AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

Boki

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kada je onda ispit iz gp za stari program??? i tko od profesora ispituje??? Nisam iz Zagreba pa molim za informaciju

martina_sk

Administrator
zna li tko kada odgovaramo nasljedne redove jel moramo znati koje nacelo je prisutno u kojem redu? znam sta ona znace ali da li moramo znati koje je gdje prisutno.
i sto kod prava gradenja, sto se desava kad istekne rok? znam da kod nas nema propisan rok do kad moze trajati ali da je to uobicajeno...

jadra

Šta im bi da su i za nas stavili popis na net!? :shocked:
vjerojatno im je dosadilo zvikanje :blackeye: (bar za građansko)

zna li tko kada odgovaramo nasljedne redove jel moramo znati koje nacelo je prisutno u kojem redu? znam sta ona znace ali da li moramo znati koje je gdje prisutno.
pa može te i ne mora to pitat...ovisi o njoj, kakvo ti pitanje postavi.
znači bolje ti je da zapamtiš, pošto već znaš što znače onda ti neće to biti nekakav veliki problem

mateja19

idem na idući rok prvi put na građansko, mogu li odmah dakle na prvom izlasku staviti na prijavnicu ime prof. i da tako bude ili se to nakon trećeg tek dopušta? da li je istina da je najbolja matanovac? i da li uvijek tako bude da ispituju od ponedjeljka a ne četvrtka kako je navedeno?

marxmaja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
idem na idući rok prvi put na građansko, mogu li odmah dakle na prvom izlasku staviti na prijavnicu ime prof. i da tako bude ili se to nakon trećeg tek dopušta? da li je istina da je najbolja matanovac? i da li uvijek tako bude da ispituju od ponedjeljka a ne četvrtka kako je navedeno?

možeš odma stavit njeno ime

wale

ej..može mala pomoć :) dal mi može ko reć gdje ispituje prof. matanovac? sutra sam u onoj grupi u 9 ujutro i zaboravila pogledati di ispituje a ne mogu otvoriti stranicu od prava da pogledam?? hvalaaa :)

vanca

ljudi jedno pitanje.. idem 3 put i napisala sam na prijavnicu matanovac no ini su me ipak stavili kod keglevic, ima li smisla moliti matanovac da me ona ipak ispituje?

marxmaja

ej..može mala pomoć :) dal mi može ko reć gdje ispituje prof. matanovac? sutra sam u onoj grupi u 9 ujutro i zaboravila pogledati di ispituje a ne mogu otvoriti stranicu od prava da pogledam?? hvalaaa :)

tmt 3, 3. kat, soba br 301? neka soba 300 i nešto

martina_sk

Administrator
evo bila sam danas u 9 kod matanovac i od negdje 40 prijavljenih nas je 7 izaslo (ne znam je li mozda tko poslije mene odustao jer sam prva ulazila), a kod keglavic ih je dvoje izaslo od isto oko 40 prijavljenih. kod keglavic je jedna cura prosla i dobila 4 a druga je pala. a kod matanovac smo nas dvije prve pale a za dalje ne znam. mene je pitala uvjet i kad sam skroz nesto malo rekla pitala me zabludu pa sam i to zbrljala i srusila me. tako je bilo i s drugom curom samo je nju pitala imovinu i kad nije bas znala onda pravni posao. prof je kasnila pola sata i onda je jos pola sata bila s nekim drugim profesorima i nekom studenticom. nije mi se cinila kao da je bila bas nesto dobre volje, pospremala je stol i nesto tipkala po kompu ali se vidjelo da nas je slusala, ugl nije nas ni bez razloga srusila. jednostavno nisam dovoljno ucila. znala sam ja sto tu treba reci ali nikako nisam mogla definirati recenicu i podjele. eto, vise srece drugi put :)

dorach

prošla sam kod Hane. pitao me reivindikaciju, pa nešto o brisovnoj tužbi. to sam znala ali ne baš najbolje. još me pitao ugovornu kaznu i drugi nasljedni red. i na kraju trojčica u indeksu!! :)) sretno svima na idućim rokovima. :)

marxmaja

pala kod Matanovac, pitanja zabluda i cesija
lagana pitanja ja pričam sto godina i : kolegice vidi se da ste učili ali morat cete mi to jos malo utvrdit :(

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks