MARYYNNA
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
potvrđenoMoze netko potvrdit da li su upisi za izvanredne do 28.10. od 10-12h ?
Hvala
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
potvrđenoMoze netko potvrdit da li su upisi za izvanredne do 28.10. od 10-12h ?
Hvala
Upisi se vrše svaki radni dan od 10:00 - 12:00 sati, a za izvanredne studente još i utorkom od 15:00 - 16:00 sati;Moze netko potvrdit da li su upisi za izvanredne do 28.10. od 10-12h ?
Hvala
Meni je Sanja rekla ako će mi ostati samo diplomski da ništa ne plaćam nego tek kad ću ga ić branit... Do 31.9. su mi trajala redovna prava. Riješila sam sve ispite i sad mi je ostao samo diplomski pa me zanima jel još netko možda ima takvu situaciju? jel moram sad plaćat ili? :confused2:4. Naknada za ocjenu diplomskog rada za studente kojima je ostala samo obrana diplomskog rada - 500,00 kuna
http://veleuciliste.pravo.hr/veleuciliste/upisi/odluka_o_cijenama
ne, plaćaš samo upisninupozz.. stvarno sam očajna, pa ako netko zna, bila bih zahvalna na odgovoru, jer do sanje nikako nemogu doći...
2008/2009 sam upisala kao redovni student uz potporu ministarstva i rješila prvu,upisala sam redovno drugu, pa su su mi ostalo radno i građansko pa sam upisala parcijalu treće, ali sam građansko položila u međuvremenu i sad bih trebala upisat čistu treću(diplomsk, praksu,jedan izborni i upp koji mi je ostao kao i radno). sad mene zanima dali ja moram nešto platiti osim 300 kn ili ne s obzirom da sam uz potporu ministarstva?
najkasnije do 31.1.2012.ajd mi molim vas recite nešto, izvanredni sam student i plaćala bih fax u 2 rate, kužim da prvu ratu moram platiti do 28.10. dokad su upisi, a šta s drugom, kad nju plaćam?
OBAVIJEST O OBROČNOM PLAČANJU ŠKOLARINEnajkasnije do 31.1.2012.
aha, ja sam mislila da drugu plaćamo prije prvog ispita, dakle u 11 mjesecu, znači ja mogu polagati ispit u 11 mjesecu i onda drugu ratu platiti do 31.1.? haha malo sam si glupa, al ajd pls još mi to potvrdi =)
mislim da možeš, ne bi imalo smisla da ne možeš :laughing:pozzz
namjeravam platiti pad druge godine u dvije rate, da li mogu noramlno polagati ispite od 11.mj 2011.-1.mj. 2012., tj. do plačanja druge rate bez ikakvog ograničenja ili postoji neka caka
hvala
moš ti položit sve ispite do kraja 1.mjeseca ako želiš,nema veze s ratom XDpozzz
namjeravam platiti pad druge godine u dvije rate, da li mogu noramlno polagati ispite od 11.mj 2011.-1.mj. 2012., tj. do plačanja druge rate bez ikakvog ograničenja ili postoji neka caka
hvala
mislim da ne moraš nikoga obavjestiti o tome, kad platiš, dođeš s uplatnicom i kažeš da ti je to prva rata. :happy:Kak to ide kod plaćanja na rate? Ja upisujem 40 bodova x 100kn = 4000/2=2000kn + 300kn = 2300kn..tolko mi je prva rata,i sad me zanima dal da ja to sve sam uplatim ili prvo moram u referadu obavijestit njih o plaćanju na rate? Pretpostavljam da sve sam radim i samo im donesem uplatnicu od 2300 kn,ali za svaki slučaj da pitam![]()
Naravno da možešmože pomoc. prošle godine upisala sam parcijalu druge godine...no nažalost ostao mi je jos uvijek uvod iz prve ...kojeg nikako ne mogu riješiti..dali ja mogu upisati drugu godinu i uvod..znaci to bi bilo 60ects +7 iz uvoda??
možeš platiti na rate!imam jedno pitanje,ostalo mi 5 predmeta iz 2.god,znači nisam ostvarila uvjet za parcijalu,i sad dal plaćam tih 5 kao pad godine? izvanredni sam pa me zanima dal mogu platit na 2 rate ili se to odnosi samo na one koji upisuju čistu godinu? pitat ću na faksu,al svejedno dal netko zna?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.