AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

tinček

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pozz.. stvarno sam očajna, pa ako netko zna, bila bih zahvalna na odgovoru, jer do sanje nikako nemogu doći...
2008/2009 sam upisala kao redovni student uz potporu ministarstva i rješila prvu,upisala sam redovno drugu, pa su su mi ostalo radno i građansko pa sam upisala parcijalu treće, ali sam građansko položila u međuvremenu i sad bih trebala upisat čistu treću(diplomsk, praksu,jedan izborni i upp koji mi je ostao kao i radno). sad mene zanima dali ja moram nešto platiti osim 300 kn ili ne s obzirom da sam uz potporu ministarstva?

zvrka

Moze netko potvrdit da li su upisi za izvanredne do 28.10. od 10-12h ?

Hvala
Upisi se vrše svaki radni dan od 10:00 - 12:00 sati, a za izvanredne studente još i utorkom od 15:00 - 16:00 sati;

- za redovite studente u studentskoj referadi u sobi br. 3a/priz.

- za izvanredne studente u studentskoj referadi u sobi br. 8/I. kat

4. Naknada za ocjenu diplomskog rada za studente kojima je ostala samo obrana diplomskog rada - 500,00 kuna

http://veleuciliste.pravo.hr/veleuciliste/upisi/odluka_o_cijenama
Meni je Sanja rekla ako će mi ostati samo diplomski da ništa ne plaćam nego tek kad ću ga ić branit... Do 31.9. su mi trajala redovna prava. Riješila sam sve ispite i sad mi je ostao samo diplomski pa me zanima jel još netko možda ima takvu situaciju? jel moram sad plaćat ili? :confused2:

Ninek

pozz.. stvarno sam očajna, pa ako netko zna, bila bih zahvalna na odgovoru, jer do sanje nikako nemogu doći...
2008/2009 sam upisala kao redovni student uz potporu ministarstva i rješila prvu,upisala sam redovno drugu, pa su su mi ostalo radno i građansko pa sam upisala parcijalu treće, ali sam građansko položila u međuvremenu i sad bih trebala upisat čistu treću(diplomsk, praksu,jedan izborni i upp koji mi je ostao kao i radno). sad mene zanima dali ja moram nešto platiti osim 300 kn ili ne s obzirom da sam uz potporu ministarstva?
ne, plaćaš samo upisninu

tea_90

ajd mi molim vas recite nešto, izvanredni sam student i plaćala bih fax u 2 rate, kužim da prvu ratu moram platiti do 28.10. dokad su upisi, a šta s drugom, kad nju plaćam?

tea_90

najkasnije do 31.1.2012.aha, ja sam mislila da drugu plaćamo prije prvog ispita, dakle u 11 mjesecu, znači ja mogu polagati ispit u 11 mjesecu i onda drugu ratu platiti do 31.1.? haha malo sam si glupa, al ajd pls još mi to potvrdi =)

zvrka

najkasnije do 31.1.2012.

aha, ja sam mislila da drugu plaćamo prije prvog ispita, dakle u 11 mjesecu, znači ja mogu polagati ispit u 11 mjesecu i onda drugu ratu platiti do 31.1.? haha malo sam si glupa, al ajd pls još mi to potvrdi =)
OBAVIJEST O OBROČNOM PLAČANJU ŠKOLARINE
za akad. 2011/2012. godinu

Odlukom dekana Društvenog veleučilišta u Zagrebu svim studentima odobreno je plaćanje školarine u dvije rate pri upisu u višu godinu ili upisu ponavljanja u akademskoj 2011/2012. godini.

Upisnina u iznosu od 300,00 kuna uplaćuje se u cijelosti odmah, prilikom upisa u zimski semestar.

Postupak je sljedeći:
1.) Prvu ratu student uplaćuje prilikom upisa u zimski semestar (visina školarine određuje se ovisno o tome koliko ECTS bodova nose predmeti koje se upisuje).

2.) Drugu ratu student mora uplatiti najkasnije do prvog dana prijave ispita za prvi ispitni rok u veljači 2012., odnosno do 31. siječnja 2012.

3.) Uplatnicu o izvršenoj uplati druge rate studenti su dužni donijeti u studentsku referadu (redoviti studenti u sobu 3a/priz., a izvanredni u sobu 8/I. kat), što će u indeksu biti evidentirano posebnim žigom.

4.) Prilikom prijave ispita za prvi ispitni rok u veljači 2012. student obavezno mora u studentskoj referadi (soba 10/I. kat gdje se vrše prijave svih ispita), uz prijavnicu pokazati na uvid i indeks iz kojeg je vidljivo da je uplatio drugu ratu.

Ako student šalje prijavnicu za ispit poštom, uz prijavnicu obavezno mora priložiti kopiranu stranicu indeksa na kojoj je žig o uplati druge rate, s tim da će indeks prvom prilikom dati na uvid u studentskoj referadi.

Studenti stručnog studija javne uprave indeks predočuju referentici Zdenki Dvojković, a studenti stručnog poreznog studija referentici Božici Jug Musić.

