AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

hedviga

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
je tak je..prošle godine je bio 80kn
još se ne zna hoće li i ove godine biti isto 80kn ili će povisiti
(tak mi je rekla sanja iz referade)
ali bolonjci nikad dosad nisu plaćali školarinu po upisanom bodu, nego fiksnu cijenu
tak da ne kužim ovo "prošle godine je bilo 80kn"

lila_887

jel netko zna koliko će se plaćat 1 ECTS kod nas? navodno će se od sada školarina plaćati onoliko koliko ECTSa upisuješ...
ja sad ne razumijem, jel se to odnosi samo na pad godine ili na redovan upis u iduću godinu? ili kako... što je sa redovnim i vanrednim studentima? ajd da mi netko pojasni malo...

t.i.n.a.

ne razumijem...ja ću past prvu godinu i na jesen ću ponovo upisat prvu... nemam ništa položeno, redovna studentica sam...kolko ću ja platit ponovo prvu?

Ninek

ne razumijem...ja ću past prvu godinu i na jesen ću ponovo upisat prvu... nemam ništa položeno, redovna studentica sam...kolko ću ja platit ponovo prvu?
kolko si ju platila prvi put, isto toliko

Ninek

hočeš reći da će taj pad koštat 5500?:crazy:

zar nije pad godine 3300?:frustrating:
školarina ovisi o tome dal si izvanredni ili redovni..ako si upisao izvanredno onda ti je 3300, ako si redovan onda ti je identična onome kad si prvi put upisao i platio, znači 5500

pravnik

a kaj ak upisujemo pad prve godine...a imamo položene predmete..isto 5500 il će to ić po ects bodovimaaa...što više čitam to više se zbunim...do kad je referada na godišnjem..najbolje tamo otić hehe xD

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Naknada troškova za ponovni upis iste godine
dodiplomskog studija za redovite studente po osobnim
potrebama te za upis mirovanja studijskih obveza,
za jednu akademsku godinu 2.750,00 kuna

to je iz ovog novog sa prava, al isto tako sam negdje pročitala još prije da je pad godine 3,300, a ne za redovne 5500 a za izvanredne 3300...

i meni sad više nije ništa jasno.:confused2:

pravnik

a vjerojatno će i kod nas tak bit...zato što se u toj novoj odluci spominje dodiplomski studij...a to smo mi...hehe...tak da ja pretpostavljam da je ta odluka važeća i za nas...a jel zna netko parcijala kolko košta?

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
...
pročitala sam cijelu temu, jer sam znala da piše negdje :

napisano prošle godine-

zna tko kolko se tocno placa pad 1. godine?hvala

redoviti - 2750,00+300 upisnine= 3050,00 kn
izvanredni - 3300,00 + 300 upisnine=3600,00 kn

dakle, pad godine redovni studenti 3050 kn.

to se podudara i sa ovom odlukom napisanom ranije, sa prava.

a kolega :wink5: ninek piše 5500 :crazy:

laminat

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pa kaj se pad za redovne studente ne plaća 3050 kn?? Tak sam ja platil prije 2 godine..

mica

hej koliko ću ja platit sad kad budem upisivala razliku po bolonji naravno ne svojom voljom već zato jer sam malo odužila studiranje,fala.)

Ninek

hej koliko ću ja platit sad kad budem upisivala razliku po bolonji naravno ne svojom voljom već zato jer sam malo odužila studiranje,fala.)
80 kuna po bodu ako se ne varam..što ti za razliku po trogodišnjem studiju iznosi negdje između 3000 i 3500 kuna..

Tompa

ja sam se upiso kad smo se prije upisivali mimo bolonje onda sam jednu godnu pao pa sam prvo nisam moro plaćat pa kad sam drugi put pao godinu onda su me prebacili kao da moram plaćat onda sam kao izvanredni studirao dalje i budući da sam išo u inozemstvo upiso sam prekid i tri godine me nije bilo jer sam rešavo egzistencijalne probleme i kad sam se vratio opet sam upiso nastavak studija i onda sam odlično studiro i dao neke ispite čak mi jedna profa rekla da kao zakaj nisam studiro pravo i onda sljedeće godine sam sad prošle jeseni trebo upisat godinu al baš taj zadnji dan mi je auto krepo kod Brinja i nisam stigo jer sam zbog objektivnih razloga osto zarobljen nekoliko dana ko iz one knjige vlak u snijegu al nije vlak neg moja peglica i bio sam par dana u brinju dok nisu karburator popravili i promijenli antifriz imaju jako dobru klopu i onda kad sam se vratio nisam mogo nać indeks nije bio ni u autu ni u stanu i na kraju mi je rekla sanja iz referade da su prošli svi rokovi i da ne zna ni sama kolko i kak bi to sad trebalo sredit moje je pitanje kolko ja sad moram plaćat?

P.S. Kad smo već kod plaćanja, Ninočka buš platila rundu u Trovačnici?

Ninek

hahahaha, ti se moraš liječit, to ti onak dobronamjerno kažem:laughing: platim rundu, no frks, plaća sjela a ja na godišnjem di ćeš bolje

Tompa

hahahaha, ti se moraš liječit, to ti onak dobronamjerno kažem:laughing:
Kaaaj? Od čega? Zadnji put kad sam bio na servisu rekli su mi da je sve b.o. - vele 'malo su vam trigliceridi (štogoddatoznačilo) povišeni al inače ste ko od rostfraja'.
Sad si me zabrinula, evo već me stišće nekaj u plućima. Da povećam dnevnu dozu GP-ja?

mica

80 kuna po bodu ako se ne varam..što ti za razliku po trogodišnjem studiju iznosi negdje između 3000 i 3500 kuna..
dobro a možeš li mi molim te reć da li to normalno u komadu plaćam sad u 9/10 mjesecu kada su upisi i da li moram kupovati novi indeks ili samo te predmete razlike upišem u svoj stari indeks,puno fala.)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks