Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
još nisu objavili kad su upisiDa li je i za izvanredne rok za upis 30. rujna? Ne mogu nigdje naći nešto posebno o nama, a znam da je do sada rok za izv. bio nešto dulji nego za redovne. Radi love mi je, ne!
ja mislim da nisi, apsolvent si kao kad sve "apsolviras", a ako ti je ovo prvi upis diplomskog i prakse znaci da nisi dosad nikako bila cista treca godina.Pitala sam već kod teme 'upisi u V. i VI. semsestar', no tamo mi kolegica nije odgovorila sa sigurnošću, pa da probam ovdje. Jesam li ja apsolvent ako ponovno upisujem 2 predmeta koja sam već upisala prošle godine i diplomski + praksa koje prvi put upisujem? Hvala, pozdrav!
nisi apsolvent jer praksu upisujes prvi put.Pitala sam već kod teme 'upisi u V. i VI. semsestar', no tamo mi kolegica nije odgovorila sa sigurnošću, pa da probam ovdje. Jesam li ja apsolvent ako ponovno upisujem 2 predmeta koja sam već upisala prošle godine i diplomski + praksa koje prvi put upisujem? Hvala, pozdrav!
da, ali to vjerojatno ne vrijedi za nas. tj,ocito ako ni redovnima kod nas nisu poceli jos. :/Na Pravnom su već počeli upisi.
Za redovne od 16.9. do 2.10.,a za izvanredne od 3.10. do 15.10.
oni se upisuju preko studomata i to zaključno sa 1.listopadomNa Pravnom su već počeli upisi.
Za redovne od 16.9. do 2.10.,a za izvanredne od 3.10. do 15.10.
Hmmm, prije 2 godine je trebal 31 bod, a jel su kaj mijenjali ne znam..30 bodova je dovoljno za parcijalu,posto pise od 30-54 zna netko??
možeš birati predmete smjera a za praksu ne znam..Molim pomoc, ne znam gdje da pitanje postavim- spremam gradjansko za dekanski rok (ako ga bude) i ne znam dal cu ga uspijeti dati. nisam dala jos eup i prava drustva. ako ne dam gradjansko nemam dovoljno bodova za 3 god. znaci 16.5 bodova ukupno nisam dala sto se tice 2 godine. Imam namjeru upisat parcijalno trecu- sta da upisem koje predmete, spominje se nekakva praksa (izvanredni sam). mogu li upisat predmete smjera tj biram li smjer iako sam parcijala. Molim pomoc jer se uopce ne snalazim. Hvala
nažalost se još ništa ne zna . . .Jel itko zna kad su upisi za izvanredne?
samo dolaziš bez brige i upisuješ ponovo ono što imaš u indeksuprošle godine sam upisala parcijalu 3., i nisam mrdnula s mjesta. pa jel se opet ispočetka sad trebam hrvati za željeni smjer, ili mogu bez brige i pameti doć i upisat isti od prošle godine, bez da čekam na mjesto?
prelaziš na izvanredne jer već treći put upisuješ prvu godinu. a ovo za bodove ne znam..imam par pitanja, ako netko zna, jer izgleda da je teta iz referade još uvijek na bolovanju:
- prošle sam godine upisla pad prve godine (redoviti student) s ostavarenih 25ETSC-a
- dala sam 21 bod, ostalo mi je 14
pa me zanima, po svemu tome, upisujem parcijalu, ostajem li redoviti ili prelazim na izvanredene?
i predmeti u zimskom semestru iznose najviše 6,5 bodova, a ja imam jedan od 7 iz 1.semestra jel mogu upisat kaj koji ima 6,5 ili moramo ovaj od 5 i 2?
hvala puno
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.