Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
još se ništa ne zna, barem je tako rekla teta u knjižari kad smo išli kupiti materijale za upis, nije ih bilo, rekla je ništa prije kraja rujna...treba provjeriti kod Sanje u referadu kad misle početi sa upisima.:wink5:jel netko zna kad počinju upisi? s kojim datumom? hvala
nisam baš razumijela pitanje, no plaća ti se po ECTS bodu...znači ako želiš upisati parcijalu npr. 32 boda, 32 pomnožiš sa 100 kn koliko dođe 1 ECTS (ili za izvanredne 80 kn) i dodaš 300 kn upisnine. ako želiš upisati čistu godinu, 60 bodova, to pomnožiš sa 100 (80 kn) i dodaš 300 kn upisnine. broj ECTS koji upisuješ pomnožiš sa 100 (ili 80) i dodaš 300 kn upisnine. to su cijene zasada, kao navodno da će biti promijene zbog tog pripajanja, budemo vidjeli...:wink5:molimm vass ekipaa da mi netko kaze kako to ide sa skolarinom...kad upisemo parcijalu onda placamo predmete po bodovima,a kad placamo onda cijelu godinu??? molimm vasssssssss![]()
moraš platit ta dva ispita i iz sljedeće godine ako želiš jedan ili onoliko da ti sa zaostatkom iz prve čini ukupno 60 ect.ahaaa...al ja evo na primjer ostanu mi dva ispita..i platim parcijalu..jel onda moram kad polozim ta dva ispita uplatit i drugu godinu tj 3.300 kuna???
kolko sam ja uspjela shvatit sa svim tim suludim izmjenama koje su uveli, plaćaš godinu samo kad prvi put upisuješ, znači ti si npr sad ove godine upao na fax, i upisuješ kao izvanredni, plaćaš 3600, po cjeniku 2011/12, ali ako upišeš 2012/13 čistu drugu plaćaš po ect bodu što na koncu bude 4800 plus 300, ne znam koja je tu logika u igri, i zašto tako, al nemam još konkretnu informaciju od nekoga tko je upisao po novom obračunu ECT bodova čistu, a da je prošle godine platio 3600 upis, pa ako ipak ima ovdje netko sa takvom situacijom nek se javi da razjasnimo..naravno kad prođu upisimolimm vass ekipaa da mi netko kaze kako to ide sa skolarinom...kad upisemo parcijalu onda placamo predmete po bodovima,a kad placamo onda cijelu godinu??? molimm vasssssssss![]()
uz potporu ministarstva imaš pravo past godinu jednom, parcijala ti je pad, pa onda taj prvi put plaćaš 300, ako ne očistiš godinu, moraš upisat pad, prebacit se na izvanredne i nastavit studirat na svoj teretzna li netko ako se upiše upravni studij uz potporu ministarstva, pa se upise parcijala placa li se 300kn, ili puna cijena?
da, to sam i napisala dva posta nižeotkud vam taj iznos od 3300kn. ja sam prvu godinu 2009/10 platila 3300+300kn, a
2010/11. čistu drugu 5300+300kn pa mi nije jasno otkud vama ta cifra
ako se ništa nije mijenjalo i ove godine bi onda trebalo biti 5300+300kn za čistu treću godinu
sorry druga godina je bila 4800+300kn i tako bi trebalo biti i za treću
ako je parcijala pad, onda je to pad prve, da bi ostala redovni moraš upisat čistu drugu, znači riješit sve zaostatke iz prve, ili riješit sve kaj si upisala pa upisat parcijalu trećemoram li očistit cijelu godinu,ili je bitno da očistim ispite iz 2.god. da se ne prebacujem na izvanredne?
ako upisuješ pad upisuješ po ect bodovima ostatak ispita koji su ti ostali plus upisnina, 80 kuna po bodu plus 300 upisnine. Upisi će se znat nakon što vidimo dal je odobren dekanski u 10 mjesecu, pa ćeš morat još čekat tu infoimam jedno pitanje, izvanredni sam student,prva godina, do sada sam položila tri predmeta, ako upisujem pad kolika mi je školarina, upisujem li samo predmete koji su mi ostali ili? kada su upisi? Ako bi mi mogao netko objasniti, hvala.
ako si prošle godine upisala parcijalu onda ti to kao izvanrednom studentu više ne vrijedi 2 godine..od prošle se godine to promijenilo...ovako! imam jedno pitanje,pa bi molila da stvarno upucen netko odgovori..![]()
izvanredni sam student, i prosle godine sam upisala parcijalu druge, tad su mi rekli da mi to vrijedi 2 godine, međutim čujem nesto da od ove godine izvanredni studenti nemaju vise to pravo da ''produže'' samo tako godinu bez plaćanja pa me zanima da li je to stvarno tako?
..i u slucaju da je, mogu li upisat sad umjesto ponovno cijele parcijale, samo 3,4, predmeta s druge?
možeImam pitanje: da li se može izaći na dekanski ako nismo uplatili školarinu s obzirom da sam kao izvanredni uvjek morala uplatiti do kraja 10-og mj... :unsure:
Hvala...
dekanski će i bit prije nego što moraš uplatit školarinu, inače to ne bi bio dekanski, nego redovni rok nakon upisa :wink5:Imam pitanje: da li se može izaći na dekanski ako nismo uplatili školarinu s obzirom da sam kao izvanredni uvjek morala uplatiti do kraja 10-og mj... :unsure:
Hvala...
Hvala, i pretpostavljala sam jer zapravo i dosad je tako bilo ali sam za svaki slučaj pitala ipak u slučaju da nisu opet nešto promjenili! :wink5:dekanski će i bit prije nego što moraš uplatit školarinu, inače to ne bi bio dekanski, nego redovni rok nakon upisa :wink5:
ovak,te predmete koje si vec upisla bez obzira jel to iz druge ili trece, a nisi dala,moras ponovo sad upisat i platit..sto se tice toga jel opet biras smjer,to ne znam,pitaj u referadi,moguce da i mozes jer nisi dala ni jedan predmet iz tog smjera.. koliko sam ja upucena u sve toda li netko zna...
dakle, prošle godine upisala sam parcijalu treće. sa druge sam imala eng, građansko,radno, uljp te sam upisala predmete smjera,upravno postup. i vježbe iz upravnog. zaposlila sam se u međuvremenu i položila sam samo uljp i eng. sada izlazim na građansko. ako položim građansko, ostat će mi samo radno i mogu upisati cijelu treću, jel tako? da li moram ove ispite koje sam prošle god.upisala, opet upisati tj.platiti i da li opet biram smjer-prošle sam godine uzela upravno-pravni, ali eto nažalost do toga nisam ni došla.. ako netko zna što mi je činit...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.