Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
točnije 78kn :whistling:416 stranica obostrano (svaka stranica 15 lipa) + 15 kn uvezivanje
ukupno malo manje od 80 kn
a čuj... ko je čital jednu i drugu knjigu vjerojatno će naći neke razlike. Da se razumijemo ja ni staru nisam pošteno pročitala, a kamoli novu :grin:Mala digresija od ključne važnosti je da je ovo Uvod u građansko, dok pravnici imaju Građansko. Razlika u opsegu je ogromna. Ovo se vjerojatno poklapa, ali sve ostalo (iskustva, skripte, pitajna, sadržaj) treba gledati kroz tu prizmu. Kako ovog tako i drugih predmeta. Samo napominjem, nije da mudrujem.![]()
ma nema na čemumape5 puno hvala![]()
molim vas za pomoć u svezi odabira skripte iz skriptarnice,koja je najboljaod njih,najoptimalnija za učiti a da se može očekivati prolazna ocjena... hvala puno na odgovorima..a čuj... ko je čital jednu i drugu knjigu vjerojatno će naći neke razlike. Da se razumijemo ja ni staru nisam pošteno pročitala, a kamoli novu :grin:
ma nema na čemu![]()
Hvala puno mape5,na odgovoru i tvom mišljenju. Teško mi se organizirat koju skriptu da uzmem..pored toliko njih..jer knjiga je opširna i teško je reducirati bitno od manje bitnoga..arnela, ja sam čitala od monike, koja je onako skraćena, nema je puno, ali je dobra.
Ima i jedna kaj se zove Građansko pravo, mislim da je od anci ili tak nekak. Ta ima puno stranica, detaljnija je. (oko 200str.)
Knjiga je opširna, a sad i ovo novo izdanje, ne znam.
a vi ćete i dalje učit po tim skriptama iz skriptarnice iako se literatura malo promijenila?Hvala puno mape5,na odgovoru i tvom mišljenju. Teško mi se organizirat koju skriptu da uzmem..pored toliko njih..jer knjiga je opširna i teško je reducirati bitno od manje bitnoga..
ma i ja dalje ponavljam po skriptama :9 redom mahnito čitam svema samo kažem da su promjene minimalne i ako ne pucaš na peticu dobre su i ove skripte po kojima su ljudi prolazili do sada...
teško je dati odgovor na tvoje pitanje. To ti je individualna stvar. izaberi si jednu skriptu pa ožeži po njoj. Buš i sam vidio jel ti to dovoljno. ipak ja uvijek preferiram više knjigu, bar jednom pročitati pa onda po skripti. Građansko zapravo nije dosadno. To su ti manje više sve stvari s kojima se susrećeš u životu, nešto čak i naučišKolege pozdrav, vidim da puno njih piše djelomične odg pa me zanima ako nam možete specificirano reci dal' je za prolaz dovoljno da se uči iz skripte ili moramo iz knjige.. ako je dovoljna skripta, onda preko koje?
Hvalaa![]()
416 stranica obostrano (svaka stranica 15 lipa) + 15 kn uvezivanje
ukupno malo manje od 80 kn
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.