AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Ustavno pravo

medo-maji

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
da pokusas poslat mail horvatici da ides kod nje nez kak to funkcionira ak nisi siguran za gardasevica .. na komisiji su ti svi troje horvatica gardasevic i podolnjak horvat ti skorz pomaze i potpomaze a ovi dvoje znas ne znas
ne znam,budem vidjela. Kako naucim,pa ako dobro naucim,mogla bi kod gardasevica,ako ne,onda ucim za horvaticu drugi rok :).

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
koliki treba biti postotak ljudi neke nacionalne manjine po Ustavu RH da bi se mogla uvesti dvojezičnost?

marionette

koliki treba biti postotak ljudi neke nacionalne manjine po Ustavu RH da bi se mogla uvesti dvojezičnost?
Članak 12.

(1) Ravnopravna službena uporaba jezika i pisma kojim se služe pripadnici nacionalne manjine ostavruje se na području jedinice lokalne samouprave kada pripadnici pojedine nacionalne jedine čine najmanje trećinu stanovnika takve jedinice.

http://www.zakon.hr/z/295/Ustavni-zakon-o-pravima-nacionalnih-manjina ;)

Nerea

kako je bilo danas kod Podolnjaka? koliko pita pitanja? pita li samo po onoj "svojoj skripti" od 55 pitanja?

tina4

kod horvatice prolaznost nije bila bas neka, ali po mojem iskustvu ako se nesto zna prolazi se, nista strasno i nikakvi detalji

luni

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Bok ljudi! Jel zna mozda netko kaj je s ustavnim, uopce nisu stavili kad je, u kolko... Ne vjerujem da sam samo ja prijavila to.. zvala sam referadu, ali se vise nitko ne javlja..

Nerea

Bok ljudi! Jel zna mozda netko kaj je s ustavnim, uopce nisu stavili kad je, u kolko... Ne vjerujem da sam samo ja prijavila to.. zvala sam referadu, ali se vise nitko ne javlja..
objavljeno prije 5min. Napokon!

luni

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Da, evo bas sam vidjela sad. Meni 4. Puta sad, kod podolnjaka sam, pretpostavljam da ce i gardasevic i horvatica bit na usmenom... Jel na komisiji pitaj ona pitanja koja se vise manje stalno vrte ili...

MajaF

Asistentica Ana je zakon ! :D pitala je ustavni zakon, drzavno sudbeno vijece,poništavanje i ukidanje zakona i propisa, diskriminacija, i tako neke detaljcice iz ustava, oko sudstva, referenduma, Hr.Sabora, tko koga bira tko šta radi,16, 17, 101, članak ubila je i najmanji dio treme u meni :D

Nerea

Kolege kako je jučer bilo kod Gardaševića? koliko pitanja postavlja? može primjeri pitanja?

Hvala

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks