Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
problem je u tome što princip pismenog ispita(ako ga uvedu) neće sigurno biti po probnom principu upiši riječ ili skup riječiEvo moja impresija jučerašnjeg ispita
Dragi kolege mi smo jučer kod Hane pisali pismeni!!!!
Kao neku vrstu probe da se vidi hoće li to uvesti i na drugim rokovima...
Ispit je imao nekih 60ak "pitanja" po principu upisi riječ ili skup riječi koje fale, sve u svemu bolje od usmenog, nije bilo lagano ali nije bilo ni teško, u svakom slučaju treba znati,bilo nas je 10ak i od toga samo jedan kolega nije položio pismeni i ostao usmeno odgovarati, mi ostali smo mogli odg za veću ocijenu ako smo htjeli
Nadam se da će vam to uvesti ubuduće i svima sretno![]()
Bilo bi idealno da su svi ispiti, kao što je 90 posto ispita na MEF-u: pitanje i pet ponuđenih odgovora. Zacrniš ispravan, kompjuter ispravlja, nema greške i subjektivnosti. Sumnjam da će ovo zaživjeti, jer bi možda moglo skratiti vijek studiranja.Evo moja impresija jučerašnjeg ispita
Dragi kolege mi smo jučer kod Hane pisali pismeni!!!!
Kao neku vrstu probe da se vidi hoće li to uvesti i na drugim rokovima...
Ispit je imao nekih 60ak "pitanja" po principu upisi riječ ili skup riječi koje fale, sve u svemu bolje od usmenog, nije bilo lagano ali nije bilo ni teško, u svakom slučaju treba znati,bilo nas je 10ak i od toga samo jedan kolega nije položio pismeni i ostao usmeno odgovarati, mi ostali smo mogli odg za veću ocijenu ako smo htjeli
Nadam se da će vam to uvesti ubuduće i svima sretno![]()
Kaje MEF?Bilo bi idealno da su svi ispiti, kao što je 90 posto ispita na MEF-u: pitanje i pet ponuđenih odgovora. Zacrniš ispravan, kompjuter ispravlja, nema greške i subjektivnosti. Sumnjam da će ovo zaživjeti, jer bi možda moglo skratiti vijek studiranja.A, kome to odgovara?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.