AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Hej ljudi..onda jel to dns bio ispit? Rekli ste da ima i pon u 15h. Tko je pitao? I dojmovi opcenito?

babaroga

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Evo moja impresija jučerašnjeg ispita :)
Dragi kolege mi smo jučer kod Hane pisali pismeni!!!!
Kao neku vrstu probe da se vidi hoće li to uvesti i na drugim rokovima...
Ispit je imao nekih 60ak "pitanja" po principu upisi riječ ili skup riječi koje fale, sve u svemu bolje od usmenog, nije bilo lagano ali nije bilo ni teško, u svakom slučaju treba znati,bilo nas je 10ak i od toga samo jedan kolega nije položio pismeni i ostao usmeno odgovarati, mi ostali smo mogli odg za veću ocijenu ako smo htjeli
Nadam se da će vam to uvesti ubuduće i svima sretno :D

fakin

Super Moderator
ajde barem da im je stalo nešto napraviti jer ovakav predmet je potpuno nepotreban u ovom smislu na našem faksu jer skoro nema studenta koji ne izgubi godinu zbog ovog predmeta...eto + njima što zaista rade nešto za interes studenata...

Nerea

Ispit je imao nekih 60ak "pitanja" po principu upisi riječ ili skup riječi koje fale, sve u svemu bolje od usmenog, nije bilo lagano ali nije bilo ni teško, u svakom slučaju treba znati,bilo nas je 10ak i od toga samo jedan kolega nije položio pismeni i ostao usmeno odgovarati, mi ostali smo mogli odg za veću ocijenu ako smo htjeli
problem je u tome što princip pismenog ispita(ako ga uvedu) neće sigurno biti po probnom principu upiši riječ ili skup riječi

sufi

i ja se ne nadam da ce (ako to i zaživi )to ubuduće izgledati po principu dopuni i sl. I ako će im to biti praksa bilo bi ok da bude ili kod svih ispitivača ili kod nikog. Osobno mi je bzvze i ovo kaj netko ima ispit dns a netko za dva dana. Iako..svaka čast prof.Hanu..sretni oni koji su dns polagali kod njega i riješili se muke. I ja se slažem s kolegom da malo previše tupe neki s ove katedre..ko da nam karijera ovisi o nasljednim redovima ili pravu građenja :-D

Paulina

Pozdrav! je li ima netko dobru skriptu za preporuciti, po kojoj je ucio i polozio ovaj kolegij, samo da nije knjiga:aplauz:

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Bilo bi idealno da su svi ispiti, kao što je 90 posto ispita na MEF-u: pitanje i pet ponuđenih odgovora. Zacrniš ispravan, kompjuter ispravlja, nema greške i subjektivnosti. Sumnjam da će ovo zaživjeti, jer bi možda moglo skratiti vijek studiranja. ;)A, kome to odgovara?

mape5

Super Moderator
:hmmm:ja bi potpisala odma pismeni i sa 100 pitanja, i da imam mogućnost odgovaranja ako želim za višu ocjenu. A ne ovo izje...... prema studentima, dođeš na usmeni, neznaš jedno dva pitanja i fajrunt - pad, a materija od 1000 stranica, mislim nije fer. trebali

Bilo bi idealno da su svi ispiti, kao što je 90 posto ispita na MEF-u: pitanje i pet ponuđenih odgovora. Zacrniš ispravan, kompjuter ispravlja, nema greške i subjektivnosti. Sumnjam da će ovo zaživjeti, jer bi možda moglo skratiti vijek studiranja. ;)A, kome to odgovara?
Kaje MEF?

mrvica89

MEF je medicinski fax. Na nasem faxu je uvijek usmeni, tak da je ovo iznimka da mozes na usmeni ako zelis vecu ocjenu, jer je proba pa su to tako izveli. Bit ce i pismeni i obvezni usmeni. Nazalost. Samo nam otezavaju ovaj predmet :/

Taami

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Moja pitanja danas kod Kanceljak:
mane volje,simulacija ,koje uzrokuju pobojnost koje nistetnost, stjecanje PV, kako se stjece nalaz stvari, novacija, nacela nasljednog prava i objasniti
Jako ugodna i ako zapnes malo pomogne. Sretno!

Darijana

Prošla danas kod Kanceljak pitanja nistetnost i simulacija ,
stjecanje prava vlasništva nalazom stvari ,prijeboj i 2 nasljedni red. Sretno svima dalje.

studentca

Prosla kod Kanceljak a pitanja su mi bila: pravo sluznosti i njegove karakteristike, pravo stvarne sluznosti i kako prestaje pravo sluznosti,jamstvo-karakteristike, vrste, pravo regresa kod jamstva, razlika ostavine i imovine i vrste oporuka i objasniti redoviti pisanu pred svjedocim :)

sufi

Bravo cure! Koliko dugo ste spremale GP? Po čemu ste učile? Ak ste po skriptama..po kojim? I da li po njima ima smisla učiti oni koji nemaju veze s GP?
A vidi mene :) zašibala pitanja ko na testu kod Hane ;)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks