AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

elvie

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ima tko kakvih saznanja naziranja nesto kad bi mogao biti ispit?
izluduje me ovo cekanje aaa
pravo ima danas i sutra prijave. a u pon ispit.
je to znaci da opet cekaju da se skupe oni pa cemo mi tek znati u petak kad smo ..to tak nije u redu, mislim 2 dana za ispit je puno, a kamoli 2 tjedna...mah

čedomir

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Može mi netko pomoći; prvi puta bi izašla na ovaj ispit; odakle učite? čula sam da ima neka dobra skripta preko koje se može proći pa ako bi mi netko htio reći koja je to skripta točno?

martina_sk

Administrator
Može mi netko pomoći; prvi puta bi izašla na ovaj ispit; odakle učite? čula sam da ima neka dobra skripta preko koje se može proći pa ako bi mi netko htio reći koja je to skripta točno?
definitivno je dovoljna skripta, nemoj se uopće brinuti. i ne treba baš sve naučiti. odi par stranica nazad i naći ćeš pitanja koja sam objavila, po kojima sam učila i prošla.

čedomir

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
definitivno je dovoljna skripta, nemoj se uopće brinuti. i ne treba baš sve naučiti. odi par stranica nazad i naći ćeš pitanja koja sam objavila, po kojima sam učila i prošla.
Jel bi samo htjela reći koja skripta točno? i hvala na inf.!

elvie

Jel zna netko kad je to sutra za stari program (samo u koje vrijeme je stari program)? Hvala! Sretno svima!
navodno smo svi u 6.

jel ima iz gradanskog kolokvija i kada?

jel moze stari program na kolokvij?

elvie

matanovac 4 prosla, 2 pala
odlicna zenska. dobre bolje je bila. normalna opcenita pitanja, iz svakog dijela po jedno. ako nisi znao dala zamjensko. super je!

kod keglevic su samo 2 izasla ako se ne varam iz upravnog. ne znam dal su oni prosli.

poslije je ispitivala jos i porezno.

matanovac pitanja danas, zastara, pravni poslovi, koji su pravni poslovi, posjedovna tuzba, pravo vlasnistva, karakteristike, zalozno pravo sto je, pravo sluznosti, oporuka, vrste i sto je, sluznosti sve o njima tj ono stvarne i osobne, i koje su, popravljanje stete, one 3, objasnit svaku i razlike.

purple

pitanja kod matanovac jučer: nasljeđivanje bračnog druga po zakonu, jamstvo, dosjelost odnosno stjecanje prava vlasništva po zakonu i pravni posao

mica

evo ja sam danas položila kod Hane i to mi je bio zadnji ispit,konačno;)))To je definitivno najbolji profesor na faksu sa kojim sam se susrela,same riječi hvale imam,toliko je ležeran,ugodan i stvarno je pošten,niti u jedno trenutku se nisam osjećala nervoznom bila sam opuštena cijelo vrijeme po prvi puta od kad studiram a imam staža!;)Pitao me sklapanje ugovora,smetanje posjeda i rokovi,prvi i drugi nasljedni red i dao mi je neki primjer tu ,malo sam se zbunila ali mi nije to uzeo za zlo,dobila sam 3!ne pita teško,pomaže i ne pita puno!stvarno je super pa eto tko god može neka ide k njemu!

mica

iz čega si učila i koliko ti je trebalo vremena?
iz skripte od montane,ja sam ti to pomalo učila a neka 2,mjeseca,malo manje ali po 2,3 sata dnevno,zapravo mi je jako teško gradivo sjedalo ali sam znala više nego što sam mislila tako da sam ipak relativno dobro naučila,uz malo sreće pop prvi puta u razdoblju studiranja;)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks