Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
naravno da zbroj ectsa iz 1 godine.ovih 55 bodova koji oslobađaju od plaćanja školarine vrijede samo ako je to zbroj bodova samo iz jedne godina a ne npr. i iz 1.i 2. sve zajedno?
Do sada je vrijedilo da je to vezano uz tekucu godinu studija..onu kaj si ju upisala..fino to sve ispolazes do upisa i time ostvaris te famozne bodove i mozes nastaviti kao redovni student bez placanja. Znaci to je zbroj bodova jedne godine studija..ak si sada na zavrsetku 1. onda je to za nju vazece ak 2. zavrsavas onda se odnosi na bodove iz druge.ovih 55 bodova koji oslobađaju od plaćanja školarine vrijede samo ako je to zbroj bodova samo iz jedne godina a ne npr. i iz 1.i 2. sve zajedno?
do sad je bilo moguce. jedina "prepreka" je ako si sada redovno onda ces morat upisati vanredno.mene znaim da li je moguce ako ne zelim zamrznut godinu jednostavno ne doc na upis ove godine i upisat se iduce?
kao redovni, bar tako ja planiram upisatiMoze mala pomoc! Ugl. prosle godine sam upisala parcijalu druge i dala sam sve ispite iz prve i tri iz druge,medutim nemam dovoljno za parcijalu trece. Pa me zanima da li ja upisujem cistu drugu kao redovni student ili prelazim u izvanredne? Hvala![]()
Ima li tko da zna sa sigurnoscu ovo? Ja vec par dana pokusavam dobiti nekoga na faksu na telefon, ali mi ne ide bas.. :/Citat:
dakotaloou: Pregled postova
mene znaim da li je moguce ako ne zelim zamrznut godinu jednostavno ne doc na upis ove godine i upisat se iduce?
do sad je bilo moguce. jedina "prepreka" je ako si sada redovno onda ces morat upisati vanredno.
ako nije tak neka me netko ispravi
hej otkud ti to da gubiš prava redovnog studenta, zar to nije samo ako padnes dvaput istu godinu? nikad se ništa nije spominjalo oko broja puta koliko si upisao isti predmet, jel imaš neke informacije iz prve ruke ili?mislim da kod nas nema to ograničenje ali da je sad uvedeno na pravu da 3 puta možeš upisivati isti kolegij, a ako upišeš više gubiš pravo studiranja. samo ako si redovni preći ćeš na izvanredne (a možda već jesi izvanredni).
jel to vrijedi i za izvanredne ili? ako uopce to je tako.mislim da kod nas nema to ograničenje ali da je sad uvedeno na pravu da 3 puta možeš upisivati isti kolegij, a ako upišeš više gubiš pravo studiranja. samo ako si redovni preći ćeš na izvanredne (a možda već jesi izvanredni ).
ne vrijedi za izvanredne, kao izvanredni možeš studirati koliko god želiš.jel to vrijedi i za izvanredne ili? ako uopce to je tako.
pravo studiranja ne gubiš, jer možeš kao izvanredni studirat koliko hoćeš dok plaćaš. e sad ovo za gubljenje prava redovnog studenta to ne znam.jel to vrijedi i za izvanredne ili? ako uopce to je tako.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.