Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Dobro, Thxxtaman negdje da ti sve sjedne mirno, da
Da li ima nekih bitnijih stvari koje pita i onih na koje ne moramo baš obraćati previše pažnje pri učenju?a što te zanima? ispit je usmeni, imaš po jedno pitanje iz svakog dijela i još 1 do 2 potpitanja i to je to
To je teško objasnit.Ja se za svaki ispit vodim taktikom da o svemu moram bar ponešto znat i funkcioniralo je kako i na građanskom tako i na ostalim ispitimaDa li ima nekih bitnijih stvari koje pita i onih na koje ne moramo baš obraćati previše pažnje pri učenju?
Vrlo je tesko preskakati gradivo na ispitima gdje se sipaju pitanja iz glave... po meni gradansko i radno sve treba proci nema preskakanja jer nikad ne znas sta te moze potrefizi a u pravilu moras sve koliko toliko znati. Jako nepravedno ali eto... upoznaj se s pojmovima malo prodi pitanja pa ces vidjet sta je najvaznije...Da li ima nekih bitnijih stvari koje pita i onih na koje ne moramo baš obraćati previše pažnje pri učenju?
Dosad, ako rok pada na ponedjeljak, obicno ispit bude srijedom.Pozdrav, takodjer me zanima da li je u pravili ispit na dan kada je predvidjen rokom ili? Imam neki sprovod u ponedjeljak pa kombiniram
Hvala na odgovoru
Hvala ti puno na odgovoruDosad, ako rok pada na ponedjeljak, obicno ispit bude srijedom.
Pozdrav, iscitavam pitanja od Kanceljak i vidim da je bio komentar na pita je Koliko je rok za prihvat ponude?.Pozdrav ekipa, kojim se danom uobičajeno održava usmeni ako rok spada na ponedjeljak? hvala puno, lijep pozdrav![]()
Ja sam također u srijedu u 11hKolege, kada je ispit iduci tjedan?
[DOUBLEPOST=1510326163,1510326074][/DOUBLEPOST]Kolege, kada je ispit iduci tjedan?
Mozes li samo reci na kojoj se lokaciji odrzava ispit? Unaprijed hvalaJa sam također u srijedu u 11h
Mozes li samo reci na kojoj se lokaciji odrzava ispit? Unaprijed hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.