AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Ustavno pravo

kampanjka

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ljudi,kod gardeševića sam u utorak! pročitala sam malo dojmove.. znači njegova skripta bi trebala bit dovoljna? a jel mi netko može dati link od te skripte da ju skinem?? jer mislim da iz totalno neke lijeve učim... :O i ako netko ima neka pitanja koja se najviše vrte il reć na šta da se baziram,koji dio najviše pita? HVALA :)

medo-maji

Smjena predsjednika. Na prijedlog HS o kojoj odlucuje ustavni sud. Jel?? Kao odgovornost za povredu ustava. Jel tak. Ne postoji nijedna druga smjena. ??? Pomagajteee

ivana16

Moze pomoc? Temeljne vrednote ljudskih prava, jel se to odnosi na pravo na zivot slobodu i integritet osobnosti?

medo-maji

Temeljne vrednote su tu:sloboda jednakost nac.ravnospravnost,ravnopravnsot spolova,mirotvorsto,socijalna pravda,prava postivanja covjeka,nepovredivost vlasnistva,ocuvanje prirode i covjekovog okolisa,vladavina prava,dem.visestranacki sustav.

a to sta ti pises osobne slobode i prava u Hrvatskom ustavu. Tj.radi se o pravu uhicenika.osobna prava.

ivana16

Temeljne vrednote su tu:sloboda jednakost nac.ravnospravnost,ravnopravnsot spolova,mirotvorsto,socijalna pravda,prava postivanja covjeka,nepovredivost vlasnistva,ocuvanje prirode i covjekovog okolisa,vladavina prava,dem.visestranacki sustav.

a to sta ti pises osobne slobode i prava u Hrvatskom ustavu. Tj.radi se o pravu uhicenika.osobna prava.
Da znam za te ustavne vrednote, ali postoji odvojeno pitanje, a glasi koje su temeljne odredbe ljudskih prava. Krivo sam postavila pitanje prvi put.

medo-maji

a tko je jos u komisiji osim gardasevica i podolnjaka? ana je na porodiljnom? Jedino ako se nee vrati? :)

jozefina

Može li mi netko reći dali iz knjige B.SMERDEL: Ustavno uređenje europske Hrvatske trebamo znati sve ili samo drugi dio knjige?

Ruzica1234

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ljudii molim pomoc

Izlazim sad u drugom mjesecu prvi put na ustavno pravo,pa me zanima po cemu je najsigurnije ucit? Mislim da cu po knjizi krenut pa me zanima gdje je mogu nac/kopirat?? Nasla sam na stranici faksa obaveznu literaturu za ustavno pravo 2014,/15, ali su to neki tekstovi pa mi nije bas to jasno.
Vidim da se spominje i neka plava knjizica,koja se nalazi u skriptarnici, i jos neka skripta od pojedinih profesora..

Hvala vam puno! :)

TuttiFruti

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ljudii molim pomoc

Izlazim sad u drugom mjesecu prvi put na ustavno pravo,pa me zanima po cemu je najsigurnije ucit? Mislim da cu po knjizi krenut pa me zanima gdje je mogu nac/kopirat?? Nasla sam na stranici faksa obaveznu literaturu za ustavno pravo 2014,/15, ali su to neki tekstovi pa mi nije bas to jasno.
Vidim da se spominje i neka plava knjizica,koja se nalazi u skriptarnici, i jos neka skripta od pojedinih profesora..

Hvala vam puno! :)
najbolje ti je učiti po knjizi, ako naučiš netrebaš se bojati. tzv. plava knjizica ti je Ustav i njega moraš naučit, a po skriptama profesora ti je najbolje ponavljati :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks