minnie92
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
hvala!ja sam bila jučer na ispitu, malo nas je izašlo pa su rekli da neće stavljati rezultate na net,nego su nam u roku od sat rekli ko je prošao..
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
hvala!ja sam bila jučer na ispitu, malo nas je izašlo pa su rekli da neće stavljati rezultate na net,nego su nam u roku od sat rekli ko je prošao..
kakva su bila pitanja?ja sam bila jučer na ispitu, malo nas je izašlo pa su rekli da neće stavljati rezultate na net,nego su nam u roku od sat rekli ko je prošao..
Pa tako i treba, zaokružuješ što je točno,istinito, zato pitanja treba temeljito pročitati.Lako se pogriješi.Trebala si ići na uvid da vidiš gdje si pogriješila.Jel mi moze neko objasnit kako bi to trebalo zaokruzivat na kolokviju?Ja sam zaokruzivala sve ono sto mi je izgledalo kao točan odgovor i na kraju padnem.Znam da je glupo pitanje,al eto ako mi neko moze pomoc bila bi mu zahvalna,nezelim opet past
ne treba se prijaviti, samo se pojaviš tamo..jel se treba prijavljivat ispravak 1, kolokvija koji se pise 30. 11. 2012., ili se samo pojavimo ko na prvom kolokviju
dai samo da potvrdim, jel se za taj 1.kolokvij uci od 35str (struktura države, neka pobliža obilježja države, organi i funkcije države) pa do 137 stranice (elementi države)
U tom slučaju ideš na ispit.što ako padnemo ispravak kolokvija? dali ima koji ispravak ispravka?
ima ispravak i 3. prije 4,ali ispravak 4 nema.a jel mi šta vrijede prijašnji položeni kolokviji?, npr prodem prva 2 kolokvija i padnem treci
Nažalost, ne. Padneš ispravak, kolokviji se poništavaju pa moraš ići od početka.a jel mi šta vrijede prijašnji položeni kolokviji?, npr prodem prva 2 kolokvija i padnem treci
Dobila sam jedan odgovor, ali je u meduvremenu nestao. Još jednom molim poveznicu za grupu.Ima li netko pitanja esejska i na zaokruživanje s dosadašnjih ispita (znam, trebala bih švrljati po forumu, da imam više vremena...). Hvala!
Dobila sam jedan odgovor, ali je u meduvremenu nestao. Još jednom molim poveznicu za grupu.Ima li netko pitanja esejska i na zaokruživanje s dosadašnjih ispita (znam, trebala bih švrljati po forumu, da imam više vremena...). Hvala!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.