AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

ivana16

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
e u
Ja i jos jedna cura smo prosle,za decka nakon ne znam.
Mene je pitala
Pravni posao,vrste,onda aleatorni i komutativni definicije,oporuka i tko moze oporuciti,ne sjecam se vise iskreno. Previse treme. Pitala me jel moze 2 i ja sam prihvatila ofc
e koji dan i u koliko sati je bio ispit?

Ana Čuljak

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
19.2. prof Kanceljak iznimno strpljiva pa čak i pomaže ukoliko vidi da je student učio.
Moja pitanja: činidba, pravo građenja, nalaz stvari, darovanje i prvi nasljedni red. Dobila sam 2, sasvim realno.
Napokon i zadnji ispit riješen!!
Puno sreće svima!

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ok našla sam. Što znači ova rečenica ? Što nema kamere na merlinu i preporuča se da koristimo knjigu ? Ili ? o_O
"Od studenata se očekuje da samostalno rješavaju test uz korištenje propisane ispitne literature"

blondy

Ok našla sam. Što znači ova rečenica ? Što nema kamere na merlinu i preporuča se da koristimo knjigu ? Ili ? o_O
"Od studenata se očekuje da samostalno rješavaju test uz korištenje propisane ispitne literature"
To znači da će pitanja biti takva da u literaturi nećeš moći naći odgovore. Mene više buni to što piše srijeda 8.5., a 8.5. Je petak.

blondy

To znači da će pitanja biti takva da u literaturi nećeš moći naći odgovore. Mene više buni to što piše srijeda 8.5., a 8.5. Je petak.
U tehničkim uputama piše srijeda, a gore na početku petak. Je li netko postavio pitanje vezano uz preporuke? Da li se tu mislim na korištenje litarature fizički ili korištenje onog što smo naučili iz literature? ‍

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Mislim da ne. Pitanja gdje je samo 1 od ponuđenih odgovora točan, 20 pitanja 30 minuta. mislim da tu može biti 1-2 problemska zadatka , ostalo se brzo rješava sa 1min po pitanju, pa ne vjerujem da bi stavili tako. jer onda i uz literaturu, ako moraš nešto izvan toga pisat, nemaš šanse. moje mišljenje da je literatura dostupna zbog tog problemskog zadatka...
Nije mi nitko odgovorio, ima kamere ili nema kamere ? :oops:

blondy

Mislim da ne. Pitanja gdje je samo 1 od ponuđenih odgovora točan, 20 pitanja 30 minuta. mislim da tu može biti 1-2 problemska zadatka , ostalo se brzo rješava sa 1min po pitanju, pa ne vjerujem da bi stavili tako. jer onda i uz literaturu, ako moraš nešto izvan toga pisat, nemaš šanse. moje mišljenje da je literatura dostupna zbog tog problemskog zadatka...
Nije mi nitko odgovorio, ima kamere ili nema kamere ? :oops:
Ne znam, možda da pošaljemo profesorici mail?

Maja2345

Pozdrav, 4. put izlazim na ispit, zbunjuje me to što piše u upitama za ispit da su neki oslobođeni pismenog djela i da polažu usneni online 7.5. polažem ja sad usmeno i pismeno ili samo usmeno? HVALA

makarena

Ja nisam prijavila al sam dobila upute za ispit..a kad je taj probni test i dal ga mozemo vidit i mi koji nismo prijavili?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks