Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja nisam uspoređivala, al sama činjenica da nemaju jednako strana ne ulijeva mi neko povjerenje na minijaturne izmjne... ja ću kopirat novu pa ožežiajde molim vas ako netko ima novu knjigu i da ju je usporedivao sa starom.... osim novine vezano za obz odnosno poslovnu nesposobnost i naravno nasljednih redova, sto se je jos promijenilo?
ne znam xD al pretpostavljam da se to odnosi na upis kao način stjecanja,al što točno treba- ne znam :/ ja sam samo rekla klauzula itabulandi, i to je bilo ok,al trebalo je još toga navest...kad je usmeni iz gradanskog,,zanimame jer bi isla slusat
koje su opce i posebne pretpostavke upisa u zk?
koe su opce i posebne pretpostavke upisa u zk?
na koje vrijeme se daje ta naknada kod prava gradenja,,nemogu nac u skipti?Ma zablokirala sam na prejednostavnim stvarima..nisam znala na koje razdoblje se daje naknada kod prava građenja vlasniku zemljišta....a prije toga nešto nisam potpuno znala...
Mislila sam poslati mail gospođi Slavici Habijan pošto je ona nadležna za tu katedru...zvala sam u referadu ali su mi rekli da takvo što nije moguće..-.-
daje se mjesecno u iznosi prosjecne naknade za zemljisteljudi ja ucim iz montane jel zna tko jel dobra ta skripta?skuzila sam da joj fali ostavinski postupak teorije pravne osobe,,,nacelo dispozitivnosti kod nasljednog prava,,jel znate jos koje nedostatke???i sta se tice ovih novih izmjena molim nekog da mi kaze ako zna koje su to strane u knjizi da si kopiram,,,hvala
na koje vrijeme se daje ta naknada kod prava gradenja,,nemogu nac u skipti?
molim te sredi ju cim prije , ja radim montanu i dosta toga fali,recimo teorije pravne osobe,,ostavinski ostupak,,,brisovna tuzba je samo definicija fale rokoviMalo uredujem skriptu od montane,cisto da maknem one boje i sebi malo bolje formiram..crno na bijelonadam se da cu uspjet sve sredit..za sad sam na opcem dijelu i unijela sam promjenu kod poslovne sposobnosti,pa ako netko zna neka napise druge promjene da stignem unijet
Kad ju sredim posaljem ju u skriptarnicu,nadam se da ce posluzit nekom
![]()
Iz cega si ucila? CestitamProšla sam danas kod Kuštrak Managić,prvi put mi je bio i 3 sam dobila..prof.je ok, pomaže i pita puno podpitanja..pitala me nužno nasljeđivanje (tko su nužni nasljednici,isključenje nužnih nasljednika,načelo isključivosti..), jamstvo (akcesornost jamstva,supsidijarnost,vrste jamstva..), stjecanje prava vlasništva na temelju zakona (nabrojala sam vrste izvornog stjecanja pa me pitala stjecanje priraštaja ,konkretno građenje na tuđem zemljištu..) i pobojnost (razlozi,rok,posljedice,koje su mane volje,prijetnju,konvalidaciju..).
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.