Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
hahah...da danas... a kako će biti sutra.. to je pitanje..Jaj neozbiljna pa ti ovo rasturaš...
da, definitivno traži iz knjige, i koliko god je skripta po knjizi napisana recimo imam i u skripti brisovnu tužbu, ali kod zemljišnih knjiga, a ne pod zaštitom vlasništva - u knjizi je napisana i tu - i kad mi je rekla da su 4, a ja sam naučila da su 3 - tu sam se zablokirala i stala i pa-pa :headshake:Kod nje se definitivno treba doći spreman i po mogućnosti učiti iz knjige...
mi smo po starom programu, nas nema na tim popisima na netujučer kod keglević?? hm.. pa koliko vidim po rasporedu jučer nije bilo uopće ispita?? ništa mi nije jasno ://
i puno hvala svima na pitanjima... nadam se da će danas biti bolje volje![]()
i ja imam zelenu, to je knjiga iz 2006.god.hmm... ja nisam sigurna da sam učila po istoj knjizi koju ona ima.. ja imala neku crvenu, a ona zelenu.. i možda kod nje piše nešto za taj upisnik. ali po ulomku u mojoj knjizi ne služi ničemu, ne možeš podatke dobit na uvid, ne utječe na valjanost.. mah... katastrofa... stvarno pita gluposti.. :/
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.