AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Sun

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
molim pomoć :(

prošle godine sam upisala apsolventsku za osobne potreba (1950kn), prava su mi istekla s 30.9., al postoji mogućnost da na dekanskom padnem zadnji ispit :'(...

i kaj sad?

prebacujem se vanredno jer nemam prava više... a koliku školarinu moram platiti i dal u cijelosti ili samo za ispit?

Gaga24

Prošle godine sam upisala prvu godinu izvanredno, nisam dala nijedan ispit. Jel ove godine mogu samo nastaviti studirat, ili moram opet upisati prvu godinu? cula sam da izvanredni studenti mogu dvije godine studirati jednu godinu?

amalka

Prošle godine sam upisala prvu godinu izvanredno, nisam dala nijedan ispit. Jel ove godine mogu samo nastaviti studirat, ili moram opet upisati prvu godinu? cula sam da izvanredni studenti mogu dvije godine studirati jednu godinu?
tako je, samo nastavljaš studirati, ništa ne plaćaš

malena

ako može,molim vas savjet! redovni sam student za osobne potrebe,prošle godine upisala sam parcijalu druge godine, na dekanskom moram dati uvjet,nauku, ako ne položim idem u izvanredne.. i sad me zanima šta ja upisujem i koliko košta...

dany___

sto se ne treba u tom slucaju niti javiti u referadu s indeksom da se neko ponavljanje lupi? nego samo dolaziti na ispite s indeksom? jel to ziher? tj. gdje se moze jos provjeriti to,, u referadi se nitko ne javlja.

Ninek

sto se ne treba u tom slucaju niti javiti u referadu s indeksom da se neko ponavljanje lupi? nego samo dolaziti na ispite s indeksom? jel to ziher? tj. gdje se moze jos provjeriti to,, u referadi se nitko ne javlja.
apsolutno ništa ne trebaš radit..
provjereno iz prve ruke..bila sam u toj situaciji..
lupit žig da ponavljaš možeš kad istekne još ta jedna godina a nisi dala uvjet..i platit uz to,naravno..

pjosy

Bok ljudi, jer zna netko da li postoji mogućnost da se plaća ispit po ispit, tako da se ne mora platiti onih 1900 kn + upisnina? Bilo je nekada davno neka mogućnost 300 kn po ispitu?! Ne znam da li se šta mijenjalo, a ne da mi se zvati tete u referadi da ne dobijem obrisač...:))

Hvala

Nela

Bok ljudi, jer zna netko da li postoji mogućnost da se plaća ispit po ispit, tako da se ne mora platiti onih 1900 kn + upisnina? Bilo je nekada davno neka mogućnost 300 kn po ispitu?! Ne znam da li se šta mijenjalo, a ne da mi se zvati tete u referadi da ne dobijem obrisač...:))

Hvala
Kojih 1900?
školarina je za izvanredne 3300 a za redovne 5800
nikad nisam čula za takvu mogućnost i vjerojatno se ne može
nazovi sanju u referadi, ona ti je super

bee happy

Re: Školarina, uspisnina i ostale financije

imam jedno pitanjce ... završila sam socijalni rad i sada bi mi odobrili prijelaz na javnu upravu i priznali neke ispite uz molbu ..

da li prvo pišem molbu da mi odobre prijelaz, pa onda kupujem upisni materijal index i ostalo ili
dođem kod tete u referadu s tim svim kupljenim i onda pišem molbu ?

hvala

ivera

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Bok ljudi..zanima me sljedeće...redovan sam student i bez plaćanja,postoji mogućnost da ću upisati parcijalu..pa jel ja šta i koliko plaćam???

DanijelaM

ako može mala zamolba
da se napiše što se treba napisati na uplatnici
znači znamo da ide
uplatitelj (ime i prezime i adresa)
primatelj (ili pravni fakultet ili dvz)
svota (ovisi kako tko)
ali broj računa na koji se plaća, model
i da li se treba što pod poziv odobrenja (mislim da je bio matični broj prije)
opis (normalno, školarina)
htjela bi uplatiti tu kod sebe da ne moram čekati u 2 reda tu u zg
a nije mi blizu da provjerim
pa bi bila zahvalna ako bi to netko mogao napisati :)

misty

ako može mala zamolba
da se napiše što se treba napisati na uplatnici
znači znamo da ide
uplatitelj (ime i prezime i adresa)
primatelj (ili pravni fakultet ili dvz)
svota (ovisi kako tko)
ali broj računa na koji se plaća, model
i da li se treba što pod poziv odobrenja (mislim da je bio matični broj prije)
opis (normalno, školarina)
htjela bi uplatiti tu kod sebe da ne moram čekati u 2 reda tu u zg
a nije mi blizu da provjerim
pa bi bila zahvalna ako bi to netko mogao napisati :)
imaš na nšoj web stranici koji je broj računa i model, pa si pogledaj tamo...

Obavijesti*-*Društveno veleučilište u Zagrebu - Studij

pogledaš pod upisi...

zna tko kolko se tocno placa pad 1. godine?hvala
redoviti - 2750,00+300 upisnine= 3050,00 kn
izvanredni - 3300,00 + 300 upisnine=3600,00 kn

Gigi

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
a jel trebamo ispunjavati kakve formulare kako bi nam odobrili nastavak bez da platimo ponovno lil se ne trebamo ni pojaviti na faksu?ja sam isto upisala prošle godine 1.god izvanredno i ove bi nastavila studirati po onome jedna školarina-dvije god jer nisam dala uvjet?

aha I see,hvala puno!

Ninek

a jel trebamo ispunjavati kakve formulare kako bi nam odobrili nastavak bez da platimo ponovno lil se ne trebamo ni pojaviti na faksu?ja sam isto upisala prošle godine 1.god izvanredno i ove bi nastavila studirati po onome jedna školarina-dvije god jer nisam dala uvjet
ništa ne trebaš radit,samo na regularnim rokovima nastaviš prijavljivat ispite i izlazit na njih..

sway

malo me zbunjuje ova bolonja,ako imam 53 ects boda iz druge da li onda upisujem samo 53 boda iz treće ili cijelu treću pošto se traži 51 bod za upis?

lupa

Ako itko zna gdje se uzima najmanje love kod plaćanja za poštarinu, ja sam prošle godine platila u fini i nisu mi ništa uzeli (ili nešto sitno, ne sječam se), al sam čula da ove godine uzimaju.

gea.fax

uzimaju sada svugdje pa i i FINI ali ti je još najpovoljnija (mislim da je meni na 3600 kn uzeto nekih 35 kn)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks