AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Alianna

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ako smo apsolventi i pise da su nam prava regulirana do 30.9. da li to znači da gubimo pravo studiranja ako ne diplomiramo do tog datuma?

martina_sk

Administrator
Ako smo apsolventi i pise da su nam prava regulirana do 30.9. da li to znači da gubimo pravo studiranja ako ne diplomiramo do tog datuma?
ne, to znači da se do tog datuma moraš ponovo upisati u apsolventsku da bi i dalje imao studentska prava.

Kak plačaju apsolventi? Nešto manje nego ostali, jelda??
više ne. sad plaćaš kao i svi ostali, ovisno da li si redovni (120 kn) ili izvanredni (100 kn).

da li netko zna da li odobravaju upis parcijale treće godine ako ti fali pola boda imam 90,5
vjerujem da su kolege na forumu već rekle da ne odobravaju pa makar falilo samo pola boda..

uglavnom ako sam dobro shvatila, sve i da vrijede pravila s prava, ako sad padnem samo bi nastavila bit izvanredni?
ne, kad bi vrijedila pravila s prava znači da bi izgubila pravo studiranja na faksu. jer kako si mi rekla, bio bi ti već 4. put da upisuješ radno.

Evolution

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Jedno pitanje...
Pisala sam parcijalu druge, pa čistu drugu, sad ako ne uspijem riješiti dva ispita koja mi trebaju za parcijalu treće moram pisati pad druge..da li ja i dalje ostajem redovan student ili moram prijeći na vanredne??, i u tom slučaju plaćam samo one predmete koji su mi ostali ili moram sve??

SuperDuško

ne, kad bi vrijedila pravila s prava znači da bi izgubila pravo studiranja na faksu. jer kako si mi rekla, bio bi ti već 4. put da upisuješ radno.
nadam se onda da ne vrijede :/ iako pročitala sam cijeli pravilnik o studiju i nisam nigdje mogla nać to pravilo

Iwy

piše za izvanredne studente da cijena boda ostaje nepromjenjenja u odnosu na do sada važeći sustav.. kako onda da se sad plaća 100 kn po bodu, a još prošle godine se plačalo 80? sam ja to nešto krivo skužila?

martina_sk

Administrator
Jedno pitanje...
Pisala sam parcijalu druge, pa čistu drugu, sad ako ne uspijem riješiti dva ispita koja mi trebaju za parcijalu treće moram pisati pad druge..da li ja i dalje ostajem redovan student ili moram prijeći na vanredne??, i u tom slučaju plaćam samo one predmete koji su mi ostali ili moram sve??
plaćaš one predmete koje upisuješ, bez obzira koji put ih upisuješ. i vjerujem da ne prelaziš na izvanredne, jer na izvanredne prelaziš kad treći put upisuješ istu godinu, a kad upisuješ pad druge onda zapravo upisuješ prvu, što bi značio da sad tek drugi put upisuješ drugu.

nadam se onda da ne vrijede :/ iako pročitala sam cijeli pravilnik o studiju i nisam nigdje mogla nać to pravilo
kolege na forumu kažu da ne vrijedi to pravilo za nas.

AnaNa

Ovako,ja sam upisala prvu,pa pad prve i sad cu opet past.sta se dogada sa. mnom?jel mogu upisat sada reci put prvu?prelazim na vanredne?i kolko moram onda placat ponovni upis ?

treci** put

almah

kad upisujemo parcijalu 3. dali moramo nekim redom upisivat predmete ili kak hocemo..i dali se moze upisati praksa ili??izvanredni studenti

martina_sk

Administrator
Ovako,ja sam upisala prvu,pa pad prve i sad cu opet past.sta se dogada sa. mnom?jel mogu upisat sada reci put prvu?prelazim na vanredne?i kolko moram onda placat ponovni upis ?

treci** put
prelaziš u izvanredne i plaćaš 100 kn po ects bodu i upisninu 300 kn.

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ja sam bila prošli tjedan kod Sanje i pitala ju za cijene izvanrednih apsolvenata i rekla je da još ništa ne zna, ali da misli da će ostati kao i do sada, dakle nikako 100kn/ECTS.

diana88

Ak se dobro sjećam, prošle godine za izvanrednog apsolventa preostale ects bodove sam plaćala po 50kn.
U obavijesti o participaciji troškova redovitih studenata prilikom upisa u višu godinu piše da je za izvanredne sve ostalo isto, nepromijenjeno.
Ako netko zna drugačije ili ima potvrdu rečenog od Sanje - javite! :)

MARYYNNA

Ja sam bila prošli tjedan kod Sanje i pitala ju za cijene izvanrednih apsolvenata i rekla je da još ništa ne zna, ali da misli da će ostati kao i do sada, dakle nikako 100kn/ECTS.
nikako 100kn/ECTS? Znači da će biti za vanredne apsolvente 50kn kao i prošlih godina?

Aine

nikako 100kn/ECTS? Znači da će biti za vanredne apsolvente 50kn kao i prošlih godina?
Tako mi je ona rekla. Pa eto, ja se stvarno nadam da ce biti tako jer ovo sa 100kn za nas apsolvente je cisti bezobrazluk. Vidjet cemo kada ce staviti obavijesti za upise.

MARYYNNA

Tako mi je ona rekla. Pa eto, ja se stvarno nadam da ce biti tako jer ovo sa 100kn za nas apsolvente je cisti bezobrazluk. Vidjet cemo kada ce staviti obavijesti za upise.
u potpunosti se slažem s tobom, ostao mi je 1 predmet i diplomski i to bi mi ispalo 1900kn!!! tako da se čvrsto nadam da je za apsolvente jeftinije jer će bit više nego bezobrazni ako dignu cijenu, hvala na info

Aine

u potpunosti se slažem s tobom, ostao mi je 1 predmet i diplomski i to bi mi ispalo 1900kn!!! tako da se čvrsto nadam da je za apsolvente jeftinije jer će bit više nego bezobrazni ako dignu cijenu, hvala na info
Sve mi je jasno i samoj mi je tako. Ukinuli nam dekanski, povecali cijene, broj rokova nam se daje na kapljice. Pitam te ja, što je sljedeće? Gamad.

honey1706

Znaci postoji mogucnost da za apsolvente bude cijena po bodu kao i prosle godine ? Nadam se tomu, jer 100kn je bas puno u odnosu na proslu godinu!

ivkica

Re: Financiranje javne uprave

Trebala bi jednu informaciju, ja sam izvanredni sudent parcijala 2. god i sad ove godine nisam u mogućnosti platiti si godinu, pa me zanima da li iduće godine ili ako ću za 2 godine biti u mogućnosti i htjeti ponovo nastaviti školovanje da li moram podnositi kakav zahtjev, kakvi su uvijeti? Hvala

britni

help.. redovni sam student,ponavljač 1.godine i sad imam 32 boda pa će me prebaciti na vanredne..zanima me koliko ću onda ukupno trebati platiti?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks