AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

AnaNa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kolko izvaredni placaju godinu ukoliko sve poloze

I koliko je izvarednima kad upisuju pad godine cijena

blankad

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ovih 55 bodova koji oslobađaju od plaćanja školarine vrijede samo ako je to zbroj bodova samo iz jedne godina a ne npr. i iz 1.i 2. sve zajedno?

blabla

ovih 55 bodova koji oslobađaju od plaćanja školarine vrijede samo ako je to zbroj bodova samo iz jedne godina a ne npr. i iz 1.i 2. sve zajedno?
naravno da zbroj ectsa iz 1 godine. ;)

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Do sada je vrijedilo da je to vezano uz tekucu godinu studija..onu kaj si ju upisala..fino to sve ispolazes do upisa i time ostvaris te famozne bodove i mozes nastaviti kao redovni student bez placanja. Znaci to je zbroj bodova jedne godine studija..ak si sada na zavrsetku 1. onda je to za nju vazece ak 2. zavrsavas onda se odnosi na bodove iz druge.

nogalo007

Moze mala pomoc! Ugl. prosle godine sam upisala parcijalu druge i dala sam sve ispite iz prve i tri iz druge,medutim nemam dovoljno za parcijalu trece. Pa me zanima da li ja upisujem cistu drugu kao redovni student ili prelazim u izvanredne? Hvala ;)

tina4

mene znaim da li je moguce ako ne zelim zamrznut godinu jednostavno ne doc na upis ove godine i upisat se iduce?
do sad je bilo moguce. jedina "prepreka" je ako si sada redovno onda ces morat upisati vanredno.
ako nije tak neka me netko ispravi :)

Moze mala pomoc! Ugl. prosle godine sam upisala parcijalu druge i dala sam sve ispite iz prve i tri iz druge,medutim nemam dovoljno za parcijalu trece. Pa me zanima da li ja upisujem cistu drugu kao redovni student ili prelazim u izvanredne? Hvala ;)
kao redovni, bar tako ja planiram upisati :D

Pčelica_

Citat:
dakotaloou: Pregled postova
mene znaim da li je moguce ako ne zelim zamrznut godinu jednostavno ne doc na upis ove godine i upisat se iduce?
do sad je bilo moguce. jedina "prepreka" je ako si sada redovno onda ces morat upisati vanredno.
ako nije tak neka me netko ispravi
Ima li tko da zna sa sigurnoscu ovo? Ja vec par dana pokusavam dobiti nekoga na faksu na telefon, ali mi ne ide bas.. :/

maricaa

mislim da plaćaš samo bodove koje prenosiš,ja sam jučer poslala Sanji mail isto jer imam sličnu situaciju i rekla je da je tako,budući da se promijenio pravilnik o plaćanju školarina.Znači ako sam ja nju dobro shvatila samo plaćaš bodove koje prenosiš i upsininu budući da si ostvario 30 etsc bodova .
Studenti koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili 30-54 ECTS bodova plaćaju 120 kuna po svakom ECTS bodu koji nisu položili u prethodnoj akademskoj godini (sa stanjem zatečenom na dan 30.rujna).

Marinchy

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Molim ako netko zna..redovni sam student, ove godine upisujem čistu 3. (prenosim samo građansko, to je 6.5 bodova), prošle god. sam upisala čistu 2., a godinu prije tog parcijalu 2. Koliko moram platit školarinu?
Da li samo građansko koje prenosim + upisninu ili kako? Hvala unaprijed. :)

minnie92

poslala sam mail sanji, pa ako bude kakvog odgovora javim ovdje. drzite fige da barem nesto saznamo :/

cocci

mislim da kod nas nema to ograničenje ali da je sad uvedeno na pravu da 3 puta možeš upisivati isti kolegij, a ako upišeš više gubiš pravo studiranja. samo ako si redovni preći ćeš na izvanredne (a možda već jesi izvanredni :)).
hej otkud ti to da gubiš prava redovnog studenta, zar to nije samo ako padnes dvaput istu godinu? nikad se ništa nije spominjalo oko broja puta koliko si upisao isti predmet, jel imaš neke informacije iz prve ruke ili?

minnie92

mislim da kod nas nema to ograničenje ali da je sad uvedeno na pravu da 3 puta možeš upisivati isti kolegij, a ako upišeš više gubiš pravo studiranja. samo ako si redovni preći ćeš na izvanredne (a možda već jesi izvanredni ).
jel to vrijedi i za izvanredne ili? ako uopce to je tako.

vina

jel to vrijedi i za izvanredne ili? ako uopce to je tako.
pravo studiranja ne gubiš, jer možeš kao izvanredni studirat koliko hoćeš dok plaćaš. e sad ovo za gubljenje prava redovnog studenta to ne znam.

minnie92

a sto ako sad ove godine ne dodem na upis jednostavno, dal mogu iduce godine nastaviti, tj upisati parcijalu 2?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks