Patricia
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
hm prema adresatima bi to trebale biti opće, posebne i pojedinacne..a sada dali se na to misli..to ne znam...ljudi jel zna itko koji su vrste pravni normi??
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
hm prema adresatima bi to trebale biti opće, posebne i pojedinacne..a sada dali se na to misli..to ne znam...ljudi jel zna itko koji su vrste pravni normi??
i meni-hvala :laughing:može mi netko reci definiciju zakonodavne delegacije?
ZAKONODAVNA DELEGACIJAi meni-hvala :laughing:
uredbe iz nuždemolim vas odgovor na pitane o uredbama?koje uredbe trebamo nabrojati i kako reći nešto o njima?što je bitno?
učim po skripti i ne mogu naći ,što je to prohibitivna klauzula...
gardašević više pita iz knjige stvari. a poldonjak više ustavljudi jel ustav moramo bas znat,ili šta točno trebamo s njime,nisam bila na predavanjima kad je to pro govorio,ispit mi je kod gardaševića...pomagajte![]()
pročitaj si ga dobro jer ima puno toga kaj će te pitat, doduše imaš to i u knjizi..ne moraš bubat na pamet članke..ljudi jel ustav moramo bas znat,ili šta točno trebamo s njime,nisam bila na predavanjima kad je to pro govorio,ispit mi je kod gardaševića...pomagajte![]()
a mogla sam već bit gotova...spremam ispit za 7 mjesec, pa su sve informacije o ovom u 6.mjesecu kako je bilo dobrodošle.
BALOTAŽA - kraj 246 i početak 247str.Zamolila bih vas da mi kažete gdje se u knjizi nalazi NADZOR IZBORA, VAŽNOST SUPOTPISA i BALOTAŽA...
znam da to često ispituje Gardašević , ja sam kod njega...
zahvaljujem se unaprijed!!!![]()
Hrvatski državljani koji imaju prebivalište izvan Republike Hrvatske kao birači biraju zastupnike na temelju lista s po 14 kandidata u posebnoj 11. izbornoj jedinici, po sustavu nefiksne kvote. Broj zastupnika koje će izabrati ovi birači utvrdit će se na način da ukupni broj važećih glasova u deset izbornih jedinica u Republici Hrvatskoj podijeli sa 140 koliko se ukupno zastupnika bira u tim izbornim jedinicama. Dobivenim rezultatom koji predstavlja količnik, dijeli se broj važećih glasova u posebnoj izbornoj jedinici. Rezultat koji se tako dobije jest broj zastupnika koji je izabran u posebnoj izbornoj jedinici.hej, ljudi, pomagajte.. što je to nefiksna kvota, nađoh to kao pitanje kod gardaševića a nisam je našla u knjizi
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.