Melanie
Bakalar
da, trebali bi...onda bi nam trebali omogućiti obročno plaćanje!
al čisto sumnjam, iskreno... :wink5:
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da, trebali bi...onda bi nam trebali omogućiti obročno plaćanje!
imaš vremena dok ne prođe dekanski rok ako bude odobren, a stavit će sad negdje na oglasnu ploču do kada točnoJel zna netko do kad se moramo upisati? u čet sam bila na faxu i nisam vidjela nikakvu obavijest o tome...
20.10. ? kak tak kasno..prošle godine se sjećam da su stavili odmah na poč 10.mj..znam da sam financiranje položila 4.10. ..a vidili bumo..za mene-što kasnije to boljeDa, prema informacijama dekanski bio trebao biti tu oko 20.10. (treba ići peticija kao i svake godine) , a upisi do kraja mjeseca listopada, jer po informacijama možda će biti poskupljenje školarine, za sada se čeka odluka, a upisi su čitavi 9 mjesec i 10 mjesec još iza dekanskog.
možeš li reći koliko je sigurno da su ti te informacije točne??? jer 20.10. mi se čini fuuul prekasno...Da, prema informacijama dekanski bio trebao biti tu oko 20.10. (treba ići peticija kao i svake godine) , a upisi do kraja mjeseca listopada, jer po informacijama možda će biti poskupljenje školarine, za sada se čeka odluka, a upisi su čitavi 9 mjesec i 10 mjesec još iza dekanskog.
ne mogu biti potpuno točne informacije kad se vijeće još NIJE sastalo i niti sanja storjak još ne zna kad će se sastati. to će se najvjerojatnije dogoditi NAKON ovog roka, znači krajem rujna i onda će se donjeti odluka i o dekanskom, i o cijenama i o tome do kad će biti upisi. prošle godine se vijeće sastalo negdje 28.9., dekanski je bio oko 5.10., a upisi za izvanredne su bili do kraja listopada, za redovne ako se dobro sjećam je bilo do 20.10. - uglavnom par dana manje.možeš li reći koliko je sigurno da su ti te informacije točne??? jer 20.10. mi se čini fuuul prekasno...
ako će bit mislim da sigurno neće bit tako kasno, naravno da ne bi imala ništa protiv kojeg tjedna više za štrebanje al.. samo neka ga odobre!!! kad će bit, više il manje bitno!! :happy:
sumnjam da će dekanski biti tako kasno(20.10.)..nema šanse...u referadi bi bila ludnica zadnjih tjedana 10.mjeseca...mislim da bi milijun studenata došlo na upis u tom zadnjom tj...tak da sumnjam...nadajte se dekanskom u poč 10 mj..tako je bilo zadnjih 3 godine...ne mogu biti potpuno točne informacije kad se vijeće još NIJE sastalo i niti sanja storjak još ne zna kad će se sastati. to će se najvjerojatnije dogoditi NAKON ovog roka, znači krajem rujna i onda će se donjeti odluka i o dekanskom, i o cijenama i o tome do kad će biti upisi. prošle godine se vijeće sastalo negdje 28.9., dekanski je bio oko 5.10., a upisi za izvanredne su bili do kraja listopada, za redovne ako se dobro sjećam je bilo do 20.10. - uglavnom par dana manje.
čula sam kad je sanja u referadi rekla jednoj kolegici da će se za cijene znati iza 15.9., međutim jučer sam ju pitala kad će se održati vijeće i rekla je da joj nisu još ništa javili i da ne zna. ako želite, nazovite ju iza 15-og i pitajte da li se saznalo što o cijenama, ali čisto sumnjam da će se to znati prije nego se vijeće sastane, to je moje mišljenje i ne mora biti točno - tako da se odmah ogradim od ovog "koliko je to točno".
kolegica Jadranka15 je dala informacije kako je bilo prošle godine, pa da se eventualno možete ravnati po tome.
sumnjam i ja da će dekanski biti tako kasno, prije da će opet biti kao i prošle godine i onih prije...sumnjam da će dekanski biti tako kasno(20.10.)..nema šanse...u referadi bi bila ludnica zadnjih tjedana 10.mjeseca...mislim da bi milijun studenata došlo na upis u tom zadnjom tj...tak da sumnjam...nadajte se dekanskom u poč 10 mj..tako je bilo zadnjih 3 godine...
a kao zbog toga jer smo sad u sklopu pravnog pa heto, zašto da nas ne oderu pošteno? :mellow:kakvo opet povećanje cijena, jesu oni normalni??? :shocked::shocked: :frustrating:
nadam se da ništa od toga :angry:
ma oni stvarno nisu normalni !!!a kao zbog toga jer smo sad u sklopu pravnog pa heto, zašto da nas ne oderu pošteno? :mellow:
vrijedi i za izvandredne...tako pise na portalu od neta...za REDOVNE I IZVANDREDNE...bitno je da se druga rata plati do 31.1.2012 odnosno prije prijeve ispita za rokove u drugom mjesecu...tada treba predočiti indeks da se da zig da je sve uplačenopiše ovako:
Postupak je sljedeći:
1.) Prvu ratu student uplaćuje prilikom upisa u zimski semestar (visina školarine određuje se ovisno o tome koliko ECTS bodova nose predmeti koje se upisuje).
2.) Drugu ratu student mora uplatiti najkasnije do prvog dana prijave ispita za prvi ispitni rok u veljači 2012., odnosno do 31. siječnja 2012.
iz ovoga ja iščitavam da možeš platiti u dvije rate, ali to odgovara samo onima koju slušaju semestar, dakle ne baš izvanrednim studentima koji ne slušaju predavanja, već na ispit idu u prvom raspoloživom roku koji je u 11.mjesecu.
Da to je i mene zbunilo- jer ne piše da se upisuje semestar za semestar, nego da se može platiti u dvije rate...vrijedi i za izvandredne...tako pise na portalu od neta...za REDOVNE I IZVANDREDNE...bitno je da se druga rata plati do 31.1.2012 odnosno prije prijeve ispita za rokove u drugom mjesecu...tada treba predočiti indeks da se da zig da je sve uplačeno
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.