tj kad bi se trebalo platit ako ne sad u 10 mj
Možeš pisati molbu za produljenjem akademske godine zbog rođenja djeteta i ukoliko ti odobre (a sigurno budu, meni jesu) onda češ samo morati uplatiti 300 kn upisnine i upisat će ti u index da je školarina produljena do 30.09.2012.

hana

da li jos nesto treba napisati na uplatnicu osim podataka o uplatitelju i iznosa koji se uplacuje, te da li tamo kod ''poziv na broj odobrenja'' treba upisati oib ili jmbg?

ljudi moze brzzzz odgovor, moram hitno na postu

MARYYNNA

da li jos nesto treba napisati na uplatnicu osim podataka o uplatitelju i iznosa koji se uplacuje, te da li tamo kod ''poziv na broj odobrenja'' treba upisati oib ili jmbg?

ljudi moze brzzzz odgovor, moram hitno na postu
ma tete će ti na pošti sve same napisat ako ti neznaš,netreba ti nikakav oib ni jmbg

Darijana

Možeš pisati molbu za produljenjem akademske godine zbog rođenja djeteta i ukoliko ti odobre (a sigurno budu, meni jesu) onda češ samo morati uplatiti 300 kn upisnine i upisat će ti u index da je školarina produljena do 30.09.2012.
s

Latice bas ti hvala na odgovoru imam jos samo jedno pitanje dal molbu kupis kao nekakav obrazac ili sam pises i isprintas puno hvala jos jednom

hana

samo jos jedno pitanje: neznam sta zaokruziti na prijavnom listu za upis, da li je ovo: 1. stručni studij, 2. specijalistički diplomski stručni studij, 3. preddiplomski sveučilišni studij, 4. diplomski sveučilišni studij, 5. integrirani preddiplomski i diplomski studij???

Andreja

samo jos jedno pitanje: neznam sta zaokruziti na prijavnom listu za upis, da li je ovo: 1. stručni studij, 2. specijalistički diplomski stručni studij, 3. preddiplomski sveučilišni studij, 4. diplomski sveučilišni studij, 5. integrirani preddiplomski i diplomski studij???
1. stručni studij :happy:

Latica

s

Latice bas ti hvala na odgovoru imam jos samo jedno pitanje dal molbu kupis kao nekakav obrazac ili sam pises i isprintas puno hvala jos jednom
Sama napišeš. Nasloviš na doc. Marčetić i napišeš da zbog rođenja djeteta moliš produljenje školarine i tome priložiš djetetov rodni list... Samo požuri i najbolje ti je to odnijeti Sanji u referadu. Potražit ću svoju od prije godinu dana, pa ti pošaljem na pm ako ju nađem...

Darijana

latice puno puno ti hvala na odgovoru jel znas koliko im treba za odobrenje jel strah me da necu stici se upisati ak mi ne odobre

Latica

latice puno puno ti hvala na odgovoru jel znas koliko im treba za odobrenje jel strah me da necu stici se upisati ak mi ne odobre
Samo odnesi što prije, najbolje odmah danas i nemaš brige...sigurna sam da će ti to brzo riješiti. Ali idi Sanji i naglasi joj o čemu se radi...

molly

svi oni koji su prošli ovu torturu oko upisa molim da mi ako znaju pomognu;
na uplatnici tamo gdje piše poziv na broj odobrenja- jel ide nešto u produžetku(oib ili jmbg) i što se tiče prvog dijela školarine jel to moramo naznačiti na uplatnici ili je dovoljno samo tako uplatiti, bojim se da uplatim pa da bude krivo, ako mi tko može pomoći i to brzo jer uskoro ću ići to uplatiti i predati na faks...:confused2:
Unaprijed zahvaljujem

Afrodita

svi oni koji su prošli ovu torturu oko upisa molim da mi ako znaju pomognu;
na uplatnici tamo gdje piše poziv na broj odobrenja- jel ide nešto u produžetku(oib ili jmbg) i što se tiče prvog dijela školarine jel to moramo naznačiti na uplatnici ili je dovoljno samo tako uplatiti, bojim se da uplatim pa da bude krivo, ako mi tko može pomoći i to brzo jer uskoro ću ići to uplatiti i predati na faks...:confused2:
Unaprijed zahvaljujem
Ne plaćam školarinu, no dok sam upisninu plaćala, iza poziva na broj odobrenja sam uvijek oib pisala. I općenito se na uplatnici napiše iznos koji se plaća.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks