bihter
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
daZnaci dovoljno mi je naučiti njegova pitanja i još par puta pročitati ustav?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
daZnaci dovoljno mi je naučiti njegova pitanja i još par puta pročitati ustav?
na svoju skriptu!Dajte mi recite na sta se najvise bazire Podolnjak?
Hvalaa
Molim vas da mi netko odgovori.
mene je pitao 2kolko pitanja pita podolnjak?
Dajte mi recite na sta se najvise bazire Podolnjak?
Hvalaa
Molim vas da mi netko odgovori.
imaš je na pravokutnikukoja je karlova skripta? ne mogu ju pronaći u skriptarnici. hvala!
nijejel za Gardasevica dovoljna njegova skripta?
Ja kad sam bila kod njega usla sam prva, pa me svejedno pitao tesko..mada mozda nekog potrefe i laksa pitanja ak udju prvi..al kod njega fkt moras sve znat od A-Z. Sretno!Jel vazno kako se kod Gardaševića ulazi?
Ak si medju prvima,jel pita laksa pitanja,ili je to zbilja nevažno?
Hvala![]()
ja sam odgovarala kod njega i prosla iz prve, usla sam među prvima i pitao me normalna pitanja tako da ne znam sto je pitao poslije al definitivno ne moras znati od rijeci do rijeci recitirati za prolaz,bar ja nisam znala, a prosla sam...Jel vazno kako se kod Gardaševića ulazi?
Ak si medju prvima,jel pita laksa pitanja,ili je to zbilja nevažno?
Hvala![]()
Nisam još ni jedanput bila na Ustavnom,ali na komisiji te moraju ispitivati bar 2 profesora. Takvo je pravilo za sve komisijske ispite. Tako da neće samo Gardašević odlučivati o tvome znanju. Sigurno će ti biti prof Podolnjak na komisiji jer on je predstojnik katedre tako da ako znaš za prolaz sigurno bi trebala proći.Mozete mi sam rec kakva je prolaznost na komisiji?
Jer ak sad odem kod garadsevica,i padnem,ne znam kaj s komisijom? Kakvi su?
Sad sam dobro pročitala tvoje pitanje i skužila da sada ideš 3. put i pitaš unaprijed za 4.Nisam još ni jedanput bila na Ustavnom,ali na komisiji te moraju ispitivati bar 2 profesora. Takvo je pravilo za sve komisijske ispite. Tako da neće samo Gardašević odlučivati o tvome znanju. Sigurno će ti biti prof Podolnjak na komisiji jer on je predstojnik katedre tako da ako znaš za prolaz sigurno bi trebala proći.
Sretno!
Nisam još ni jedanput bila na Ustavnom,ali na komisiji te moraju ispitivati bar 2 profesora. Takvo je pravilo za sve komisijske ispite. Tako da neće samo Gardašević odlučivati o tvome znanju. Sigurno će ti biti prof Podolnjak na komisiji jer on je predstojnik katedre tako da ako znaš za prolaz sigurno bi trebala proći.
Sretno!
Sad sam dobro pročitala tvoje pitanje i skužila da sada ideš 3. put i pitaš unaprijed za 4.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.