AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u državu i pravo

Leona-Eris

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Imam li pravo na kraju izaći na taj kolokvij, jer nisam bila na predavanjima .Izvanredni sam student. Mislim da bi stvarno bilo glupo da dođem na kolokvij pa da me otpile ko zadnju glupaču. Vidim da neki tvrde da se može ,a neki da se ne može izaći ako nisi bio na predavanjima. POMOĆ !!!
imaš pravo izaći!
ja sam isto izvanredni student,pa ako nas steraju, nebuš jedina! :wink5:

Gaga24

kakva je ono prijava kolokvija na stranici pravnog fakulteta? jel ga moramo i mi prijavit ili to vrijedi samo za studente pravnog fakulteta? :)

.::Dee::.

kakva je ono prijava kolokvija na stranici pravnog fakulteta? jel ga moramo i mi prijavit ili to vrijedi samo za studente pravnog fakulteta? :)
samo za studente PRAVNOG fakulteta.

I danas je Savić ponovno napomenuo da na I. kolokvij mogu izaći svi (redoviti, izvanredni, ponavljači) i da nema nikakve prijave kolokvija, niti on popisuje ekipu koja ide na predavanja.

Stvar je samo da se pojavite na I. kolokviju. Ako ga prođete, on vam je uvjet da možete izaći na II. kolokvij i tako redom.

Ako ne položite, nikom ništa. Idete na normalni rok.

honey988

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
samo za studente PRAVNOG fakulteta.

I danas je Savić ponovno napomenuo da na I. kolokvij mogu izaći svi (redoviti, izvanredni, ponavljači) i da nema nikakve prijave kolokvija, niti on popisuje ekipu koja ide na predavanja.

Stvar je samo da se pojavite na I. kolokviju. Ako ga prođete, on vam je uvjet da možete izaći na II. kolokvij i tako redom.

Ako ne položite, nikom ništa. Idete na normalni rok.
OVAKO, JA SAM SE OBRATILA PROFESORU, I DOBILA SAM ODGOVOR OD PROFESORA DA TZV PONAVLJAČI PREDMETA UVOD U DRŽAVU I PRAVO NE MOGU PRISTUPITI KOLOKVIJU PONOVNO,
EVO NJEGOVOG MAILA:

"Poštovana kolegice ,

tzv. ponavljači ne mogu polagati ispit putem kolokvija. Pravo pristupa
ovogodišnjim kolokvijima imaju samo studenti (redovni i izvanredni) koji
su ove akad. god. (2009./2010.) prvi puta upisali predmet Uvod u državu i
pravo.

S poštovanjem."

natasha

OVAKO, JA SAM SE OBRATILA PROFESORU, I DOBILA SAM ODGOVOR OD PROFESORA DA TZV PONAVLJAČI PREDMETA UVOD U DRŽAVU I PRAVO NE MOGU PRISTUPITI KOLOKVIJU PONOVNO,
EVO NJEGOVOG MAILA:

"Poštovana kolegice ,

pravo.

S poštovanjem."
Pa sad ti znaj malo govori jedno, pa onda drugo :((((((((((((( i što sad da radim jer sam ponavljač???

blabla

pa ak je čovjek napisao da se ne može onda se vodi po tome
da, ali eto, prof. Savić je mojoj frendici koja je parcijala napisao da može izaći...

:confused2:
nabolje na konzultacije otići i pitati ga u 4 oka...

buco99

da, ali eto, prof. Savić je mojoj frendici koja je parcijala napisao da može izaći...

:confused2:
nabolje na konzultacije otići i pitati ga u 4 oka...
i ja isto sam slao mail i pitao ga i odg mi je pozitivno,tj da mogu izaci na kolokvije kao parcijala 2. godine i ponavljac njegovog predmeta

Gaga24

EVO NJEGOVOG MAILA:

"Poštovana kolegice ,

pravo.

S poštovanjem."
ja sam prosle godine upisala izvanredno! kaj ja sad nemogu izac na kolokvij? a izvanrednim studentima jedna godina vrijedi dvije!

Leona-Eris

ja sam prosle godine upisala izvanredno! kaj ja sad nemogu izac na kolokvij? a izvanrednim studentima jedna godina vrijedi dvije!
ja mislim da možemo, jer ja sam isti slučaj ko i ti!!!
ja bum otišla, pa...:cool:kaj bu, bu!

Shinzo

Molim vas netko neka mi kaže di se nalazi link na stranici pravnog faksa za prijavu kolokvija sad 6.11 iz države...hvala

ani

moja frendica je prošle godine mogla izac na kolokvij ma da je ponavljač tako da se sigurno može i ove...ja idem, pa što bude...

jel ziher da sutra izvanredni studenti mogu u 17h izać na kolokvij ili je samo u 8h?

kicho

To i mene zanima. Neka pitanja i slično? Ima negdje na netu raspored po grupama ili samo na oglasnoj ploči?

dianica

jel se to meni čini il je on nama u kolokvij ubacio pitanje pozitivno pravo koje se nalazi tek u slijedećoj lekciji??

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks