AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

mito

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
zanima me jel netko tko studira izvanredno po starom programu upisivao treći put apsolventsku godinu ili ima neko ograničenje koliko se puta ona može upisat

znam da moramo diplomirat sljedeće godine samo me zanima da nema neka caka s tim brojem upisa apsolventske godine

hvala
ja sam upisivao apsolventsku mislim i više od tri puta,znaći nema nekih ograničenja

dadi

Re: Školarina, uspisnina i ostale financije

...i ti upisi za izvanrede studente traju do kraja 11 mjeseca ili kao i redovnim studentima do kraja 10 mj???

Ninek

Re: Školarina, uspisnina i ostale financije

...i ti upisi za izvanrede studente traju do kraja 11 mjeseca ili kao i redovnim studentima do kraja 10 mj???
upisi su završili 30.10 i to isključivo zato jer je bio odobren dekanski..
inače bi bili i ranije..

Kalnik

imam pitanjce ali nisam sigurna jesam li na pravom mjestu...no ipak cu pitati...prvu godinu sam upisala kao redovni student sa placanjem,pa sad me zanima dali je sa nekim dobrim prosjekom ocjena moguce drugu godinu upisati bez placanja,ako da koji to prosjek mora biti...

Tihana I.

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
pa da upisat ću parcijalu treće, nego je pitanje plaćam li 3600 ili manje s obzirom da mi školarina za ta dva ispita vrijedi još jednu godinu?
plaćaš punu školarinu jer parcijala znači da upisuješ i predmete sa treće..

niky

imam pitanjce ali nisam sigurna jesam li na pravom mjestu...no ipak cu pitati...prvu godinu sam upisala kao redovni student sa placanjem,pa sad me zanima dali je sa nekim dobrim prosjekom ocjena moguce drugu godinu upisati bez placanja,ako da koji to prosjek mora biti...
možeš, prosjek ti mora biti 3.5

marty1711

Re: OGLASNA PLOČA za I. godinu

Jel mi netko zna odgovoriti na ovo pitanje ?? Molim vas.
1. god sam upisala 2007. i školarina mi je vrijedila 2 god. pošto sam izvanredni. Tek sam prošle god upisala parcijalu druge. Sad me zanima dal mi i ta školarina vrijedi 2 godine ili moram ove god upisat čistu drugu ??

krejzi19

dal netko zna di je točno kabinet od prof Arbutine? mislim znam gdje je ĆM 4 al tam ima hrpa ulaza pa nisam sigurna, a 1. put idem tamo.. hvala
to i mene zanima,ja nemam pojma di je to,može netko objasnit,molim vas

lila_887

1. god sam upisala 2007. i školarina mi je vrijedila 2 god. pošto sam izvanredni. Tek sam prošle god upisala parcijalu druge. Sad me zanima dal mi i ta školarina vrijedi 2 godine ili moram ove god upisat čistu drugu ??
ja mislim da ti to isto vrijedi dvije godine, ali najbolje da još provjeriš u referadi za svaki slučaj. :wink5:

suzyc

to i mene zanima,ja nemam pojma di je to,može netko objasnit,molim vas
Čirilometodska 4, uđeš ravno u dvorište, pa je jedan mali ulaz, dolje, u kutu lijevo, uđeš i na desno su stepenice, prođeš pokraj njih i odmah dva koraka desno kreću kabineti od prof. Arbutine, Mijatovića i Roglić.

Robi A.

Ka prvo, odeš li gori u referadu pa ih vako pitaš, sumnjan daš izič išta pametnija od tamo. :tongue2: Znan ja po sebi to.

Znači ti si upisala fakultet prvi put u akademskoj godini 2007/08. (Vidi šta ti u Indeksu piše) Školarina ti je vridila za 2007/08. i 2008/09. akademsku godinu. Onda si morala platiti opet 2009/10. i ta ti sad vridi za 2009./2010 i 2010/2011. Jel tako?

e, sad ako si očistila sve ispite šta si upisala u toj pracijali (znači sve s prve godine i sve s druge) i očeš ići dalje polagati (parcijalu treće), šta znači ostatak s druge i dio s treće, onda ćeš morat razvezati kesu i platiti sad najesen dok budu upisi.

Ninek

izvanredni student ima pravo svaku godinu studirat dvije godine, parcijala ti je ustvari pad pa ti i ona daje pravo da ju studiraš dvije godine, bez da platiš

Robi A.

izvanredni student ima pravo svaku godinu studirat dvije godine, parcijala ti je ustvari pad pa ti i ona daje pravo da ju studiraš dvije godine, bez da platiš
Je, al ja san svatija da je ona sve ispite iz te upisane parcijale očistila i oće ić polagati dalje. U tom slučaju mora platit.

Ninek

Je, al ja san svatija da je ona sve ispite iz te upisane parcijale očistila i oće ić polagati dalje. U tom slučaju mora platit.
ne, ona nije dala uvjet pa se brine da će morat opet platit godinu i ić treći put prvu:wink5:

u pravu si ako je tako kako ti misliš..mora platit, nema ništa džabe:happy:

david88

možeš, prosjek ti mora biti 3.5
dal je moguće i kod pada godine? znači padnem prvu godinu i ponavljanjem te godine postignem uspjeh 3,5...dal i onda mogu uspjet bez plaćanja ili to vrijedi smao za čiste i u roku godine?

peroz

eee ja sam izvanredni student i dal se moze produzit godina...ili to vrijedi samo za one upisane 2007/08

Ninek

eee ja sam izvanredni student i dal se moze produzit godina...ili to vrijedi samo za one upisane 2007/08
kaj ti pitaš samo Bog zna:tongue2:
koje godine si upisao i u kakvim si problemima?:wink5:

zvrka

jel netko zna koliko će se plaćat 1 ECTS kod nas? navodno će se od sada školarina plaćati onoliko koliko ECTSa upisuješ...

hedviga

jel netko zna koliko će se plaćat 1 ECTS kod nas? navodno će se od sada školarina plaćati onoliko koliko ECTSa upisuješ...
prisjećam se, iako maglovito da je negdje jednom pisalo 1ECTS=80kn
mislim da je na pravu 100kn
not sure

g-alexa

prisjećam se, iako maglovito da je negdje jednom pisalo 1ECTS=80kn
mislim da je na pravu 100kn
not sure
je tak je..prošle godine je bio 80kn
još se ne zna hoće li i ove godine biti isto 80kn ili će povisiti
(tak mi je rekla sanja iz referade)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks