AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
mene znaim da li je moguce ako ne zelim zamrznut godinu jednostavno ne doc na upis ove godine i upisat se iduce?
i mene to zanima, ja trebam upisati cistu 2 ali nisam pri novcima , prosle godine upisala parcijalu al nisam položila ta 2 ispita s druge godine sto mislite da li postoji neka sansa da smijem polagati ta 2 ispita ako ove godine ne platim ? nadam se da sam se dobro izrazila i da razumijete sto zelim reci

crnokosa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ljudi molim za pomoć... prva sam godina i imam 30 ETCS i sad kao moram pisat pad godine jer je 31 za parcijalu i plačam samo onih 30 bodova kaj mi je ostalo. A šta onda sa 2. godinom kad riješim te ostale predmete, plačam cijelu godinu ili sam oslobodđena plačanja kao redovni?

vina

i mene to zanima, ja trebam upisati cistu 2 ali nisam pri novcima , prosle godine upisala parcijalu al nisam položila ta 2 ispita s druge godine sto mislite da li postoji neka sansa da smijem polagati ta 2 ispita ako ove godine ne platim ? nadam se da sam se dobro izrazila i da razumijete sto zelim reci
mislim da ne možeš polagati ispite dok se ne upišeš, odnosno dok ne platiš.

jelenko.wt

gdje su upisi u 3godinu i dal su već počeli? jel bude gužva isto ko i za 2godinu? hvala

ubiti zanima me (imam lokalnu drugi tjedan) i ak usmeni bude u srijedu jel se moram onda upisat u čet ili petak ili upisi traju još i drugi tjedan?

martina_sk

Administrator
gdje su upisi u 3godinu i dal su već počeli? jel bude gužva isto ko i za 2godinu? hvala

ubiti zanima me (imam lokalnu drugi tjedan) i ak usmeni bude u srijedu jel se moram onda upisat u čet ili petak ili upisi traju još i drugi tjedan?
nisu počeli, bit će sve objavljeno uskoro izgleda. bit će gužva kao i za drugu godinu, čeka se u istom redu. samo ljudi za treću godinu još više kalkuliraju jer se upisuje smjer...

a sto ako sad ove godine ne dodem na upis jednostavno, dal mogu iduce godine nastaviti, tj upisati parcijalu 2?
kolega je nedavno na forum napisao da možeš, ali prelaziš na izvanredne kad sljedeći put dođeš na upise osim ako nemaš opravdani razlog da sad zamrzneš godinu.

hej otkud ti to da gubiš prava redovnog studenta, zar to nije samo ako padnes dvaput istu godinu? nikad se ništa nije spominjalo oko broja puta koliko si upisao isti predmet, jel imaš neke informacije iz prve ruke ili?
nisam to rekla. rekla sam da je na pravnom fakultetu sad po novom da gubiš pravo studiranja kad treći put upisuješ isti predmet, a kod nas to za sad ne vrijedi. kod nas samo prelaziš na izvanredne u tom slučaju. a kod nas izvanredni studiraju sve dok su voljni plaćati. molim vas čitajte točno postove i nemojte paničariti niti ih uzimati kao 100% točne jer ja nisam djelatnik fakulteta, smao pokušavam pomoći što više znam i mogu.

cocci

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
nisam to rekla. rekla sam da je na pravnom fakultetu sad po novom da gubiš pravo studiranja kad treći put upisuješ isti predmet, a kod nas to za sad ne vrijedi. kod nas samo prelaziš na izvanredne u tom slučaju. a kod nas izvanredni studiraju sve dok su voljni plaćati. molim vas čitajte točno postove i nemojte paničariti niti ih uzimati kao 100% točne jer ja nisam djelatnik fakulteta, smao pokušavam pomoći što više znam i mogu.
pitam jer će meni ovo biti 5 put da upisujem građansko, jer sam par put bila parcijala, pa sam mislila da se nešto promijenilo. ja sam dosad bila redovni jer nisam ni jednu godinu pala više od jednom, prošle sam upisala 3 i sad trebam upisat apsolventsku s građanskim i diplomskim, pa se pitam hoću li imat prava.

SuperDuško

pitam jer će meni ovo biti 5 put da upisujem građansko, jer sam par put bila parcijala, pa sam mislila da se nešto promijenilo. ja sam dosad bila redovni jer nisam ni jednu godinu pala više od jednom, prošle sam upisala 3 i sad trebam upisat apsolventsku s građanskim i diplomskim, pa se pitam hoću li imat prava.
Ma ne moraš se brinut, to sam ja bezveze paničarila. Kasnije sam proučila cijeli pravilnik o studiju i forum pravnika i nisam nigdje mogla nać niti jednu informaciju koja bi upućivala na to da gubiš pravo studiranja ovisno o tome koliko puta upisuješ neki predmet. Bitan je samo upis godine.

ana22

Ljudi, ja sam prošle godine upisala pad 1. god i ove godine sam ju očistila. Koliko trebam platiti onda?

Darijana

Ljudi, ja sam prošle godine upisala pad 1. god i ove godine sam ju očistila. Koliko trebam platiti onda?

120 kn bod ako si redovni,a 100 kn bod izvanredni (bar tako se priča) + upisnina 300 kn

Dorica28

upravo sam zvala referadu i navodno da će danas tokom dana biti obavijest na netu, al mi je rekla da upisi počinju u ponedjeljak.

Dee

upravo sam zvala referadu i navodno da će danas tokom dana biti obavijest na netu, al mi je rekla da upisi počinju u ponedjeljak.
tako su i meni rekli jučer...

jel zna možda netko koja je situacija sa prelaskom sa redovnog na izvanredno...baš se ne snalazim na forumu..ostala mi lokalna i diplomski,samo platim ectsx100kn+300kn ili moram i neke papire ispuniti?
1900kn?

laminat

prošle godine sam upisal apsolventsku, radno i lokalnu + diplomski...platih naravno 50 kn po bodu

sad upisujem radno i diplomski, pa čisto da provjerim jel i dalje plaćam 50 kn po bodu?

ljcolic

jel ima negdje tocno svi nacini i uvjeti upisa na ovaj faks? mislim na 2 i 3 god parcijala, padovi, prelazak s red na izv studenta...

walle

I mene zanima kaj s apsolventima. Nije valjda nam budu smjestili 100 kuna po bodu i na nama zarađivali.. Dosad se plaćalo manje..

jelenko.wt

kolko sam ja skužila da i apsolventi plaćaju 120kn po ectsu(redovni)

samo da provjerim: ak ja upisujem diplomski, vježbe i još 2 predmeta koja sam već odslušala jel sam onda apsolvent?

sassy

kolko sam ja skužila da i apsolventi plaćaju 120kn po ectsu(redovni)

samo da provjerim: ak ja upisujem diplomski, vježbe i još 2 predmeta koja sam već odslušala jel sam onda apsolvent?
to su fakat nebuloze da mi koji smo apsolventi placamo 120 kn po bodu.nisu normalni!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks