AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

ivana29

love
<jel bi mi mogao molim vas netko odg na moje pitanje? hvala- i bila sam danas u referadi i to tri puta (Sanje nema) i užasnuta sam! Nemam riječi.

Molim pomoc, ne znam gdje da pitanje postavim- spremam gradjansko za dekanski rok (ako ga bude) i ne znam dal cu ga uspijeti dati. nisam dala jos eup i prava drustva. ako ne dam gradjansko nemam dovoljno bodova za 3 god. znaci 16.5 bodova ukupno nisam dala sto se tice 2 godine. Imam namjeru upisat parcijalno trecu- sta da upisem koje predmete, spominje se nekakva praksa (izvanredni sam). mogu li upisat predmete smjera tj biram li smjer iako sam parcijala. Molim pomoc jer se uopce ne snalazim. Hvala
ovo je moj post

žena zmaj

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
<jel bi mi mogao molim vas netko odg na moje pitanje? hvala- i bila sam danas u referadi i to tri puta (Sanje nema) i užasnuta sam! Nemam riječi.

ovo je moj post
biraš smjer unatoč tome kaj upisuješ parcijalu. mislim da ne možeš upisati samo praksu i diplomski. prioritet ti je da upišeš ono kaj nisi dala sa 2., i do 60 bodova maksimalno ostale predmete.
ne moraš upisati punih 60 bodova.

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

ovo je moj post
najbolje da sutra odeš u referadu za izvanredne u sobu br 8 na 1.katu od 15 do 16h kod referenta Tomislava Koščaka. on će ti najbolje znati reći kad mu je to posao.

žena zmaj

..bajdvej, situacija s upisima ove godine je van svake pameti! Pa nikakvih informacija o cijeni, roku upisa, .. niš! još uvijek! kraj 9. mjeseca je, treba iskombinirat lovu;
jel će uopće bit mogućnosti plaćanja u 2 rate?
očajni su :/

ivana29

love
najbolje da sutra odeš u referadu za izvanredne u sobu br 8 na 1.katu od 15 do 16h kod referenta Tomislava Koščaka. on će ti najbolje znati reći kad mu je to posao.
bila sam i upravo sam straija 5 godina. nije htio reći ništa nego samo trubio sve je na internetu,a nema ništa.

ivana29

love
..bajdvej, situacija s upisima ove godine je van svake pameti! Pa nikakvih informacija o cijeni, roku upisa, .. niš! još uvijek! kraj 9. mjeseca je, treba iskombinirat lovu;
jel će uopće bit mogućnosti plaćanja u 2 rate?
očajni su :/
vjeruj mi svi su danas šokirani ponašenjem iz sobe 8. doslovno nemam riječi. Hvala Bogu pa neću ovdje ni ić na specijalistički. nisu mi htjeli reć ništa ni za praksu (nije mii to jasno ja sam u r odnosu već u tijelu drž uprave da sad ne imenujem koje i jel mi treba ta praksa nisam sigurna)

biraš smjer unatoč tome kaj upisuješ parcijalu. mislim da ne možeš upisati samo praksu i diplomski. prioritet ti je da upišeš ono kaj nisi dala sa 2., i do 60 bodova maksimalno ostale predmete.
ne moraš upisati punih 60 bodova.
znači prebacim tj upišem ne položeno 16 bodova plusd još iz treće do 60 ako želim?

martina_sk

Administrator
znači stvarno vrijedi da Studenti koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili manje od 30 ECTS bodova plaćaju participaciju školarine u iznosu od 7.200,00 kuna.

vjeruj mi svi su danas šokirani ponašenjem iz sobe 8. doslovno nemam riječi. Hvala Bogu pa neću ovdje ni ić na specijalistički. nisu mi htjeli reć ništa ni za praksu (nije mii to jasno ja sam u r odnosu već u tijelu drž uprave da sad ne imenujem koje i jel mi treba ta praksa nisam sigurna)

najbolje pošalji mail tatijani vukojičić tomić, ona je glavna za praksu i najbolje će ti reći. objasni joj gdje točno i što radiš.

znači prebacim tj upišem ne položeno 16 bodova plusd još iz treće do 60 ako želim?
da.

žena zmaj

znači stvarno vrijedi da Studenti koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili manje od 30 ECTS bodova plaćaju participaciju školarine u iznosu od 7.200,00 kuna.

unatoč tome kaj sam izvanredni i opet upisujem parcijalu 3.? :D lol pa poslat ću im sars poštom :D

edit-ne znam više ni quote-at kolko sam izvan sebe

blabla

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

da.

e sad, to piše kod redovnih studenta, jel to vrijedi i za izvanredne? :confused:

dea

ako netko može pomoć pošto od referade nema baš pomoć
možda drugi put bolje bude :)
izvanredni student
uglavnom upisala bi parcijalu 3 no kako upisujemo po semestrima u zimskom prema redosljedu predmeta imam 18,5 boda kako imam pravo po semestru upisat 30 bodova upisala bi još neki predmet a po redu mi ispada predmeti smjera kojih ima 3 i nose skupa 15 bodova što je preko 30
Da li ja mogu upisat umjesto toga informatičku radionicu,nometekniku i praksu ukupno 8 bodova?

Nerea

Kolege može li mi tko molim vas napisati što piše za izvanredne studente(kada su upisi,koliko se plaća). sve ono što piše u obavijestima jer ja to ne mogu vidjeti,neće mi se otvoriti. ne znam zašto.

Puno vam hvala

maja1307

MOLIM VAS, ako itko zna, ako je tako imao prošle godine
iz prvog semestra mi je ostao uvod u državu i pravo - 7bodova iz drugog financiranje 7 bodova..
kak upisujem onda treći semestar? jer predmeti imaju najviše 6,5bodova.. kaj mi ostaje onda pola boda ili moram ne upisati ovaj od 5 i 2 kak bi mogla uvod?

Tourniquet

jane doe.
Pozz...jedno pitanje...
ostali su mi građansko i radno...pošto mi je ovo prvi put da ne upisujem čistu godinu nemam pojma.. :eek:
znači ja sad mogu upisat do 30 ects-a po semestru...

ali ovaj smjer? kako to biramo, samo se sad odlučim i onda napišem u index kaj sam izabrala ili kako?

Ja sam si nekak ovak izabrala:
zimski - građansko, UPP, vježbe iz nomotehnike, 2 predmeta smjera = 26,5
ljetni - radno i soc, lokalna samouprava, vježbe iz UPP-a, 2 izborna = 28

Ima ko kakav prijedlog, jel to ok?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks