AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Leptiric_20

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Školarina, uspisnina i ostale financije

nezna nitko vezano za ispis?ja sam čula da se nekaj mora platiti... :confused2:
kupiš tamo na pravu ispisni materijal i dopiješ uplatnicu na kojoj platiš 150 kn i to potvrdiš na faksu

mica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
i nakraju do kad se može produžiti apsolventsko?do kraja 10 jel tak??
ja sam zvala danas referadu i teta je rekla da se može produžiti do 23.10. eto da znate ali ja ću ipak to obaviti do 30.09.za svaki slučaj.)

mayalay

da li mi netko može reći do kada se može reulirati status (izvanredni sam student) pošto je odobren dekanski...sad se vjerojatno ne mora do kraja 9. mjeseca...hvala :happy:

zagreb

Drage moj kolege i kolegice,molim za malu pomoć!!!Nisam u mogućnosti platiti cijeli iznos od 3300kn+300kn upisnine.molila bih da ako ima netko tko je bio u istoj situaciji da mi odgovori dal je moguće platit to u par rata(koliko najviše) i koja je procedura u vezi toga.hvala unaprijed

iskra

molim za pomoć... izvanredni sam student, apsolvent, po starom programu, u indeksu mi je žig da su mi prava regulirana do 30.09., međutim obzirom na dekanski rok nisam sigurna da li se i meni prava produžuje do 23. listopada ili ne? Upravo sam zvala na fakultet, ali odgovor koji sam dobila (naravno)je da si pročitam na web stranici veleučilišta, gospođa na broju 01 4890 215 dala si čak trud da i izrecitira sve.http://www.pravocrtica..., samo bitno da ne pomogne konkretno. Odgovorila sam da sam istu obavijest pročitala, ali da ipak ne razumijem obzirom na status izvanrednog studenta, pa je rezignirani odgovor glasio da mogu status regulirati do 30.10. ... e to je već treći datum u priči, i više znam što je istina...Nisam iz Zagreba, planiram na ispit 12.10. pa bi onda upisala apsolventsku, ali bojim se da ne ispadne da nisam regulirala prava... molim vas za pomoć...

pročitah još jednom obavijest po uputi "ljubazne" gospođe, pretpostavljam da i ja kao apsolvent spadam u pojam "svi izvanredni studenti" pa imam rok do 30.10. za reguliranje statusa... nadajmo se!

Leptiric_20

Drage moj kolege i kolegice,molim za malu pomoć!!!Nisam u mogućnosti platiti cijeli iznos od 3300kn+300kn upisnine.molila bih da ako ima netko tko je bio u istoj situaciji da mi odgovori dal je moguće platit to u par rata(koliko najviše) i koja je procedura u vezi toga.hvala unaprijed

najbolje da si u referadi provjeriš, možeš pisat molbu pa ćeš vidjet da li će ti se odobrit! ali najbolje nazovi referadu ili otiđi osobno, ali prije 10 sati jer tad ti poćinju upisi, odi oko 9 pola 10 !:wink5:

da li mi netko može reći do kada se može reulirati status (izvanredni sam student) pošto je odobren dekanski...sad se vjerojatno ne mora do kraja 9. mjeseca...hvala :happy:
negdje do kraja 10 mjseca, bit će obavijet točnije do kada!!!:wink5:

mica

molim za pomoć... izvanredni sam student, apsolvent, po starom programu, u indeksu mi je žig da su mi prava regulirana do 30.09., međutim obzirom na dekanski rok nisam sigurna da li se i meni prava produžuje do 23. listopada ili ne? Upravo sam zvala na fakultet, ali odgovor koji sam dobila (naravno)je da si pročitam na web stranici veleučilišta, gospođa na broju 01 4890 215 dala si čak trud da i izrecitira sve.http://www.pravocrtica..., samo bitno da ne pomogne konkretno. Odgovorila sam da sam istu obavijest pročitala, ali da ipak ne razumijem obzirom na status izvanrednog studenta, pa je rezignirani odgovor glasio da mogu status regulirati do 30.10. ... e to je već treći datum u priči, i više znam što je istina...Nisam iz Zagreba, planiram na ispit 12.10. pa bi onda upisala apsolventsku, ali bojim se da ne ispadne da nisam regulirala prava... molim vas za pomoć...

