AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvođenje treće godine studija

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Mutley

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Uvođenje treće godine poreznog studija

Molim nekog da mi provjeri i napiše mail od one Sanje iz referade (s kojom smo dogovarali sve oko naše promocije), ne znam da li je još uvijek tamo, ali nekad je bila dolje u prizemlju (prije stepenica s lijeve strane joj je bio kabinet).
Pa ću i njoj poslati mail. Tnx!
Sanja Storjak, soba 3A/prizemno
tel: 4890 215

ivicap

bok ekipa!
A što mislite koliko bi mogla koštati treća godina poreznog studija za studente koji su diplomirali 2000. godine npr.? Dakle vanredne studente, i koji bi to predmeti bili na trećoj?
Postoji li šansa da se izjednači onaj dvogodišnji studij s ovim trogodišnjim, pa da nas počaste titulom bakalerausa putem objave u narodnim novinama,. Jeli se takavo što događalo s ostalim višim školama prije bolonje, ili sam ja nešto krivo shvatio?
Inače dugo čitam ovaj forum nadajući se da bi se moglo saznat nešto od te 3. godine, ali dosad ništa, a i ovo mi baš ne ulijeva nadu, budući da za porezni studij piše Stručni porezni studij, trajanje 3 godine (studijski program u postupku donošenja)

Mutley

bok ekipa!
A što mislite koliko bi mogla koštati treća godina poreznog studija za studente koji su diplomirali 2000. godine npr.? Dakle vanredne studente, i koji bi to predmeti bili na trećoj?
Postoji li šansa da se izjednači onaj dvogodišnji studij s ovim trogodišnjim, pa da nas počaste titulom bakalerausa putem objave u narodnim novinama,. Jeli se takavo što događalo s ostalim višim školama prije bolonje, ili sam ja nešto krivo shvatio?
Inače dugo čitam ovaj forum nadajući se da bi se moglo saznat nešto od te 3. godine, ali dosad ništa, a i ovo mi baš ne ulijeva nadu, budući da za porezni studij piše Stručni porezni studij, trajanje 3 godine (studijski program u postupku donošenja)
Što se tiče cijene, to će vjerojatno biti određeno prema ECTS bodovima, kao i dosad, pri čemu se podrazumijeva da ćeš upisati izvanredno, ukoliko naravno dopuste da diplomirani studenti upisuju 3 godinu.

Budući da si ti završio porezni studij još 2000.g., dakle onaj "prvi porezni studij" koji je ukinut, ne znam kako će to biti regulirano (samo nebo zna :misli:), budući da je novi porezni studij osnovan 2005.g. s potpuno drugačijim konceptom i predmetima, te je usklađen s bolonjskim procesom.

Što se tiče izjednačavanja nazivlja, odnosno titule, ne vjerujem da će se samo tako to napraviti, jer time se dovodi u neravnopravnost studente koji bi upisali treću godinu.

No izgleda da ćemo na sve te silne odgovore morati još malo pričekati...

Pozz

p.s. popis predmeta s 3 godine možeš vidjeti u ovoj temi u ranijim postovima

*AK*

Sad sam zvala Sanju.
Rekla sam joj što piše na ovoj stranici http://www.pravo.unizg.hr/upisi i pitala da li će nama koji smo diplomirali biti omogućen upis u treću godinu. Rekla je da pošto u zagradi piše "(studijski program u postupku donošenja)" da to još nije 100% sigurno, ali da se nada da će se do ljeta to riješiti i ako bude uvedena treća godina onda moraju vidjeti koliko bi bilo polaznika i sl. i onda moći odgovarati na naša pitanja.

blondy2302

evo drage kolege samo da podijelim s vama informaciju koji ja imam..naime sad na roku iz pdv-a pitali smo prof. Terezu što je više s tom trećom godinom... ona je rekla da su nedavno konačno dobili nekakvu povratnu imformaciju iz ministarstva i da ona vjeruje ako ne ove akad. godine onda 100% sljedeće da će biti realizirana ta treća...

ch_smile

evo drage kolege samo da podijelim s vama informaciju koji ja imam..naime sad na roku iz pdv-a pitali smo prof. Terezu što je više s tom trećom godinom... ona je rekla da su nedavno konačno dobili nekakvu povratnu imformaciju iz ministarstva i da ona vjeruje ako ne ove akad. godine onda 100% sljedeće da će biti realizirana ta treća...
hvala na informaciji, al to slušam već zadnjih par godina :wink5:

Mutley

pitali smo prof. Terezu što je više s tom trećom godinom... ona je rekla da su nedavno konačno dobili nekakvu povratnu imformaciju iz ministarstva i da ona vjeruje ako ne ove akad. godine onda 100% sljedeće da će biti realizirana ta treća...
Vjerujem da je prof.Tereza tako rekla, ali ne razumijem zašto onda na web stranici od pravnog faksa pod Upisi piše da će već od ove godine na stručni porezni studij upisivati studente po trogodišnjem programu, a u zagradi piše da je studijski program u postupku donošenja ?!

http://www.pravo.unizg.hr/upisi

blondy2302

da to ni meni nije jasno... to je valjda Sanja pisala po stranici, a kad nju pitaš ni ona NE ZNA NIŠTA KONKRETNO -.- pa tko je tu lud??

Skeletor

Tereza je nedavno na predavanju rekla da je sve još u fazi realizacije.Dakle,isto ono što svi trkeljaju već 4-5 godina.Nije ništa spominjala u vezi povratnih informacija iz MZOŠ.Također se Mijatović na jednom predavanju osvrnuo na tu temu,rekavši da je sve stalo samo ne zna zbog čega.

Mutley

Tereza je nedavno na predavanju rekla da je sve još u fazi realizacije.Dakle,isto ono što svi trkeljaju već 4-5 godina.Nije ništa spominjala u vezi povratnih informacija iz MZOŠ.Također se Mijatović na jednom predavanju osvrnuo na tu temu,rekavši da je sve stalo samo ne zna zbog čega.
Odlučeno je!

Nova generacija poreznika 2012/2013 upisivat će se po trogodišnjem programu.

ch_smile

poslala sam sanji mail i sad mi je odg ovo: "Za sada ne znam ništa...
To je službeni tekst natječaja koji je na www.pravo.hr objavljen u petak
Ja sam na našu stranicu stavila isto kao i oni, tako da čekam daljnje upute

Tekst natječaja je radio tajnik i samo nam svima to poslao, to je sve što za sada znam"

veli da je tajnik to radio, a oni imaju valjda više informacija i sve, pa možda se čak i ostvari to! nadajmo se!!

Clousseau

poslala sam sanji mail i sad mi je odg ovo: "Za sada ne znam ništa...
To je službeni tekst natječaja koji je na www.pravo.hr objavljen u petak
Ja sam na našu stranicu stavila isto kao i oni, tako da čekam daljnje upute

Tekst natječaja je radio tajnik i samo nam svima to poslao, to je sve što za sada znam"

veli da je tajnik to radio, a oni imaju valjda više informacija i sve, pa možda se čak i ostvari to! nadajmo se!!
E sad, pitanje je dal će tu treću godinu uvesti tek kad bi ta prva generacija došla do redovnog upisa te treće, što bi značilo tek 2014/2015 !!! :misli:

pilic

E sad, pitanje je dal će tu treću godinu uvesti tek kad bi ta prva generacija došla do redovnog upisa te treće, što bi značilo tek 2014/2015 !!! :misli:
da...i ja mislim da cemo tek tad moci upisat, al nema veze, bitno da je tu:laughing:

Skeletor

Odlučeno je!

Nova generacija poreznika 2012/2013 upisivat će se po trogodišnjem programu.

Upravo ti govorim da će treća godina onda startati tek kada ta generacija ili pojedinci iz nje doguraju do treće godine.A to je tek za 3 godine koje svakako neću čekati.Trenutačno ta opcija također nije izgledna.Jako dobro znam kako ovaj faks funkcionira i ne bi se čudio da i toj generaciji počnu pričati nakon dvije godine bajke o startu treće godine:laughing:

Arbutina je ove jeseni bio vrlo samouvjeren kada je pričao da će treća godina startati sljedeće akademske godine.Onda je sljedeći mjesec malo smanjio taj optimizam,počeo okolišati i trenutačno imaš ovo što imaš.Gledajući plan treće godine,to je po mojem mišljenju samo još 8-9 bespotrebnih kolegija koji se ne razlikuju mnogo od prethodnih dvadeset iz prve i druge godine.Fakultetu kronično nedostaje prakse.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks