mape5
Super Moderator
jel još nisi položio građansko?28.09.2015 9:00 - Keglević
inače, vrlo su pametni staviti ispit iz zimskog semestra 29.9., a do 30.9. se mora obaviti upis u studomat.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
jel još nisi položio građansko?28.09.2015 9:00 - Keglević
inače, vrlo su pametni staviti ispit iz zimskog semestra 29.9., a do 30.9. se mora obaviti upis u studomat.
ne moze se to bas objasniti. nastrebaj pa kako bude. ja opcenito ovaj predmet ucim bas ono streberski. niti me zanimaju objasnjenja niti materija. ali to sam samo jaJel mi moze netko objasniti odgovornost za veritet i bonitet kod cesije?? Jer dok citam cini mi se ko da je na kineskom, zahvaljujem
Ja sam to učila dosta s razumijevanjem jer mi je građansko bilo zanimljivo, a ako i dođeš npr. kod Kuštrak Managić ona će te tražiti da malo povezuješ stvari (pa i razumiješ).Jel mi moze netko objasniti odgovornost za veritet i bonitet kod cesije?? Jer dok citam cini mi se ko da je na kineskom, zahvaljujem
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.