5.) Studenti koji odluče uplatiti školarinu u jednoj rati, odnosno odmah pri upisu, također su prilikom prijave ispita u gore navedeno vrijeme, uz prijavnicu dužni predočiti i indeks iz kojeg će u njihovom slučaju biti razvidno da su školarina i upisnina podmirene u cijelosti pri upisu u zimski semestar.

OBAVIJEST ZA IZVANREDNE STUDENTE
Izvanredni studenti koji su ispunili uvjet za upis u višu godinu studija prilikom upisa u indeks prvo moraju upisati zaostali predmet iz prethodne godine studija (ako ga imaju), a iz više godine studija koju upisuju (druge ili treće) mogu upisati najmanje 50 ECTS-a (ne moraju upisati svih 60 ECTS-a). Ako u akademskoj godini 2011/12. polože sve predmete koje su upisali (preostali iz niže i sve iz više godine) ostvaruju uvjet za upis u višu godinu te će naredne akademske godine (2012/13.) pri upisu moći upisati i platiti preostalih 10 ECTS-a ali i predmete one studijske godine za čiji su upis ostvarili uvijet (treće ili apsolventska).

Oni izvanredni studenti koji su ostvarili uvjet za upis u višu godinu studija, a ne žele koristiti gore navedenu opciju upisa ili se pak radi o onima koji moraju upisati ponavljanje godine, mogu upisati i manje ECTS bodova od navedenog (minimalno 31 ECTS-a), ali pri tome trebaju imati na umu da slijedeće akademske godine zbog manjeg broja upisanih ECTS bodova neće ostvariti uvjet za upis u višu godinu studija.

ivana28

Pozz svima
Mene zanima da li itko zna kako se placa prva rata..upisujem 2godinu odnosno 56 ects bodova jer sam eng dala.Da li tih 56 podjelim sa 2 i pomnozim sa 80 pa dodam na taj iznos 300kn ili sam sve krivo shvatila??

marionette

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Znači ovako: 56*80= 4480, 4480/2= 2240

l. rata; 2240+300=2540 kn
ll. rata; 2240 kn

ja krivo platila pa sad znam :zubo:

ninapoz

pozzz
namjeravam platiti pad druge godine u dvije rate, da li mogu noramlno polagati ispite od 11.mj 2011.-1.mj. 2012., tj. do plačanja druge rate bez ikakvog ograničenja ili postoji neka caka
hvala

Andreja

pozzz
namjeravam platiti pad druge godine u dvije rate, da li mogu noramlno polagati ispite od 11.mj 2011.-1.mj. 2012., tj. do plačanja druge rate bez ikakvog ograničenja ili postoji neka caka
hvala
mislim da možeš, ne bi imalo smisla da ne možeš :laughing:

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
pozzz
hvala
moš ti položit sve ispite do kraja 1.mjeseca ako želiš,nema veze s ratom XD

Dancy11

može pomoc. prošle godine upisala sam parcijalu druge godine...no nažalost ostao mi je jos uvijek uvod iz prve ...kojeg nikako ne mogu riješiti..dali ja mogu upisati drugu godinu i uvod..znaci to bi bilo 60ects +7 iz uvoda??

kobe

Kak to ide kod plaćanja na rate? Ja upisujem 40 bodova x 100kn = 4000/2=2000kn + 300kn = 2300kn..tolko mi je prva rata,i sad me zanima dal da ja to sve sam uplatim ili prvo moram u referadu obavijestit njih o plaćanju na rate? Pretpostavljam da sve sam radim i samo im donesem uplatnicu od 2300 kn,ali za svaki slučaj da pitam :)

Andreja

Kak to ide kod plaćanja na rate? Ja upisujem 40 bodova x 100kn = 4000/2=2000kn + 300kn = 2300kn..tolko mi je prva rata,i sad me zanima dal da ja to sve sam uplatim ili prvo moram u referadu obavijestit njih o plaćanju na rate? Pretpostavljam da sve sam radim i samo im donesem uplatnicu od 2300 kn,ali za svaki slučaj da pitam :)
mislim da ne moraš nikoga obavjestiti o tome, kad platiš, dođeš s uplatnicom i kažeš da ti je to prva rata. :happy:

laminat

može pomoc. prošle godine upisala sam parcijalu druge godine...no nažalost ostao mi je jos uvijek uvod iz prve ...kojeg nikako ne mogu riješiti..dali ja mogu upisati drugu godinu i uvod..znaci to bi bilo 60ects +7 iz uvoda??
Naravno da možeš

Maja69

imam jedno pitanje,ostalo mi 5 predmeta iz 2.god,znači nisam ostvarila uvjet za parcijalu,i sad dal plaćam tih 5 kao pad godine? izvanredni sam pa me zanima dal mogu platit na 2 rate ili se to odnosi samo na one koji upisuju čistu godinu? pitat ću na faksu,al svejedno dal netko zna?

Marinica

imam jedno pitanje,ostalo mi 5 predmeta iz 2.god,znači nisam ostvarila uvjet za parcijalu,i sad dal plaćam tih 5 kao pad godine? izvanredni sam pa me zanima dal mogu platit na 2 rate ili se to odnosi samo na one koji upisuju čistu godinu? pitat ću na faksu,al svejedno dal netko zna?
možeš platiti na rate!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks