Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ne, to znači da se do tog datuma moraš ponovo upisati u apsolventsku da bi i dalje imao studentska prava.Ako smo apsolventi i pise da su nam prava regulirana do 30.9. da li to znači da gubimo pravo studiranja ako ne diplomiramo do tog datuma?
više ne. sad plaćaš kao i svi ostali, ovisno da li si redovni (120 kn) ili izvanredni (100 kn).Kak plačaju apsolventi? Nešto manje nego ostali, jelda??
vjerujem da su kolege na forumu već rekle da ne odobravaju pa makar falilo samo pola boda..da li netko zna da li odobravaju upis parcijale treće godine ako ti fali pola boda imam 90,5
ne, kad bi vrijedila pravila s prava znači da bi izgubila pravo studiranja na faksu. jer kako si mi rekla, bio bi ti već 4. put da upisuješ radno.uglavnom ako sam dobro shvatila, sve i da vrijede pravila s prava, ako sad padnem samo bi nastavila bit izvanredni?
nadam se onda da ne vrijede :/ iako pročitala sam cijeli pravilnik o studiju i nisam nigdje mogla nać to pravilone, kad bi vrijedila pravila s prava znači da bi izgubila pravo studiranja na faksu. jer kako si mi rekla, bio bi ti već 4. put da upisuješ radno.
plaćaš one predmete koje upisuješ, bez obzira koji put ih upisuješ. i vjerujem da ne prelaziš na izvanredne, jer na izvanredne prelaziš kad treći put upisuješ istu godinu, a kad upisuješ pad druge onda zapravo upisuješ prvu, što bi značio da sad tek drugi put upisuješ drugu.Jedno pitanje...
Pisala sam parcijalu druge, pa čistu drugu, sad ako ne uspijem riješiti dva ispita koja mi trebaju za parcijalu treće moram pisati pad druge..da li ja i dalje ostajem redovan student ili moram prijeći na vanredne??, i u tom slučaju plaćam samo one predmete koji su mi ostali ili moram sve??
kolege na forumu kažu da ne vrijedi to pravilo za nas.nadam se onda da ne vrijede :/ iako pročitala sam cijeli pravilnik o studiju i nisam nigdje mogla nać to pravilo
prelaziš u izvanredne i plaćaš 100 kn po ects bodu i upisninu 300 kn.Ovako,ja sam upisala prvu,pa pad prve i sad cu opet past.sta se dogada sa. mnom?jel mogu upisat sada reci put prvu?prelazim na vanredne?i kolko moram onda placat ponovni upis ?
treci** put
nikako 100kn/ECTS? Znači da će biti za vanredne apsolvente 50kn kao i prošlih godina?Ja sam bila prošli tjedan kod Sanje i pitala ju za cijene izvanrednih apsolvenata i rekla je da još ništa ne zna, ali da misli da će ostati kao i do sada, dakle nikako 100kn/ECTS.
Tako mi je ona rekla. Pa eto, ja se stvarno nadam da ce biti tako jer ovo sa 100kn za nas apsolvente je cisti bezobrazluk. Vidjet cemo kada ce staviti obavijesti za upise.nikako 100kn/ECTS? Znači da će biti za vanredne apsolvente 50kn kao i prošlih godina?
u potpunosti se slažem s tobom, ostao mi je 1 predmet i diplomski i to bi mi ispalo 1900kn!!! tako da se čvrsto nadam da je za apsolvente jeftinije jer će bit više nego bezobrazni ako dignu cijenu, hvala na infoTako mi je ona rekla. Pa eto, ja se stvarno nadam da ce biti tako jer ovo sa 100kn za nas apsolvente je cisti bezobrazluk. Vidjet cemo kada ce staviti obavijesti za upise.
Sve mi je jasno i samoj mi je tako. Ukinuli nam dekanski, povecali cijene, broj rokova nam se daje na kapljice. Pitam te ja, što je sljedeće? Gamad.u potpunosti se slažem s tobom, ostao mi je 1 predmet i diplomski i to bi mi ispalo 1900kn!!! tako da se čvrsto nadam da je za apsolvente jeftinije jer će bit više nego bezobrazni ako dignu cijenu, hvala na info
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.