Aine
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
100kn/ECTS + 300kn upisninahelp.. redovni sam student,ponavljač 1.godine i sad imam 32 boda pa će me prebaciti na vanredne..zanima me koliko ću onda ukupno trebati platiti?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
100kn/ECTS + 300kn upisninahelp.. redovni sam student,ponavljač 1.godine i sad imam 32 boda pa će me prebaciti na vanredne..zanima me koliko ću onda ukupno trebati platiti?
01/4890 215 -zovi Sonju i dobit ces 100%-tnu informacijuTrebala bi jednu informaciju, ja sam izvanredni sudent parcijala 2. god i sad ove godine nisam u mogućnosti platiti si godinu, pa me zanima da li iduće godine ili ako ću za 2 godine biti u mogućnosti i htjeti ponovo nastaviti školovanje da li moram podnositi kakav zahtjev, kakvi su uvijeti? Hvala
ne gubiš pravo studiranja izvanredni studiraju koliko žele i dok su voljni plaćativjerojatno vec to pise,ali nemam sad vremena traziti na forumu...upisala sam se 2010. i vec tri puta idem prvu godinu,i izvanredan sam student,i opet nisam uspjela sve poloziti,pa me zanima imam li pravo jos jednom upisati tu prvu godinu ili gubim pravo studiranja? Hvala![]()
pošto si izvanredni mislim da možeš.vjerojatno vec to pise,ali nemam sad vremena traziti na forumu...upisala sam se 2010. i vec tri puta idem prvu godinu,i izvanredan sam student,i opet nisam uspjela sve poloziti,pa me zanima imam li pravo jos jednom upisati tu prvu godinu ili gubim pravo studiranja? Hvala![]()
hvala tine gubiš pravo studiranja izvanredni studiraju koliko žele i dok su voljni plaćati
Ja sam na kraju prve god imala 30 bodova i pitala sanju jel se može molba pisati ona rekla da ne, da to ne postoji, još sam išla u referadu br. 8 pitati jer sam izvanredni student i teta kaže kako je to već odobreno i ja uplatila ispunila upisne mat. i upisala se bez problema u parcijalu 2. no to je bilo 2010. god, a kad pitate sanju il bilo koga jel se može praksa upisati parcijalno svi kažu ne, a ja išla prošle god kod sanje na upis i mogla sam upisati praksu, tako da kak se meni čini nema tu nekih pravila nego kako oni žele i kad su kakve volje.Ako imam 30 bodova jel mogu upisati parcijalu 3. godine?? dal bi mi uvažili da pišem molbu za taj 1 bod?? Nije mi jasno, ako je parcijala 31 bod, zašto su objavili da studenti koji imaju manje od 30 bodova plaćaju punu cijenu školarine, zar nebi onda i parcijala trebala biti od 30 bodova na dalje?? Nadam se da me razumijete
vjerujem da da..61.5 bod je nemoguće upisati jel tako? Znači diplomski mi ostaje za upis za drugu godinu.
da.ljudii pomoć,
upisala sam parcijalu druge, pa čistu drugu i sad bi opet trebala drugu jer mi propali predmeti zbog jednog ispita iz prve.. jel prelazim na vanredne??
možeš upisati max 60 bodova, znači sad upisuješ i predmete s treće da skupa s prdmetima s druge koji su ti ostali imaš 60 bodova.Da li se može ako sam upisala parcijalu druge, i položila sve kolegije s te druge godine koje sam upisala, da li moram upisat sada ostatak kolegija kao drugu godinu...ili mogu upisati predmete s druge i još predmete s treće, tj. parcijalu treće?
vjerujem da ne prelaziš jer si prvo upisala parcijalu treće (što se računa kao druga godina) i onda si sljedeće godine treću. što bi značilo da sad tek drugi put upisuješ treću pa nemaš brige..upisala sam fax 2008 godine. 2011 sam upisala pad druge tj parcijalu trece(to se racuna ko pad druge, ne?) i onda 2012 cistu trecu. sad bi opet trebala upisat trecu jer su mi ostala dva ispita i diplomski. dal sad padam na vanredne ili ostajem redovan student? ako itko zna neka kaze.. hvala![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.