Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
očito su vidjeli da svi uče po skripti i ista pitanjaBaš su bili zapeli na tu objektivnu odgovornost. Matanovac je pitala još one podjele kod tog i šta je opasna stvar i da joj se objasni odgovornost organizatora priredbe kod objektivne odgvoornosti.
pa dobro kad su baš tu riječ koristili ekskulpacija - al to ti znači oslobađanje od odgovornosti.pitanja kod keglević ekskulpacija kod objektivne odgovornosti,ako netko zna što je to nek napiše... i kulpozna paulijanska tužba
knjiga ima negdje 700str al ja trebaš naučit oko 500, kad se izbace svi djelovi koji se ne pojavljuju često ili se uopće ne pojavljuju
Evo, i ja sam na ovom roku kod. Keglević, i još razmišljam da li da izađem na ispit ili ne...Prof. Keglević :-/. Kako obično radim, prelistala sam cijeli topic i idem si zapisat pitanja. Ma kakva pitanja. Nema tu pitanja po kojima se pita i koja se ponavljaju. Žena pita sve, sve. Nisam sigurna hoću li izaći na ovaj rok ili ne, ali hrabrijim kolegama želim svu sreću svijeta i pamet u glavu.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.