Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da, sad upisuješ apsolventskuimam pitanjeizvanredni sam student, prošle godine sam upisala 3. godinu, i ostalo mi još 4 ispita, sad upisujem apsolventsku ili što? zanima me jer nemam pojima moram li platiti ECTS bod 50 ili 80kn!
1. dapozdrav, imam dva pitanja:
1. upisala bi pad prve godine (izvanredan student) ostala su mi jos 4 predmeta: nauka, financije, drzava i socilogija. koliko tocno moram platiti skolarinu, da vidim jesam li dobro shvatila: 14+7+7+7=35*80=2800+300=3100kn???
2. ako ove godine ne platim skolarinu jer mislim pauzirati, da li se ja kasnije imam pravo vratiti na fakultet i najnormalnije nastaviti studirati, odnosno davati ispite tamo gdje sam stala? hvala
otiđi u knjižaru u kojoj kupujemo prijavnice za ispit i reci da trebaš upisne materijale za pad godine,i koju godinu padaš,to je isto važnoEvo zanima me.Želim sutra upisat pad znači 3920 kuna + 300 kuna upisnina.
Zanima šta moram ispunit i koje formulare.Znam da novac trebam u banci,a šta dalje to u referadi donesem ili???
Hvala ako netko zna![]()
A kolko traje apsolventska godina (pretpostavljam 1 god.)? jer ja sam prošle godine upisala apsolventsku, a nisam još diplomski rješila i ne znam dali ću stići do kraja 10mj.imam pitanjeizvanredni sam student, prošle godine sam upisala 3. godinu, i ostalo mi još 4 ispita, sad upisujem apsolventsku ili što? zanima me jer nemam pojima moram li platiti ECTS bod 50 ili 80kn!
ako imaš samo diplomski onda tako i onako plaćaš samo 500kn i studentska prava ti traju još 3 mj. (ako si redovan student, naravno)A kolko traje apsolventska godina (pretpostavljam 1 god.)? jer ja sam prošle godine upisala apsolventsku, a nisam još diplomski rješila i ne znam dali ću stići do kraja 10mj.
Bok, hvala na informacijama, nisam znala za ta 3mj., sorry nisam napisala da sam izvanredni student po Bologni!?ako imaš samo diplomski onda tako i onako plaćaš samo 500kn i studentska prava ti traju još 3 mj. (ako si redovan student, naravno)
u svakom slučaju, ako ti je ostao samo diplomski - plaćaš 500kn.Bok, hvala na informacijama, nisam znala za ta 3mj., sorry nisam napisala da sam izvanredni student po Bologni!?
Inače, po svemu sudeći trebala bi stići ali mi tak uz posal sporo ide da više nisam sigurna dal mi je mjesec dana dovoljno![]()
po bolonji -da.apsolventi plačaju ECTS bod 50kn? molim potvrdite. hvala!
Ma neeee..imas isti dok ne ponestane strana...zanima me dal je kod kupovanja upisnih materijala potrebno kupovati i novi indeks za upis u drugu godinu?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.