AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvođenje treće godine studija

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

laptopp

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Uvođenje treće godine poreznog studija

Na oglasnoj ploči na faksu ispred referade u prizemlju piše nešto o državnoj maturi i uvjetima upisima na naš faks, pa sam uočio da se i ove godine upisuje 120 studenata (30 uz potporu Ministarstva, a 90 uz plaćanje, bez izvanrednih), te da program i dalje traje 2 god.! Drugim riječima, vjerojatno će se tek generacija 2011/2012 upisivati po trogodišnjem programu!
joj poludit ću!!! grr...kad bih barem nešto kod nas na faksu funkcioniralo...Mutley izvještavaj nas kako ide pronalaženje posla! svaka informacija nam je dobro došla ,:tongue2:

N A N S Y

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Na oglasnoj ploči na faksu ispred referade u prizemlju piše nešto o državnoj maturi i uvjetima upisima na naš faks, pa sam uočio da se i ove godine upisuje 120 studenata (30 uz potporu Ministarstva, a 90 uz plaćanje, bez izvanrednih), te da program i dalje traje 2 god.! Drugim riječima, vjerojatno će se tek generacija 2011/2012 upisivati po trogodišnjem programu!
pa to smo znali, šta ne??

ameba

prema svemu ovdje procitano, netreba se vise uopce nadati da ce se uvet ta famozna treca godina...na jesen upisujem upravni izvanredno i to je to...ovo je katastrofa s tim natezanjem oko trece godine...:angry:

maja2107

prema svemu ovdje procitano, netreba se vise uopce nadati da ce se uvet ta famozna treca godina...na jesen upisujem upravni izvanredno i to je to...ovo je katastrofa s tim natezanjem oko trece godine...:angry:
Istina.. ja se isto više ne nadam toj trećoj godini..

Mutley

Mislim da nećeš puno profitirati s prebacivanjem na upravni smjer samo da bi upisala treću godinu, te time stekla titulu prvostupnice, jer ćeš kao prvo morati polagati razliku ispita (koja je dosta velika), a treća godina na poreznom će vjerojatno biti uvedena vrlo brzo (99% već od iduće akad.god.budući da je plan i program već formiran i poslan ministarstvu, što do sada nije bio slučaj, naprotiv, bila su samo nagađanja), pa ti se po meni više isplati pričekati!

Antenica

Prema standardima EU sveucilista i veleucilista moraju biti po bolonjskom procesu ili se moraju ukinuti. To je informacija koju sam nedavno dobila.
...ima li jos koje veleuciliste u RH koje obrazuje buduce poreznike?? Po mojim saznanjima NEMA.
Zato sam uvjerena da ce se treca godina uvesti vrlo brzo, iako ovogodisnji studenti upisuju po dvogodisnjem programu.

Renata_

da, ovogodisnji studenti upisuju po starom, znaci dvije godine... sto se tice trece god sav program je poslan ministarstvu da promatranje il sta vec te se ceka njihovo odobrenje. al trebalo bi krenut sljedece godine

jelich07

sta ce bit s onima koji su sada zavrsili ili upisali po dosadasnjem dvogodisnjem programu, hoce li moci upisati naknadno tu trecu godinu???

Mutley

sta ce bit s onima koji su sada zavrsili ili upisali po dosadasnjem dvogodisnjem programu, hoce li moci upisati naknadno tu trecu godinu???
Dekan Koprić je na promociji rekao da ćemo moći, tj. da rade na tome! Situacija će biti ista kao i kad su studenti upravnog odjela, koji su završili po dvogodišnjem programu, mogli upisati 3 god. kad je bila uvedena! Ali samo kao izvanredni studenti, pa pretpostavljam da će ta shema biti preslikana i kod nas!

maja2107

Jel zna netko kakve novosti u vezi famozne treće godine??:blushed:

ameba

nda, jel ima kakvih novosti od strane ministarstva, referade, dekana...

*AK*

Evo samo da javim da mi je frendica sinoć poslala poruku da će najesen biti treća godina, pa eto kad netko bude na faxu samo to još jednom provjerite da znamo da li je to sada 100% sigurna informacija, da ne vodimo opet nagađanja... Pozz

N A N S Y

i ako se može netko raspitati o uvjetima upisa onih koji su diplomirali :)

outsidespace

Koliko je to točna informacija???
jako točna ,vjerujem da je već to i potvrđeno od strane sanje iz referade,uostalom čuo sam to profesorice javornik aona je u vijeću pravnog faxa

tratincica

dali je istina i da od jeseni svi prelazimo na pravni fakultet i da veleučilišta više neće biti?

laptopp

dali je istina i da od jeseni svi prelazimo na pravni fakultet i da veleučilišta više neće biti?
ljudi čekajte dok bude sve crno na bijelom. ne vjerujem dok ne bude službene obavijesti...istina je da prelazimo na Pravni fakultet i dolazi do statusnih promjena. o tome sam pričala s Arbutinom nakon moje obrane diplomskog...veselim se se trećoj god. i svemu tomu :tongue2: ali kao što rekog ne vjerujem dok ne vidim :wink5:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks