Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
kolokvij je 2.11Kad je kolokvij?i do koje stranice?
1.kolokvij je 02.11.2009. samo ne znam u koliko sati i gdje, knjiga DiPS od 1.-138.str., 10 pitanja na zaokruživanje, piše se 15 minuta. Tako je jučer na predavanjima za izvanredne rekao prof. Savićkolokvij je 2.11
ja mislim od 34 do 128, tak nes?
Po toj logici, većina ponavljača koji su upisali ovaj tjedan (nisu mogli prije, jer su hvatali parcijalu na dekanskom pa na kraju nisu uspjeli) nemaju pravo izaći na kolokvij.jer sam cula da pravo na pristup kolokviju imaju samo oni ponavljaci koji su bili na prvom uvodnom predavanju i koji redovitio idu na predavanja, a takvih je 'navodno' svega 5-6.
ugl. ljudi pricaju svasta.
a kad bolje razmislim najbolje bi bilo otici na predavanje sad u petak i pitati profesora ili cekati dan kada ima konzultacije.
2.11. u 8.001.kolokvij je 02.11.2009. samo ne znam u koliko sati i gdje, knjiga DiPS od 1.-138.str., 10 pitanja na zaokruživanje, piše se 15 minuta. Tako je jučer na predavanjima za izvanredne rekao prof. Savić
mislim da je najbolje da profesora pitate kad idete na predavanje dal mozete ic jer sam ja bila na uvodnom predavanju i profesor je tada pitao koliko nas ima od ponavljaca,bilo nas je tada 5 i rekao je da inace ponavljaci ne mogu na kolokvij,da se mora dogovorit s kolegom i iduci pon kad sam ga pitala rekao je da mogu,a sad dal se to odnosi na nas 5 koji smo bili ili na sve ponavljace to neznam,treba otic na predavanje i pitat,ja mislim da to vrijedi za sve,jer su neki isli na dekanski rok i mozda nisu mogli bit na uvodnom predavanju, neznam..otidite na predavanje il na konzultacije i pitajte..jer sam cula da pravo na pristup kolokviju imaju samo oni ponavljaci koji su bili na prvom uvodnom predavanju i koji redovitio idu na predavanja, a takvih je 'navodno' svega 5-6.
ugl. ljudi pricaju svasta.
a kad bolje razmislim najbolje bi bilo otici na predavanje sad u petak i pitati profesora ili cekati dan kada ima konzultacije.
ma nemaš beda... samo ti dođi!! nema nikakvog prozivanja...Izvanredni sam student a svakako bih htjela dolaziti na predavanja sa redovnima. Da li je to moguće i da li vas tamo prozivaju ili tako nešto. Ne bih se htjela naći u neugodnoj situaciji pa da me izbace s predavanja zato što nisam redovni. Molim vas za odgovor. Thanks
2.11. u 8.00
6.11. u 13.20
za izvanredne isti datumi ali u 17 sati s tim da se može izaći i u gore navedenim terminima s tim da se na ispitu naznači status "izvanredni" radi njihovih evidencijaroud:
ne prijavljujemo kolkovijeda li možda znas u kojoj dvorani?
na katedri za opću teoriju države i prava, web od Prava, piše da se moraš prijavit za kolokvij kako bi te razvrstali u grupe. e sad, to je za redovne na pravu? ja brijem da je.
da li izvanredni na upravnom moraju prijavit kolokvij? ako da, gdje?
mislim da nema!Moze li mi netko molim vas reci jeli osim 2.11 imamo još jedan rok u 11.mj?
nema 100%, slijedeći ti je tek u 1. mjesecu...Moze li mi netko molim vas reci jeli osim 2.11 imamo još jedan rok u 11.mj?
Ganesha hvala ti na odgovoru!!!ma nemaš beda... samo ti dođi!! nema nikakvog prozivanja...
možeš doć bez ikakvog straha od bilo kakve neugodne situacije!!!
ako misliš na kolokvij onda je slijedeći za prvu grupu 30.11. za drugu grupu 4.12.Moze li mi netko molim vas reci jeli osim 2.11 imamo još jedan rok u 11.mj?
Hvala! Kad su prijave za taj rok?Bila sam jucer na faksu i ima samo stari program Uvod u državu i pravo prijava je 29.-30. a ispit je 13.11.ako misliš na kolokvij onda je slijedeći za prvu grupu 30.11. za drugu grupu 4.12.
kolokviji se ne prijavljuju... oni nemaju veze s ispitom i prijavama, njima pokušavaš izbjeć ispitne rokove i prije se riješit predmeta :wink5:Hvala! Kad su prijave za taj rok?Bila sam jucer na faksu i ima samo stari program Uvod u državu i pravo prijava je 29.-30. a ispit je 13.11.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.