pročitah još jednom obavijest po uputi "ljubazne" gospođe, pretpostavljam da i ja kao apsolvent spadam u pojam "svi izvanredni studenti" pa imam rok do 30.10. za reguliranje statusa... nadajmo se!
gle ja sam zvala referadu jučer jer i ja moram produžiti prava samo što sam ja redoviti i isto sam stari program i teta je rekla do 23.10. i ja sam malo skeptična pa ću ipak ić sutra to obaviti pa ću još osobno provjeriti pa javim kako šta,eto.)

sunchica

dakle da ponovim, trebala sam se upisati ovaj tjedan ali bila sam bolesna tako da se sve pomaklo za sljedeci tjedan. znaci ovako, posto se prebacujem s prava, trebam otici po upisni materijal i novi indeks. sve to popuniti (i indeks?) i nositi u referadu u gundulicevu u prizemlju?? a sta onda sa ispitima koji mi se priznaju s prava, kako i gdje se to upisuje?

Ninek

one ispite koje si dala a priznaju ti ih na našem faksu..tipa, uvod u dip ne upisuješ u index niti na onaj papir..samo nepoložene..
tak su mene uputili da ispunim index..
drugo ti je sve ko da se prvi put upisuješ..s tim da će ti pisat na indexu da ti je odobren prebačaj..

i btw ako nemaš nijedan položen ispit na pravu ne možeš se prebacit..uvjet je minimalno jedan ispit..tak je bilo kad sam se ja prebacivala..

Tihana I.

dakle da ponovim, trebala sam se upisati ovaj tjedan ali bila sam bolesna tako da se sve pomaklo za sljedeci tjedan. znaci ovako, posto se prebacujem s prava, trebam otici po upisni materijal i novi indeks. sve to popuniti (i indeks?) i nositi u referadu u gundulicevu u prizemlju?? a sta onda sa ispitima koji mi se priznaju s prava, kako i gdje se to upisuje?
Prvo nego bilo što počneš upisivat,odi kod tete u prizemlju da ti ona sve objasni,upisni materijal kupi i ponesi sa sobom...

sway

ako sam prošle godine upisala parcijalu treće i platila je 3600kn a ove godine bi upisala čistu treću,da li ponovno moram platiti 3600kn?

Prčiguz

ako sam prošle godine upisala parcijalu treće i platila je 3600kn a ove godine bi upisala čistu treću,da li ponovno moram platiti 3600kn?
moras platiti kao da normalno upisujes trecu godinu

buda

Piše na faxu da je upisnina za razliku parcijale 3. godine 1650+300 kuna, al u nastavku kurzivom i u zagradi piše da su uvjet za takav upis položeni svi predmeti 2. godine, ali i svi upisani predmeti iz parcijale treće, tako da...

sway

koja glupost,znači da dva puta moram plačati predmete koje sam već platila :angry:

DanijelaM

Svi REDOVITI studenti (uključujući i apsolvente sa studentskim pravima, kao i oni kojima studentska prava ističu) obvezni su izvršiti upis najkasnije nakon objavljenih rezultata odnosno nakon polaganja ispita na dekanskom roku zaključno sa 23. listopada 2009. god. do 13 sati.
Piše na našoj službenoj stranici :)

buda

a šta ako sam dala dva ispita sa treće,jel svejedno moram uplatit svih 3600?
Upis parcijale ili razlike parcijale druge ili treće godine
izvanrednog upravnog studija:

- ako student upisuje drugu godinu studija (samo razliku parcijale
druge godine uz uvjet da su položeni svi ispiti iz prve godine i
svi ispiti iz upisane parcijale) 1.650,00 kn
- ako student upisuje drugu ili ponovno drugu
parcijalno treću godinu studija 3.300,00 kn
- ako student upisuje razliku parcijale treće godine
(uz uvjet da su položeni svi ispiti iz druge godine i svi ispiti iz
upisane parcijale) 1.650,00 kn

Plus 300,00 kuna upisnine.

"Svi IZVANREDNI studenti moraju izvršiti upis i regulirati svoj status najkasnije do 30. listopada 2009. do 13 sati." - također sa službenih stranica.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks