Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
NE - budući da postoji i zakonsko zastupanje po sili zakona (mislim na roditelja koji je zakonski zastupnik maloljetnog djeteta, ili zastupnik osobe koja je lišena poslovne sposobnosti, a imenovana je Rješenjem CZSS - u osobi zaposlenika Centra ili nekog od obitelji) - objašnjeno vlastitim riječima da bolje shvatiš. Odvjetnik mora biti samo kad je zastupanje pred sudom.i kaj sad,nisam vidjela jeste možda odgovorili...da li zastupnik mora biti pravnik??![]()
neznam hoće li ti kaj pomoć, ali ja sam skinula s pravokutnika skriptu. ideš na skriptarnicu pa opća teorija države i prava. skripta se zove struktura prava. ja sam si tu izdvojila ova dva poglavlja koja mi trebamo naučit za kolokvij i samo po tome učila i prošla. ali gle stvarno treba pazit jer su pitanja tak posložena da ti je za prolaz stvarno potrebno 95% sreće, a 5% znanja. nadam se da sam ti pomoglajel mi moze netko poslati skriptu za uvod sad za kolokvij sutra bar da stavi link...=)
pravni akt,i iz one 1.knjige preostala 2 poglavlja...prošla sam :happy: i tak sam sretna jooooj :tongue2:
jel možda netko zna koja poglavlja moramo učit za 3. kolokvij ??
trenutno nemam knjigu kod sebe nego skriptu pa mi baš i nije jasno... "teorisko obuhvaćanje ove prakse" tako mi piše, trebamo znati?? Tu spada hugo grotius, hobbes, locke, rousseau, kant, laun.Za sve one koji su još u dilemi...teorijsko obuhvaćanje spoznaje o strukturi prava tj. 4 cjelinu u knjizi struktura prava NE trebamo znati, ali teorijsko obuhvaćanje one neke prakse tj od 164 pa do 185 stranice TREBAAAMO, iako svi sumnjamo da će nam to doći u kolokviju. Svi oni koji pišu kolokvij u petak, do kud ste stigli s učenjem??
ne,to netrebamo znati!budite dobri i recite nam kako vam je prošlo danas, jel bilo teško, kakva su i koja bila pitanja... unaprijd hvala !!!
trenutno nemam knjigu kod sebe nego skriptu pa mi baš i nije jasno... "teorisko obuhvaćanje ove prakse" tako mi piše, trebamo znati?? Tu spada hugo grotius, hobbes, locke, rousseau, kant, laun.
teme eseja :Hellou štreberi :hekla:
Bez uvrede...kako je bilo danas na ispitu...jel bilo teško...koji eseji su bili traženi...
Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.
Pitanja stvarno nisu bila teska..bar meni..al svejedno nisam prosla..Izgleda da su loša iskustva bila u ponedjeljak... Svi šute... Ljudi smilujte se i recite nam kako je bilo...
kolegice inesszg i kupinica su napisale pitanjajel se netkome da napisat neka pitanja koja su bila na kolokviju, jer se može dogodit da isti budu na ispitu!!:wink5:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.