AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

patrishaa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ovo pise na stranici studijskog centra za javnu upravo pa tako da to vjerojatno i vrijedi i za parcijalu je dovoljno 30 bodova!.Studenti koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili 30-54 ECTS bodova plaćaju 120 kuna po svakom ECTS bodu koji nisu položili u prethodnoj akademskoj godini.

2. Studenti koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili manje od 30 ECTS bodova plaćaju participaciju školarine u iznosu od 7.200,00 kuna.

NaRiKo

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Da li bi mi neko mogao objasniti kakav je postupak u mom slučaju. Izvanredni sam student, 1. godina, upis 2012/2013. i sad imam sakupljeno 25 bodova. Kako da upišem pad i ponovo prvu godinu, koja mi je dokumentacija potrebna, da li plaćam samo razliku predmeta??

.ivy.

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
moze pomoc...izvanredno studiram, lani sam upisala pad prve godine, i ove godine dala sam sve osim udip-a, zanima me dal mogu ja upisati cistu drugu godinu sa tim jednim nepolozenim predmetom? i dal moram platiti i njega?

martina_sk

Administrator
Da li bi mi neko mogao objasniti kakav je postupak u mom slučaju. Izvanredni sam student, 1. godina, upis 2012/2013. i sad imam sakupljeno 25 bodova. Kako da upišem pad i ponovo prvu godinu, koja mi je dokumentacija potrebna, da li plaćam samo razliku predmeta??
kad objave kad su upisi objavit će i detalje, tj koja ti je dokumentacija potrebna. a inače upisuješ sve što ti je ostalo i plaćaš 100 kn po bodu.

moze pomoc...izvanredno studiram, lani sam upisala pad prve godine, i ove godine dala sam sve osim udip-a, zanima me dal mogu ja upisati cistu drugu godinu sa tim jednim nepolozenim predmetom? i dal moram platiti i njega?
možeš upisati cijeli godinu sve dok ti je ostao predmet koji ima istod 10 bodova, a vjerujem da u takve spada i udip. ali plaćaš i njega, 100 kn po bodu..

anita13

molim pomoć,izvanredni sam student,bolonja,3 godina ,ostala još 3 ispita,sad sam trudna,rodit ću u 1 mjj dal imam ja kakva prava,da ovu goninu preostale ispite na plaćam nek nakon navršene prve god djetea uplatim ispite i dalje dajem,i kroz cijelo vrijelme dajem ispite ak stignem

lanna

Može pomoć
ja sam student po starom programu i sad nevjerujem da će produžiti o ove godine, ostala su mi dva ispita koliko dobivam novih ispita i koliko ću morat platiti, inače sam produžetak plaćala 2000 kn.
Puno hvala.

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
imam jedno pitanje, nema baš veze sa topicom, al pošto je ovaj topic najaktualniji trenutno...trebaju mi svjedodžbe iz srednje škole (o maturi) i nigdje ih nemogu naći? jel znate ostanu li ti dokumenti na faksu dok ne diplomiramo?? no stvar je u tome da sam ja vanredni student, a sjećam se da su mi s faksa kad sam diplomirala poslali neku poštu doma, ne sjećam se kaj je bilo u njoj..pa jel netko zna jel to u referadi jer ću dobit sijede, nigdje ih nemogu nać :(

enna

imam jedno pitanje, nema baš veze sa topicom, al pošto je ovaj topic najaktualniji trenutno...trebaju mi svjedodžbe iz srednje škole (o maturi) i nigdje ih nemogu naći? jel znate ostanu li ti dokumenti na faksu dok ne diplomiramo?? no stvar je u tome da sam ja vanredni student, a sjećam se da su mi s faksa kad sam diplomirala poslali neku poštu doma, ne sjećam se kaj je bilo u njoj..pa jel netko zna jel to u referadi jer ću dobit sijede, nigdje ih nemogu nać :(
to su ti morali vratit,ja imam svoju doma...

monica

pozdrav! Kada plaćam na 2 puta školarinu upisujem li u indeks one predmete koje plaćam ili odmah sve?

vani

pozdrav! Kada plaćam na 2 puta školarinu upisujem li u indeks one predmete koje plaćam ili odmah sve?
Upišeš u indeks odmah sve, izračunaš i na pola. U 1 prvoj rati je i upisnina.

walle

Godinu možeš zamrznuti,i to dvioje godine zaredom, i kroz tu godinu ne moraš davati nikakve ispite i nakon godine dana krečeš di si stala. Možeš i zamrznuti, pa davati ispite ko normalni student. Ali, ja sam bila redovni bez plačanja, pa sam zamrzavala godinu, ak si vanredni ne znam kaj ti znači to zamrzavanje. Pitaj u referadi..

SuperDuško

Meni su sad ostali samo radno i diplomski, za slučaj da ne uspijem to riješit ove godine, onda sljedeće ponovo upisujem treću godinu s tim predmetima? To bi mi bio 4. put da upisujem radno jer sam jednu godinu bila na parcijali treće pa samo želim provjerit da ne postoji neko ograničenje koliko se puta smije upisati isti predmet?

martina_sk

Administrator
Meni su sad ostali samo radno i diplomski, za slučaj da ne uspijem to riješit ove godine, onda sljedeće ponovo upisujem treću godinu s tim predmetima? To bi mi bio 4. put da upisujem radno jer sam jednu godinu bila na parcijali treće pa samo želim provjerit da ne postoji neko ograničenje koliko se puta smije upisati isti predmet?
mislim da kod nas nema to ograničenje ali da je sad uvedeno na pravu da 3 puta možeš upisivati isti kolegij, a ako upišeš više gubiš pravo studiranja. samo ako si redovni preći ćeš na izvanredne (a možda već jesi izvanredni :)).

pa jel netko zna jel to u referadi jer ću dobit sijede, nigdje ih nemogu nać
ne, vratili su ti to. moje su isto doma..

katyy

da li netko zna da li odobravaju upis parcijale treće godine ako ti fali pola boda imam 90,5

SuperDuško

mislim da kod nas nema to ograničenje ali da je sad uvedeno na pravu da 3 puta možeš upisivati isti kolegij, a ako upišeš više gubiš pravo studiranja. samo ako si redovni preći ćeš na izvanredne (a možda već jesi izvanredni :)).
da, već sam izvanredni.

uglavnom ako sam dobro shvatila, sve i da vrijede pravila s prava, ako sad padnem samo bi nastavila bit izvanredni?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks