Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da.montanina skripta je ona od 130 strana?
ja bila i ubacila dvije prijavnice i na obje napisala prof. Hana. budemo vidjeli, meni nisu ništa rekleDanas sam isla prijaviti ispit, i u referadi su mi rekli da vise nema pisanja profesora na prijavnicama. Da je stigla zabrana sa njihove katedre. Pa eto, cisto da znate. To se navodno vise ne uvazava.
hvala na pomoći.. nadam se brzom upijanju gradiva..hhahahahhaja ti mogu preporuciti da ucis iz monatnine skripte jer je dobro pisana tj. mozda i preopsirno pisana , pa ti je najbolje da si je prvo procitas cijelu i da u njoj pocrtavas pitanja, koja su ljudi ovdje stavljali,a opet ovisi ti i kod koga dođeš na ispit ,ali ako prođeš monatninu skriptu ,sansa je da prođeš kod sve troje.
Klarić P. - Vedriš M.: Građansko pravo, Narodne Novine, 11. izdanje (2008.), 12. izdanje (2009.) ili 13. izdanje (2012.), osim poglavlja vrijednosni papiri i ostavinski postupak :happy:pozdrav! jel mi moze netko reci koja je literatura za ovaj ispit, dali samo vedriseva knjiga ili obadvije knjige, i koja poglavlja netreba?
ej.. nova sam na forumu pa ti nemogu odgovorit privatno... nemam dovoljno postova još(hahah)...ja ti mogu preporuciti da ucis iz monatnine skripte jer je dobro pisana tj. mozda i preopsirno pisana , pa ti je najbolje da si je prvo procitas cijelu i da u njoj pocrtavas pitanja, koja su ljudi ovdje stavljali,a opet ovisi ti i kod koga dođeš na ispit ,ali ako prođeš monatninu skriptu ,sansa je da prođeš kod sve troje.
Mogu ti i ja dati savjet ako hoćeš. Učila sam po Montaninoj skripti i to tako da sam označila sva pitanja i podcrtala odgovore na njih. Ono izvan pitanja uči ako ti ostane vremena nakon što naučiš odgovore na pitanja. Cijelu skriptu sam pročitala zbog konteksta a učila sam samo te odgovore na pitanja. Vremenski ti treba oko mjesec dana da ti se sve što naučiš lijepo "slegne", tako uglavnom svi kažu i ja se slažem s tim. Za stvarno pravo će ti trebati najviše vremena jer je najteže i najkompliciranije, za nasljedno najmanje a za opći dio i za obvezno podjednako s tim da je po meni opći dio lakši od obveznog.ej.. nova sam na forumu pa ti nemogu odgovorit privatno... nemam dovoljno postova još(hahah)...
neću sad stić na ovaj rok tak da ću na sljedeći... i kak ti ide učenje?? ja sam sad prošla skriptu pa bi trebala sad počet ta pitanja izvlačit, podcrtavat ili već nešto još ni neznam točno kako ću... imaš kakav prijedlog...
hvala ti puno na savjetima... stvarno mi je totalna koma se ufurat nakon tolko vremena u sve to... s tim da radim i imam dvoje male djece... kod koga si ti polagala?Mogu ti i ja dati savjet ako hoćeš. Učila sam po Montaninoj skripti i to tako da sam označila sva pitanja i podcrtala odgovore na njih. Ono izvan pitanja uči ako ti ostane vremena nakon što naučiš odgovore na pitanja. Cijelu skriptu sam pročitala zbog konteksta a učila sam samo te odgovore na pitanja. Vremenski ti treba oko mjesec dana da ti se sve što naučiš lijepo "slegne", tako uglavnom svi kažu i ja se slažem s tim. Za stvarno pravo će ti trebati najviše vremena jer je najteže i najkompliciranije, za nasljedno najmanje a za opći dio i za obvezno podjednako s tim da je po meni opći dio lakši od obveznog.
Još jedan dobar savjet kojeg je netko ovdje spomenuo je da si malo prije usmenog provježbaš odgovaranje na glas, kod građanskog je to stvarno korisno da bi bolje i sigurnije zvučala na usmenom što je bitno. A i dosta će ti tako ostati u glavi, naravno ako ti odgovara taj način ponavljanja. I osim toga non stop ponavljaj ono što si naučila, stvarno se gradivo brzo zaboravlja... I na kraju, kad saznaš kod koga si na usmenom, načitaj se dojmova i pitanja sa foruma i pripremi se po pitanjima za onoga kod koga si. Sretno!![]()
Onih 120 pitanja se definitivno ponavlja i to su pitanja zajednička svim profesorima, ona su ti osnova koju poslije proširiš sa pitanjima za pojedinog profesora kod koga budeš a kojih već nema u tih 120. Polagala sam kod Hane, pisala sam već o tome tu na temi.hvala ti puno na savjetima... stvarno mi je totalna koma se ufurat nakon tolko vremena u sve to... s tim da radim i imam dvoje male djece... kod koga si ti polagala?
jel se onih 120 pitanja stvarno ponavlja? kolko ti je trebalo da sve to podcrtaš??
imam jaima li netko možda na jednom mjestu sva pitanja od Keglević? i kakva je ona?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.