AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

mica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
kako to funkcionira za nas postarom programu dali i mi možemo na rate ili u jednom obroku!?,hvala.)

MARIJAB

do kad stari program treba uplatiti školarinu,i jeli ona i dalje 1.790,00 kn ko i dosad (za apsolvente)?hvala

mica

do kad stari program treba uplatiti školarinu,i jeli ona i dalje 1.790,00 kn ko i dosad (za apsolvente)?hvala
pa mi se tretiramo kao izvanredni i moramo se upisati do 28.10.,a školarina nije nikad bila 1790kn,nego 1650 plus 300 kn upisnina!e jedino ne znam kako funkcionira to na rate,piše za sve studente,ali se nigdje konkretno ne spominjemo mi po starom programu!

Tončica

Da to je i mene zbunilo- jer ne piše da se upisuje semestar za semestar, nego da se može platiti u dvije rate...
Da li to znači da onda ako plaćam u dvije rate mogu polagati ispite iz ljetnog semestra u 11 mj.? Sigurno?
da, i mene to zanima.
ako se odlučim na plaćanje u dvije rate, da li mogu izaći već u 11.mjesecu na ispit, a drugu ratu platiti do kraja siječnja 2012?
:unsure:

Dancy11

Može li mi tko odgovoriti...ja sam izvanredni studen..i iz prve mi je ostao uvod..dali ja mogu upisati cistu drugu god. + država iz prve godine, ako ju sad na dekanskom ne položim

tihic

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Može li mi tko odgovoriti...ja sam izvanredni studen..i iz prve mi je ostao uvod..dali ja mogu upisati cistu drugu god. + država iz prve godine, ako ju sad na dekanskom ne položim
naravno !!!

paula

Molim da mi neko odgovori ako zna.. upisujem parcijalu treće godine upravni odjel, jel obavezno ako si uzmem informatiču radionicu i vježbe iz upravnog postupovnog prava da moram upisat i vježbe iz nomotehnike ili imam tu slobodu da si taj predmet ostavim za slijedeću godinu ?

mateja19

Molim da mi neko odgovori ako zna.. upisujem parcijalu treće godine upravni odjel, jel obavezno ako si uzmem informatiču radionicu i vježbe iz upravnog postupovnog prava da moram upisat i vježbe iz nomotehnike ili imam tu slobodu da si taj predmet ostavim za slijedeću godinu ?
ne moras uzeti vježbe iz nomotehnike. bitno ti je da po redu upisuješ,tako da ćeš upisati upravno postupovno pa moraš vježbe iz njih, pa idu predmeti smjera, informatička radionica...

evo popis predmeta:

Predmeti po godini i semestru*-*Društveno veleučilište u Zagrebu - Informacije

znači moraš upisivati po redu.

DONA

izvanredni sam student javne uprave po bolonji...zanima me mogu li četvrti put upisati pad prve i parcijalu druge ( s prve su mi ostala tri predmeta) i naravno opet platiti? hvala

Marinica

izvanredni sam student javne uprave po bolonji...zanima me mogu li četvrti put upisati pad prve i parcijalu druge ( s prve su mi ostala tri predmeta) i naravno opet platiti? hvala
možeš

Sea

hej, jedno praktično pitanje?!
što mislite da li uvažavaju uplatu školarine preko net bankinga!? bedasto mi je stajati u redu u pošti i još platiti poštarinu ako mogu od doma iz fotelje prebaciti im lovu...

tnx na odgovoru i savjetu! :)

tihic

hej, jedno praktično pitanje?!
što mislite da li uvažavaju uplatu školarine preko net bankinga!? bedasto mi je stajati u redu u pošti i još platiti poštarinu ako mogu od doma iz fotelje prebaciti im lovu...

tnx na odgovoru i savjetu! :)
naravno ja sam im prošle godine platio preko neta i donio potvrdu

elvie

jel imanovosti za nas stare, koji produzujemo samo prava kaj moramo platiti 1950 kn i daljeje tak? i kaj mozemo i mi na rate iline?

jadra

jel imanovosti za nas stare, koji produzujemo samo prava kaj moramo platiti 1950 kn i daljeje tak? i kaj mozemo i mi na rate iline?
ne znam za rate, ali cijena je ista. znači 1950kn i ove godine.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks