AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

sara.horbo

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
a kako ces to iskombinirati? nadopunit skriptu ili?
Pa ucit cu iz skripe one "montana" (nadam se da sam dobro napisala), al cu usput pratit i po novoj ovoj knjiz sta se promjenilo i eventualno dopunit ak vidim da je nesto bitno, a nije u skripti..
Al ce mi skripta bit glavna..

Kak vi ucite? I iz cega??

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Postoji li netko da je polovicno naucio a ipak izlazi sad na ovaj rok? Cist ono da se ne blamiram jedina haha
Joj ja ipak dojavila, ubija me to građansko,a tebi želim puno sreče :)

Pa ucit cu iz skripe one "montana" (nadam se da sam dobro napisala), al cu usput pratit i po novoj ovoj knjiz sta se promjenilo i eventualno dopunit ak vidim da je nesto bitno, a nije u skripti..
Al ce mi skripta bit glavna..

Kak vi ucite? I iz cega??
Isto iz Montanine.

Aine

ja sam isto odjavila. buduci da cu sada imati vremena do 4 mj ja cu montanu nadopunit i unijet promjene iz nove knjige. dok to napravim,šibnem ju u skriptarnicu

malatina

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Vec godinu i pol se navlacim s gradanskim,svaki put prijavim pa odustanem tak da mi je ovo prvi izlazak, nije bas da ne znam nista,opci dio i stvarno pravo nauceno,obvezno onako,a nasljedno jos nisam,imam fore jos dva dana tjesim se. Al i pad bi mi onako ok sjeo vjerujem, da shvatim da nema druge nego nauciti sve :)

Aine

Vec godinu i pol se navlacim s gradanskim,svaki put prijavim pa odustanem tak da mi je ovo prvi izlazak, nije bas da ne znam nista,opci dio i stvarno pravo nauceno,obvezno onako,a nasljedno jos nisam,imam fore jos dva dana tjesim se. Al i pad bi mi onako ok sjeo vjerujem, da shvatim da nema druge nego nauciti sve :)
ahaaaa. pa naucis jos nasljedno tog ima 10 str u montani. sretno i javi mi kak je proslo :)

nogalo007

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Jel mi moze netko reci sto je vazno kod zaloznog prava? Iiii kakva je prof. Kustrak (mislim da se tako preziva)? Prvi put je vidim na popisu kao ispitivaca. Hvala

Darijana

Jel mi moze netko reci sto jfe vazno kod zaloznog prava? Iiii kakva je prof. Kustrak (mislim da se tako preziva)? Prvi put je vidim na popisu kao ispitivaca. Hvala
Kuštrak nije loša al se mora znati,postavlja podpitanja da te navede na odgovor al samim time te ispita još hrpu drugih stvari tako da ako ne znaš više će ti odmoci...ispituje duuugo ,daje jedno zamjensko pitanje al onda za ostatak ne očekuj pomoc.
ukratko ja sam stekla dojam da se treba dobro znati inače ak krene sa podpitanjima vrlo vjerovatno će te zakopati nažalost. Ps obrati pažnju na pravo građenja to voli pitati i kod posjeda sve sve.Eto nadam se da sam pomogla i sretno

Aine

Jel ima itko još kakva pitanja od Kuštrak Managić, hvala :)
ovo sitno sto imas na forumu. to ti je nova asistentica ili sta vec je. nadam se da si sve naucio jerbo pili na detaljima kao sto i mozes vidjeti u prijasnjim postovima. miran posjed si pogledaj u ZV-u :) sretno i javi nam dojmove

Lukap

Bok svima,
ima li netko tko ima novu knjigu da bi je posudio da si skopiram na poslu pa vratim???
Tnx

mira

kad je usmeni iz gradanskog,,zanimame jer bi isla slusat

koje su opce i posebne pretpostavke upisa u zk?

ja sam bila kod kuštrak, od nas 8,prošla je jedna žena. ko ispitivač je ok, daje stvarno puuuuuuuuuno vremena da se razmisli,al očito sve vezano uz pitanje treba sve i jako dobro znat, da bi se moglo proći.. mene je pitala pravo građenja,pa sam se spetljala, zbunila me, nisam najbolje znala, potpitanjima smo došle do zem.knjiga ( koje nisam znala) pa ugovor o darovanju , pa i tu potpitanja vezano za z.k., oblike pravnog posla, možda je još bilo potpitanja al ispitivala me sigurno prek 45min,pa se višene mogu sjetit... vidila sam da mi je na svoj papir zapisala dvojku,taman sam se ponadala, jel sam bila uvjerena da ću past, al me pitala opće i posebne pretpostavke upisa u z.k,od silne treme i gubitka koncentracije nakon predugog ispitivanja to nisam znala - pa me rušila. razočaranje do neba :( -.- xD ono na što sam pukla je to dugo ispitivanje i šta daje puno vremena, al gađa ono što ne znaš..rađe da me rušila odma nego mrcvarila i gubila vrijeme bzvz..al eto...nek se jave slušači, oni su sigurno objektivniji :)
koe su opce i posebne pretpostavke upisa u zk?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks