SailorMoon
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
misle ili ne misle, nije u redu jer oni imaju više vremena za učenje.. i sigurno će biti istih pitanja... kako god se okrene druga grupa je u velikoj prednosti! -.-
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
http://www.pravo.hr/OTPD/upravni_studijJel se zna raspored po slovima prezimena u ponedjeljak i petak??
U koliko sati uopće treba doći? Pišem i ispravak,pa... :blushed:
na pravokutniku imasto su ta trik pitanja..
i di se mogu nac primjeri pitanja??
ništa..ako ne nađeš, javi mi mail na pm pa ti pošaljem :laughing:hvala kolega
Prošle godine ti je svatko prošao 1 kolokvij 90% ljudi je prošlo.:crazy:Za nas je 1 kolokvij bio prelagan. Neznam kako je vamo bilo:crazy::confused2:haha hvala sto nitko nije objavio primjer ispravka 1.kolokvija iz prosle godine XD
ja ne vjerujem da su ista pitanja bila objavljena 6 dana prije ispita, a nitko nije skuzio i
svejedno nas vise od 60% nije proslo xD osjecam se glupom xD
ove norme ce me izludit :crazy:Prošle godine ti je svatko prošao 1 kolokvij 90% ljudi je prošlo.:crazy:Za nas je 1 kolokvij bio prelagan. Neznam kako je vamo bilo:crazy::confused2:
A jbg kolegice hahah...tako ti je to:happy:2 kolokvij vam je najteži.
da slažem se..i ja sam bio ta grupa... mislim da je još bilo kažnjavanje u suvremenoj teoriji, i bila je culpa levis...teško je bilo...prošlo nas je kolko sam uspio izbrojati samo nekih 15, a ispravak prvog kolokvija je položilo samo 12 ljudi kolko sam uspio čuti ...tako da knjiga, skripta za ovaj kolokvij po meni ne dolazi u obzir...prošao sam taman 5 bodova, više sreće nego pameti...sretno svima u petak!bok ljudi...evo ovo je moj prvi post, stoga se nadam da nisam nesh krivo.
Ja sam bila na drugom kolokviju i mogu vam ostaviti pitanja od prilike koja su bila. Na ispravku prvog nisam bila, tako da vam tu ne mogu pomoći.
1. Dispozitivne pravne norme
2. Pravni subjekt
3. Opća pravna norma
4. Prestanak pravnog odnosa
5. Nužna obrana
6. Fikcije
7. Fizičke osobe
8. Punomoć
e sad zadnja dva se ne mogu sjetiti.
Neću vam lagati...bilo je dosta teško, tako da obratite pozornost na detalje.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.