AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

manuelicaa

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ja i kolegica isto imamo u utorak u 9:30 xD
Nego ekipa, recite vi meni kako vam ide učenje? Jel' ponavljate već naučeno ili je borba do zadnjeg dana? hahah
Ne znam što bih ti rekla, prošla sam sve, osim ostale su mi još stvarnopravne služnosti i to ću sutra, a ovo ostalo ponavljam sve pomalo :D ali me strah, prvi put mi je i nzm što da očekujem hahahah

ivab080

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Sve do stvarnog dijela mi je super, kad dodem do tog dijela dode mi da odustanem i onda nasljedno mi je isto super. Nadam se sreci s pitanjima :)

josipajj

Sve do stvarnog dijela mi je super, kad dodem do tog dijela dode mi da odustanem i onda nasljedno mi je isto super. Nadam se sreci s pitanjima :)
E baš tako je i meni.. opći dio, obvezno i nasljedno mi je super al to stvarno je grozno :(

manuelicaa

E baš tako je i meni.. opći dio, obvezno i nasljedno mi je super al to stvarno je grozno :(

Ja sam također samo na stvarnom zapala, ovo ostalo je sve ono super, svojim rječima i baš čitljivo i pamtljivo. Uostalom curke, dečki svima sretno :D bit će ovo dugi vikend :D

ivab080

A jel zna tko u koliko bude obicno uljp, sati? Pošto se sad potrefilo da je i gp i uljp isti dan

manuelicaa

A jel zna tko u koliko bude obicno uljp, sati? Pošto se sad potrefilo da je i gp i uljp isti dan
Mislim da je pismeni u 10h, tak je bilo prošli puta prije Eup-a, tako da zamoli profu da dođeš u neku drugu grupu ako ti spada u to vrijeme :D

Claudia

Ja sam tek počela obvezno (po skriptu) pa nezz još kakvo je, a ni za nasljedno isto. hahah Al' meni to sve nekako djeluje isto. Nije mi baš pamtljivo. Zgadilo mi se. hahah Kakogod, želim nas svima puuno sreće! :D

manuelicaa

Koja dobra duša da me malo ohrabri i kaže točno sve o prof Kanceljak? Učila sam i prvi mi je put, ali me je toliko strah da ću zaštekati i da će me odmah nakon prvog pitanja rušiti, pa ako ima tko da mi kaže dojmove i iskustva ... Hvala puno ljudeki dragi :D

katyy

Ako prvo pitanje ne znas daje zamjensko i pomaze kroz razgovor i primjere da se prisjetis odgovora...Sigurna budi da ce probat izvuc iz tebe ako znas...Pitanja joj se ponavljaju i ako netko ispred tebe ne odgovori na neko pitanje tebe ce to isto pitanje pitat...Ne trebas imat strah...Sretno

gabriel

Pitanja sa današenjeg ispita: što su pravni poslovi i vrste, pravo služnosti, gdje se upisuje, sve o ugovoru o kupoprodaji, oporuka.Profesorica strpljiva i ako zapneš pomaže primjerima, uglavnom ispit položen.

ivab080

Potpis ti nije obavezan u smislu izlaska na ispit. Znači možeš izaći na ispit i ako nemaš potpis, provjereno 10 puta do sada. Jedino ti na kraju godine trebaju potpisi iz svakog predmeta, ali to daš 150 kn za testiranje semestra i dobiješ sve potpise.

gordana16

Potpis ti nije obavezan u smislu izlaska na ispit. Znači možeš izaći na ispit i ako nemaš potpis, provjereno 10 puta do sada. Jedino ti na kraju godine trebaju potpisi iz svakog predmeta, ali to daš 150 kn za testiranje semestra i dobiješ sve potpise.
Uh.. već sam se prepala. Hvala ti!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks