Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Da, tako je. I ja sam to danas pitala...danas sam išla pitati u referadu i ako mi ostane i građansko i organizacija mogu upisti apsolventsu, samo trebam testirati index.
Nakon druge upisuješ apsolventsku, bez obzira na ispite iz prve... a ispiti se ne plačaju.a dali se svaki ispit jos dodatno placa, kao kod nekih fakulteta, ili ne? ostala su mi s prve godine dva ispita i vecina sa druge, znaci da ja mogu upisati tu apsolventsku godinu...
Sad sam vidjela ovaj post i iznenadila se. Upisala sam 1. god redovno, pa i drugu tako, jel to znaci da ja ne moram apsolventsku plačati? Sad upisujem apsolventsku...Plaćaš ju samo ako ne upišeš u roku, znači ako si upisivala redovno prvu, drugu godinu onda apsolventsku ne plaćaš... ako to nije slučaj, kao ni kod većine, onda se plača 1950 kn.
NE plačaš... zašto bi plačala kad ideš iz godine u godinu redovno.Sad sam vidjela ovaj post i iznenadila se. Upisala sam 1. god redovno, pa i drugu tako, jel to znaci da ja ne moram apsolventsku plačati? Sad upisujem apsolventsku...
Bez obzira na taj jedan ispit upisuješ apsolventsku godinu... za plaćanje moraš pitati.bok! imam jedno pitanjce za nekog tko zna... moja situacija je sljedeća:
2006.upisala fax
2007.upisala parcijalu( 4 ispita s 1.g) i dala 2 ispita s 1.g
2008/09. upisala 2.g i dala 3.ispit s 1.godine
e sad me zanima kod upisa 2009/10 posto mi je ostao onaj cetvrti ispit s 1.g, mogu li upisat apsolventsku i kolko cu morat platit? redovni student sam s plaćanjem... UNAPRIJED zahvaljujem svima koji mi bar nekaj odgovore![]()
Može pitanje?- pitala sam u referadi za to placanje, i tete su mi rekle da ako sam redovno upisala 1., pa 2. godinu, i ako mi je ovo 1. apsolv.--da ne moram plačati nista. Jel to je tako?Apsolventska godina je 1950kn! 1650 + 300kn školarine!
Kakva je procedura za upis u drugu godinu? Koje papire treba prikupiti i slicno?
testiraj index i kupi papire u skriptarnici.Šta mi je sve potrebno kod upisivanja apsolventske godine???
Naravno...pomoć molim, dali netko zna...dali se prva apsolventska godina plaća ako smo do sada plaćali prve dvije godine studija???
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.