AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

krejzi19

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ja imam pitanje,recimo ostanu mi tri ispita,koja iznose 21 ects bod,i sad ja plaćam godinu ti bodovi puta 100 kuna ? niš više ne kužim...sad postoje parcijale,ili ne ? ak može to netko objasnit...još imam par ispit do kraja,da očisitm prvu godinu,i to mislim sad dati,i kad bi onda negdje bili upisi,i dal bude dekanskih rokova ? ja sam izvanredan student.

chasei

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ja imam pitanje,recimo ostanu mi tri ispita,koja iznose 21 ects bod,i sad ja plaćam godinu ti bodovi puta 100 kuna ? niš više ne kužim...sad postoje parcijale,ili ne ? ak može to netko objasnit...još imam par ispit do kraja,da očisitm prvu godinu,i to mislim sad dati,i kad bi onda negdje bili upisi,i dal bude dekanskih rokova ? ja sam izvanredan student.
ne zna se još kad će upisi, pitala sam

lila_887

upravo sam provjerila u referadi, školarina će biti po bodovima i za izvanredne će vrijediti samo godinu dana. smrc
ajme meni pa oni stvarno nisu normalni! baš me zanima na temelju čega su to donijeli?! na temelju toga da moraju osigrat novce za besplatne prve godine... i ne razumiem zašto sad odjednom izvanrednima jedna godina samo a ne dvije kak je bilo dosad???

krejzi19

ajme meni pa oni stvarno nisu normalni! baš me zanima na temelju čega su to donijeli?! na temelju toga da moraju osigrat novce za besplatne prve godine... i ne razumiem zašto sad odjednom izvanrednima jedna godina samo a ne dvije kak je bilo dosad???
ja ne kužim ovo izvanredni dvije godine,a sad jedna ?

lila_887

upravo sam provjerila u referadi, školarina će biti po bodovima i za izvanredne će vrijediti samo godinu dana. smrc
ja ne kužim ovo izvanredni dvije godine,a sad jedna ?
pa eto ne kužim ni ja ništa... ak ne nazovem referadu prije ispita (a misli mda neću jer sam trenutno jako ljuta pa to ne bi ispalo dobro) otići ću do referade nakon ispita al ak netko nešto još sazna neka slobodno napiše

Jadranka15

Dobro veče!

Čitam ovo u svezi školarine, pa neke stvari ne kužim, frendica mi poslala e-mail u kojem me izvješćuje da kao izvanredni student Stručnog studija javne uprave ću platiti 5.100,00 kn, pa Vas lijepo molim da se to malo bolje razjasni tj. novine poskupljenja. Hvala

laminat

Čitam ovo u svezi školarine, pa neke stvari ne kužim, frendica mi poslala e-mail u kojem me izvješćuje da kao izvanredni student Stručnog studija javne uprave ću platiti 5.100,00 kn, pa Vas lijepo molim da se to malo bolje razjasni tj. novine poskupljenja. Hvala
Do te cifre je došla na način da je pomnožila 60 ECTS bodova sa 80 kn kolko izvanredni plaćaju za 1 ECTS bod,to je 4800 kn + 300 kn upisnine=5100 kn

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
dragi kolege, prije nego odem na hitnu internu radi problema s srcem uzrokovanih ovim što sam pročitala dolje u vašim postovima..ako netko zna da nas informira, da li izvanredni koji su upisali drugu god lani moraju opet platiti ove jeseni godinu ako nisu stekli uvjete za upis treće ili im vrijedi još ova godina kao što je bilo prethodnih godina..Hvala puno!

david88

nemogu vjerovat da nam to rade... ajde još za redovne,al da se tolko povećalo za izvanredne... a isto tako di je tu fer šta ovi imaju besplatno, a nama se sve povećava... :S :S :S

ajde neka mi netko potvrdi...redovan sam student prve godine no dao samo 2 ispita i skupio 18 bodova...ja ću sad pad platiti 42*100=4200... i na kraju me sve skupa dođe 4200+ upisnina300 i to je 4500?!

katyy

neznam gdje da pitam pa ću ovdje postavit i molit ću odg ja sam 2009 /2010 upisala izvanredno drugu godinu pa me zanima koliko mi to vrijedi tj da li ću sada u 10 mjesecu morat ponovo upisivati jer nisam dala nijedan ispit ili mi vrijedi još godinu dana

krejzi19

ja ovo niš ne kužim,a kaj ako smo godinu očistli,pa kolko onda plaćamo,ja sam izvanredan student,dal je onda normalno 3300 + upisinina 300?

chasei

ja ovo niš ne kužim,a kaj ako smo godinu očistli,pa kolko onda plaćamo,ja sam izvanredan student,dal je onda normalno 3300 + upisinina 300?
ako smo godinu očistili, i upisujemo 60 bodova onda si tih 60 bodova pomnoži sa 80 i dodaj još 300, što je 5100 kuna... prava sitnica

krejzi19

ako smo godinu očistili, i upisujemo 60 bodova onda si tih 60 bodova pomnoži sa 80 i dodaj još 300, što je 5100 kuna... prava sitnica
ajme,kako ja žalim kaj sam upisala taj faks,i još je pitanje dal budem stigla očisit godinu,al pa to nije normalno i nije fer,mislim,to je sigurno da bude tak ? ja zovem referadu,niko se ne javlja,a danas kad sam bila u zg-una faksu nije bilo nikog da pitam,pa ludim više,s 3 i 600 na 5 i 100,pa to nije normalno!!!

chasei

ajme,kako ja žalim kaj sam upisala taj faks,i još je pitanje dal budem stigla očisit godinu,al pa to nije normalno i nije fer,mislim,to je sigurno da bude tak ? ja zovem referadu,niko se ne javlja,a danas kad sam bila u zg-una faksu nije bilo nikog da pitam,pa ludim više,s 3 i 600 na 5 i 100,pa to nije normalno!!!
ma ja sam zvala jučer gđu Sanju i tako je...pa ne bi bezveze pisali o tome...nije to stvar za šalit se...

krejzi19

pa ali to nije normalno,pa kak sad da to tolko plaćamo,još smo izvanredni studenti,nemamo nikakva prava, i sad nas hoćeju tolko opljačkat,pa mislim da bi se trebali pobunit...ako nemaju novaca,a nemaju,onda nisu trebali obećat besplatne prve godine,pa da mi sad njima punimo džep,gamad!!!

http://www.slobodnifilozofski.com/2010/06/studentski-faq-skolarine.html

Po kojem modelu iduće akademske godine studiraju studenti koji upisuju drugu, treću (i četvrtu) godinu preddiplomskog studija?

Studenti druge i treće godine preddiplomskog studija studiraju po dosad važećem modelu, odnosno po modelu po kojem su i upisali studij.

tu sve tak lijepo piše,da mi plaćamo onak kak smo i do sad,za nas se niš ne mjenja,i sad oni tak povise sve,pa luda sam,jojjjjjjjjjjjj

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks