Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
pa mi se tretiramo kao izvanredni i moramo se upisati do 28.10.,a školarina nije nikad bila 1790kn,nego 1650 plus 300 kn upisnina!e jedino ne znam kako funkcionira to na rate,piše za sve studente,ali se nigdje konkretno ne spominjemo mi po starom programu!do kad stari program treba uplatiti školarinu,i jeli ona i dalje 1.790,00 kn ko i dosad (za apsolvente)?hvala
da, i mene to zanima.Da to je i mene zbunilo- jer ne piše da se upisuje semestar za semestar, nego da se može platiti u dvije rate...
Da li to znači da onda ako plaćam u dvije rate mogu polagati ispite iz ljetnog semestra u 11 mj.? Sigurno?
naravno !!!Može li mi tko odgovoriti...ja sam izvanredni studen..i iz prve mi je ostao uvod..dali ja mogu upisati cistu drugu god. + država iz prve godine, ako ju sad na dekanskom ne položim
ne moras uzeti vježbe iz nomotehnike. bitno ti je da po redu upisuješ,tako da ćeš upisati upravno postupovno pa moraš vježbe iz njih, pa idu predmeti smjera, informatička radionica...Molim da mi neko odgovori ako zna.. upisujem parcijalu treće godine upravni odjel, jel obavezno ako si uzmem informatiču radionicu i vježbe iz upravnog postupovnog prava da moram upisat i vježbe iz nomotehnike ili imam tu slobodu da si taj predmet ostavim za slijedeću godinu ?
možešizvanredni sam student javne uprave po bolonji...zanima me mogu li četvrti put upisati pad prve i parcijalu druge ( s prve su mi ostala tri predmeta) i naravno opet platiti? hvala
možeš i 50ti put ako si voljna platitmarinica, jesi li stvarno sigurna u to...nemaš pojma kako me to muči...
naravno ja sam im prošle godine platio preko neta i donio potvrduhej, jedno praktično pitanje?!
što mislite da li uvažavaju uplatu školarine preko net bankinga!? bedasto mi je stajati u redu u pošti i još platiti poštarinu ako mogu od doma iz fotelje prebaciti im lovu...
tnx na odgovoru i savjetu!![]()
ne znam za rate, ali cijena je ista. znači 1950kn i ove godine.jel imanovosti za nas stare, koji produzujemo samo prava kaj moramo platiti 1950 kn i daljeje tak? i kaj mozemo i mi na rate iline?
tu je obavijest o tome kako se može plaćati na rate: http://veleuciliste.pravo.hr/veleuciliste/upisi/upisi_201011a jel itko zna koliko mooramo baš platiti na prvoj rati?? polovicu ili kako želimo?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.