Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Šta im bi da su i za nas stavili popis na net!? :shocked:evo popisa za studente po starom programu Obavijesti*-*Društveno veleučilište u Zagrebu - Studij
vjerojatno im je dosadilo zvikanje :blackeye: (bar za građansko)Šta im bi da su i za nas stavili popis na net!? :shocked:
pa može te i ne mora to pitat...ovisi o njoj, kakvo ti pitanje postavi.zna li tko kada odgovaramo nasljedne redove jel moramo znati koje nacelo je prisutno u kojem redu? znam sta ona znace ali da li moramo znati koje je gdje prisutno.
piše u vodiču utorkom u 16 sati, TMT 3, soba 301/IIIljudeki kad ima matanovac konzultacije koj dan i u kolko sati? hvala
idem na idući rok prvi put na građansko, mogu li odmah dakle na prvom izlasku staviti na prijavnicu ime prof. i da tako bude ili se to nakon trećeg tek dopušta? da li je istina da je najbolja matanovac? i da li uvijek tako bude da ispituju od ponedjeljka a ne četvrtka kako je navedeno?
ej..može mala pomoćdal mi može ko reć gdje ispituje prof. matanovac? sutra sam u onoj grupi u 9 ujutro i zaboravila pogledati di ispituje a ne mogu otvoriti stranicu od prava da pogledam?? hvalaaa
![]()
da, ona je u sobi 301, na trećem katutmt 3, 3. kat, soba br 301? neka soba 300 i nešto
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.