AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

martina_sk

Administrator
da i onda će ga stavit u četvrak,super,katastrofa!
a i da stave u cetvrtak sve je to u roku koji pise, tko nam je kriv sto nismo poceli ranije uciti :D

poslala sam vam svima pitanja tko mi je poslao mail pa ako netko slucajno nije dobio neka mi se opet javi.

elvie

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ISPIT ce garant biti drugi tjedan, uvijek je tak pon ili utorak
nece biti sigurno u cetvrtak ni petak..

a ja bi molila nekog ko ide do faksa jer ja nisam iz zg da pogleda kad je stari program kod koga prezime Si.

hvala

mimi18

Pozdrav ekipa;)

Zvala sam referadu danas, objava datuma ispita je sutra, ali ziher je da ispit neće biti ovaj tjedan ( takvu sam informaciju dobila ).. pa eto..

sretno nam svima..

martina_sk

Administrator
moze li mi netko pomoci? pise ovako: zemljisno knjizno tijelo je jedna cestica ili skup cestica koje se nalaze u jednoj katastarskoj opcini i imaju u prometu isti pravni status tj. polozaj. sto znaci da imaju isti pravni status?

dorach

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
moze li mi netko pomoci? pise ovako: zemljisno knjizno tijelo je jedna cestica ili skup cestica koje se nalaze u jednoj katastarskoj opcini i imaju u prometu isti pravni status tj. polozaj. sto znaci da imaju isti pravni status?

to znači da su čestice koje čine jedno ZK tijelo cjelina u pravnom smislu. imaju jednog vlasnika bez obzira na to koliko čestica čini jedno zk tijelo. to znači da npr čestica br.1 ne može biti vlasništvo B-a, a čestica br.2 vlasništvo C-a ako te čestice čine jedno ZK tijelo.
a onda se na to nadovezuje otpis čestice iz zk tijela i pripis te čestice u zk-uložak novog vlasnika.

nadam se da si skužila, tak to piše u knjizi :wink5:

martina_sk

Administrator
to znači da su čestice koje čine jedno ZK tijelo cjelina u pravnom smislu. imaju jednog vlasnika bez obzira na to koliko čestica čini jedno zk tijelo. to znači da npr čestica br.1 ne može biti vlasništvo B-a, a čestica br.2 vlasništvo C-a ako te čestice čine jedno ZK tijelo.
a onda se na to nadovezuje otpis čestice iz zk tijela i pripis te čestice u zk-uložak novog vlasnika.

nadam se da si skužila, tak to piše u knjizi :wink5:
kuzim. a to sam si i mislila jer je to bilo logicno samo sam trebala potvrdu. hvala!

dorach

jučer navečer sam mislila da će gp biti 23. ispit na redu za raspored, al sam se gadno prevarila!! tko zna hoće li biti 26... grrrrr...već sam luda!

Boris

jel mi moze netko reci nesta o prof. Hano??
trazio bi u starijim postovima ali stvarno nemam vremena sad ...
sta trazi, koliko, jel ima sta sto cesce pita, jel pita ugovore?

hvala

dorach

hvala
daj mi svoj mail, pa ti pošaljem sve kaj imam o njemu!!

martina_sk

Administrator

hvala
imam ja dojmove i pitanja o svim profesorima pa mi samo posalji svoj mail u pm pa ti posaljem.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks