Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Bok svima.
Ja bih vas molila da mi kažete koliko je bodova potrebno za uvjet 3. godine i da li postoje koji ispiti da se mogu prenijeti. Tj. koliko najmanje bodova moram imati za uvjet?
hvala.[/QU
Za uvjet za 3.god. ti može ostati samo jedan predmet(npr.gradjansko). moras poloziti općeupravno pravo -on je uvjet i ako njega nisi polozila ne mozes upisati uvjet. a mozes prebaciti samo jedan predmet.
Moraš imati 50 bodova za redovan upis godine, a 31 za parcijalu.Ma ja sam danas baš upisala drugu godinu po Bolonji a do sada sam bila po starom programu i dobila sam osnove politologije iz prve godine. Jel to znači da moram položiti sve osim npr. građanskog+Osnove politologije? Meni se čini da moram prvo politologiju položiti ili?
Hvala.Moraš imati 50 bodova za redovan upis godine, a 31 za parcijalu.
Toga sam se i bojala, :tuzni: ali šta je tu je. :headshake: Čini mi se dosta teško, odnosno nepoznato gradivo, nije baš tipično za naš faks.nazalost prvo moras rijestiti politologiju
znas da sve kod nas ide po godinama pa stoga pol u ruke i pici
zelim lako pamcenje![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.