AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

Amf

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Imate opću obavijest na katedri građanskog prava koja se odnose na sve predmete na toj katedri i tamo su točno navedeni datumi.. i piše da ispiti ostaju istog formata kao sad na proljetnom roku

antonio94

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Molio bih kolege koji su bili na zadnjem roku da napišu pitanja ako se sjećaju i nije im problem. Znam da se ne možete sjetiti svih ali barem nešto da dobijemo okvirno sliku kako su koncipirana pitanja , koliko su odgovori slični pošto su ponuđeni i omjer problemskih pitanja i reprodukcije gradiva.

Helena40

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav ljudi, je li bio netko na roku u 4.mj? Jesu vam bila teška pitanja?
Bila sam ja! Pitanja nisu bila sad nešto strašno teška, ali meni je problem bio s onim problemskim zadacima, a tad je barem četvrtina pitanja otpadala na te problemske zadatke.

PetraZG97

Ja sam pisala i na roku u 4.mjesecu i danas. U 4.mjesecu mi je falio samo bod do prolaza, ali pitanja nisu bila toliko teska. Problem je sto su pitanja jako dugacka kao i ponuđeni odgovori i lako se izgubi u svemu tome, a vrijeme leti ko ludo.
Dok danas, meni je iskreno ovo bilo prestrasno. Ovaj rok mi je bio puno puno tezi od prosloga iako sam se vise pripremala.
Sutra cu napisati pitanja koja sam uhvatila, sad nemam snage za to

MatejaKRALJ

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Izasla sam danas prvi puta na ispit, 15/20 točnih, učila svega tjedan dana... Uvijek sam ga se bojala, jedan je od 5 preostalih predmeta prije diplomskog. Zaista nije bilo lagano , treba puno razmisljati i usredotočiti se na pitanje.
Danas nitko sretniji od mene:cool:

woice2

Svega tjedan dana. Molim vas potvrdite da je to dovoljno. Na koji dio gradiva da se onda usmjerimo više da ne gubimo vrijeme?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks