AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

ideš

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Samo da vam skrenem pažnju da ove promjene nove knjige koje ste skinuli iz pravokutnika su pravnici izdvojili iz naše knjige SAMO iz općeg dijela i obveznog, jer oni u Gp 1 imaju samo ta dva dijela iz naše knjige.
Tako da se nemojte zeznut i oslonit se samo na tih 5 stranica promjene, ja sam počela učit po novoj knjizi i vidjela sam da su u nasljednom dodani novi nasljednopravni ugovori i još neke promjene iz zakona o nasljeđivanju koji je stupio na snagu 2014. Stvarno pravo još nisam uspoređivala.

mape5

Super Moderator
a moraću ga proći ... očeš nečeš, a građansko spremam tek za 6. mjesec. Dug je period učenja te kobasice od predmeta :) :::

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Samo da vam skrenem pažnju da ove promjene nove knjige koje ste skinuli iz pravokutnika su pravnici izdvojili iz naše knjige SAMO iz općeg dijela i obveznog, jer oni u Gp 1 imaju samo ta dva dijela iz naše knjige.
Tako da se nemojte zeznut i oslonit se samo na tih 5 stranica promjene, ja sam počela učit po novoj knjizi i vidjela sam da su u nasljednom dodani novi nasljednopravni ugovori i još neke promjene iz zakona o nasljeđivanju koji je stupio na snagu 2014. Stvarno pravo još nisam uspoređivala.
ali zakon o nasljedivanju zadnju izmjenu ima iz 2013, u 2014 nema nis

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pardon zakon o nasljeđivanju iz 2013. :D
uh,dobro je vec sam se uplasila lol.
mozes li mi molim te reci tu foru s nasljednim redovima? gledam u zakonu i novoj knjizi sve je isto...a kao trebali bi se ucit iz zakona jer je doslo do izmjena... jebo me pas, ja ne vidim nikakve razlike izmedu zakona i knjige :/

dea0703

Moze netko molim Vas napisati kada stave raspored za ispit u petak u koliko je sati..
I ako znate dali moramo uciti cijeli z.o nasljedivanju ili samo dio kao i do sada ali po tim izmjenama? Unaprijed hvala :)

Ketty

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Zanima me stave li uvijek ispit na datum roka ili pomaknu za drugi dan?
u koliko sati?

u dilemi sam da odjavim ili ne ., :)

hypnogirl

Petkom je ove stud.godine :) obicno bude taj isti dan kad je i rok...prosli put je bio popodne cini mi se a pretprosli prije podneva...tu nema pravila:p

Koji ugovori su vazni?! Cini mi se da o punovlascu,komisiji i ortastvu nisu :p

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks