AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Ninek

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
dobro a možeš li mi molim te reć da li to normalno u komadu plaćam sad u 9/10 mjesecu kada su upisi i da li moram kupovati novi indeks ili samo te predmete razlike upišem u svoj stari indeks,puno fala.)
da, u komadu se plaća, oni će ti izračunat kolko košta, a za index ne znam, nek se javi netko tko je bio u toj situaciji..ili nazovi referadu kroz tjedan dana, dok se vrate s godišnjeg

Fuppy

dragi kolege imam pitanje, koje me jako muci... prvu godinu sam dala u roku (sve ispite rjesila do 10.7.), pa me zanima dali i ako da, koliko ja moram platit drugu godinu, s obzirom da mi prosjek nije bio iznad 3.5???
ali najbitnije pitanje je dali ja uopce trebam platit drugu godinu!!! redovni sam student, i prvu godinu sam upisala sa placanjem...
molim vas brzo odgovorite, jer mi se u refereadi nitko ne javlja!!
unaprijed zahvaljujem :D

t.i.n.a.

piše ti dolje niže, al evo

pad za redovne je 3050 kn
:tongue2:
ček znači...ja koja nisam dala ni jedan ispit i koja ponovo namjeravam upisat prvu godinu kao redovna, plaćam ponovni upis na prvu godinu 3050 a ne 5800kn kolko sam platila prošle jeseni kad sam prvi put upisala godinu? :shocked:

mislim, tak sma shvatila al moram pitat još jednom da se uvjerim jer mi ovo predobro zvuči :laughing:

Ninek

dragi kolege imam pitanje, koje me jako muci... prvu godinu sam dala u roku (sve ispite rjesila do 10.7.), pa me zanima dali i ako da, koliko ja moram platit drugu godinu, s obzirom da mi prosjek nije bio iznad 3.5???
ali najbitnije pitanje je dali ja uopce trebam platit drugu godinu!!! redovni sam student, i prvu godinu sam upisala sa placanjem...
molim vas brzo odgovorite, jer mi se u refereadi nitko ne javlja!!
unaprijed zahvaljujem :D
plaćaš normalno drugu godinu 5800

ček znači...ja koja nisam dala ni jedan ispit i koja ponovo namjeravam upisat prvu godinu kao redovna, plaćam ponovni upis na prvu godinu 3050 a ne 5800kn kolko sam platila prošle jeseni kad sam prvi put upisala godinu? :shocked:

mislim, tak sma shvatila al moram pitat još jednom da se uvjerim jer mi ovo predobro zvuči :laughing:
kolege koji su pali kažu da je tako, pa onda nema razloga da im ne vjerujemo :wink5:

Fuppy

a neeeee... :( :( pa koliko citam, onda mi se vise isplati, tj. ekonomicnije mi je past, nego upisat drugu godinu :( :'(
pa kakva nam onda korist od rjesavanja godine u roku? :(
je to 100% sigurno, da cu morat placat?
jedni mi kazu jedno, drugi drugo...
citala sam nesto po netu vezano za ovaj novi model placanja, gdje kao prvu god imaju besplatno svi studenti, a srudenti druge godine placaju ovisno o broju prenesenih ects bodova, koji u mom slucaju iznosi 0...
skroz sam zbunjena...

Ninek

a neeeee... :( :( pa koliko citam, onda mi se vise isplati, tj. ekonomicnije mi je past, nego upisat drugu godinu :( :'(
hahaha, logiko moja, kako ti je ekonomičnije? neizbježno ćeš nekad upisat tu drugu, a ako si platila prvu, pad i onda drugu di je tu ekonomičnost? ti si rastrošna :laughing:

pa kakva nam onda korist od rjesavanja godine u roku? :(
hm, čekaj da vidim, možda činjenica da ćeš završit u roku i nać si posao dok će tvoji ekonomični prijatelji četvrti put za redom upisivat pad jer im se to čini jeftinije nego očistit godinu :tongue2:

citala sam nesto po netu vezano za ovaj novi model placanja, gdje kao prvu god imaju besplatno svi studenti, a srudenti druge godine placaju ovisno o broju prenesenih ects bodova, koji u mom slucaju iznosi 0...
skroz sam zbunjena...
nazovi referadu sljedeći tjedan, to ti je najsigurnije, znam na šta misliš al ne znam dal je takav model plaćanja školarina uopće prihvaćen i gotovo sam sigurna da ćeš morat platit 5800

Fuppy

Hvala Ninek na utjesnim rijecima :)
ali najbolja bi mi bila utjeha kad bi tete rekle da ne trebam nista :))
u svakom slucaju hvala jos jednom :D

ninka

jedna loša obavijest za sve studente, bez obzira šta upisivali (redovno, parcijalu, apsolventsku) , plaćate 100 kn po ects bodu, odnosno ako ste izvanredni plaćate 80 kn po ects bodu

laminat

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jedna loša obavijest za sve studente, bez obzira šta upisivali (redovno, parcijalu, apsolventsku) , plaćate 100 kn po ects bodu, odnosno ako ste izvanredni plaćate 80 kn po ects bodu
Izvor?? :crazy:

tratincica

da, izgleda je istina,samo neznam koji im je razlog da su toliko povećali,kod nas na faksu u wc-u nikad nema ni papira i sapuna, jako rijetko se dogodi da ima bar nesto od toga, ne daju nam magisterij, nemamo nikakva prava jer nismo na sveučilištu,a sad još i veća školarina, pa zašto smo onda potpisali ugovor u kojem neka deseta cijena???

elamica

upravo sam provjerila u referadi, školarina će biti po bodovima i za izvanredne će vrijediti samo godinu dana. smrc

chasei

super...
nego, zašto su izvanredni studenti koji su upisali prvu godinu sad platili 3600, a mi koji upisujemo 60 bodova na višim godinama 4800 + 300? tko je tu lud?

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Znači koliko ECTS bodova mi ostane iz druge toliko moram platit, tj. 100 kn po ECTS bodu, makar sam r bez plaćanja i bez obzira jel čista ili parcijala?

laminat

Ček,znači ja kao redovni sa plaćanjem ako bi recimo upisal cijelu godinu bi plaćal 6000 kn (60 ECTS x 100kn) + 300 kn upisnine??

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks