Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mislim da dopuštaju. Ne vidim valjan razlog za suprotno. Svakako zapiši pitanja, pa objavi ovdje.Jel se može slušati usmeni iz građanskog?
Pošalji mejl nekome od profesora koji drže predstojeći ispit.Da li bi to trebala pitati tamo profe na licu mjesta ili...
Može, slušala danas kod prof kanceljak, stavit ću naknadno pitanjaPOzdrav! Imam pitanjce:Jel se može slušati usmeni iz građanskog?Da li bi to trebala pitati tamo profe na licu mjesta ili...
Bio sam kod prof. Kanceljak, pitala me :zabludu,pa kakva je to bitna zabluda,kad se posao koji je sklopila stranka u zabludi može konvaldirati, pravo vlasništva,definiciju,koja su ogranićenja prava vlasništva,nabrojati ih,pa susjedska prava,nabrojati par njih te koji još zakon znam da se tiće ograničenja prava vlasništva(osim zakona o vlasništvu),nisam znao ni jedanDojmovi s ovog roka?
molim te da mi kazes do kud ste doli na predavanju???'sta trenutno obradujete???Imamo li danas predavanje?
iz koje skripte si ucila???hvalaEvo da javim, prošla sam na ispitu kod Prof. Matanovac, pitala me simulaciju, prava služnosti, stvarne i osobne objasniti, koje su koje, sto je pravo uporabe, što je šteta i načini popravljanja, što je satisfakcija, vlastoručna oporuka i to je to ja mislim. Ispitivanje je bilo gotovo u 3 minute. Kad vidi da znaš ne tlači previše. Jedino je malo razočaravajuće s njene strane što me, po meni ocijenila puno manje nego što sam ja u onom trenutku ispitivanja znala, i zaslužila, a ne znam na temelju čega, jer sam stvarno svako pitanje znala...a nije mi ni ponudila ako hoću odgovarati za više. Ali dobro nema veze, glavno da je pečat i indeksu. :-D Sretno svima s učenjem.
svi usmeni ispiti iz bilo kojeg predmeta su javni, pa prema tome možeš slušati, pojaviš se kažeš došla sam slušati ispit i to je to.POzdrav! Imam pitanjce:Jel se može slušati usmeni iz građanskog?Da li bi to trebala pitati tamo profe na licu mjesta ili...
Ja sam ti ucila iz prekrasne knjige, nikakva skripta!molim te da mi kazes do kud ste doli na predavanju???'sta trenutno obradujete???
iz koje skripte si ucila???hvala
a jel ima razlike za redovne i izvanredne?Bila slušač kod profesorice Kanceljak, 11.11.2013.:
1. Što je pravni posao, što nam je bitno da bi nastao?
2. Vrste pravnih poslova
3. Zabluda (što uzrokuje zabluda, kakva zabluda mora biti da bi pravni posao bio pobojan, u kojim situacijama je zabluda bitna)?
4. Konvalidacija
5. Zsatara (prekid zastare, zastoj-razlozi, opći zastarni rok)
6. Činidba
7. Simulacija
8. Što je vlasništvo
9. Ograničenje prava vlasništva, vrste, razlika
10. Postoje li neki drugi zakoni koji ograničavaju pravo vlasništva
11. Susjedska prava, nabrojati
12. Jamstvo, vrste
13. Načelo supsidijarnosti
14. Što ako je tražbina dužnika prestala
15. Solidarno jamstvo
16. Oporuka, vrste
17. Privatna oporuka
18. Oporuka pred svjedocima
19. Izvanredna oporuka
Jedan je student prošao, dvije cure su pale.
kak misliš razlike?a jel ima razlike za redovne i izvanredne?
Hvala sufiCestitke Donki! Mora da je dobar feeling imati zig iz GP u indeksu. I eto moze pomoc (savjet) kako uciti obvezno tj ugovore..koliko si ih detaljno ucila i na kaj si se tocno fokusirala kod svih onih podijela. Jel trebamo to da ne kazem u slovo svaki..ili kako? Tnx puno!
Naravno,ali poželjno je pročitati knjigu bar jedanput.da li ima netko tko je učio po skripti i da je prošo?
ja sam ti ucila po montaninoj skripti iz skriptarnice,malo ju prepravila kako meni odgovara i prosla bez problema iz prve kod keglevic...da li ima netko tko je učio po skripti i da je prošo?![]()
koje djelove? imaš još na kompu to?malo ju prepravila kako meni odgovara
nemam na kompu jer sam uzela montaninu skriptu i podcrtavala sto se meni cinilo bitno i to podcrtano sam prepisala rucno u biljeznicu...skratila sam si skriptu i organizirala kako meni odgovara nabrajanje i objasnjavanje dijelova gradiva...montanina skriota je po meni odlicna ali malo opsirno napisana...koje djelove? imaš još na kompu to?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.